- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
cok tuhaf ama hamile kalmadan önce kiz olcak diyodum simdi okadar eminim hissediyorum ki mertimin gelicegindenkiz olursa tuana olucak derdim o yüzden tuanama diye girdim ama anneslik hissi herhalde bebisimi göreyimde cinsiyeti söylemeleri kalsin onu görmedism bile daha kesesiyle tanistim 8 haftasinda görcem kismetse
birazdan doktora gidicem dua edin kalbini göreyim bayrmda rahat olayım
hadi bakalım cnmmm allaha emanettt
allah razı olsun mutlu dönerim inşalahhh
allah razı olsun mutlu dönerim inşalahhh
ya kızlar utanarak söylüyorum ama gazım çok var
ve o gaz içerde dolandıkça kasıklarım ağrıyor
hayırlısıyla görürsün inşallah
ama panik yapma olmaz mı
engin araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki
henüz erken olabilir.
kızlarrr benimde gebeliğimin 5+6. günündeyim.keseyi görmüştük fakat içini ve kalp atışını duyamadık daha.galiba çok erken.ama 2 gündür midem kötü.sürekli içerde bi şeyler kaynıyocuma günü Allah kısmet ederse doktora gidicem.bana da dua edin.Allah hepimizin yavrularını korusun
kızlarrr benimde gebeliğimin 5+6. günündeyim.keseyi görmüştük fakat içini ve kalp atışını duyamadık daha.galiba çok erken.ama 2 gündür midem kötü.sürekli içerde bi şeyler kaynıyocuma günü Allah kısmet ederse doktora gidicem.bana da dua edin.Allah hepimizin yavrularını korusun
kızlarrr kontrolum vardı yeni geldim bi sorun yokmus bebişimde 7h4g olmuş 15 gün sonra tekrar gidicemm :)))))))
kızlarrr kontrolum vardı yeni geldim bi sorun yokmus bebişimde 7h4g olmuş 15 gün sonra tekrar gidicemm :)))))))
kara uzum cekirdeginin ogutulmusunu satiyorlar canim aktarlarda . onu bir dene stersen cok faydaliymis.kızlar bende demireksikliği var ferittinm 6 çıktı normalde en düşün 15 olması gerekiymş.vebebeğngelişimi için demir önemliymş sanrm:S canm skkn nasıl yükseşlticem bu demiri
canim Allah buyuk . kurtajin ayagi icerde derler. ins en kisa zamanda bebiginin hberini alirsin.ewet ilkti ve kürtajla son buldu hiç kalbi atmadan çekti gitti
canim liste yaptim ama yogundum guncelleyemedim. borzoda yardim ediyordu sanirim oda giremediGünaydın kızlarrrrr.Topik baya kalabalk.açıkcası kim kime dum duma.herkes bişeyler yazıp çıkıyor.Açıkcası ben henüz kimseyi tam anlamıyla tanımıyorum kopukluk var yani.bence topiğimizin ilk sayfasına bir liste yapılsın (ilerleyen dönemlerde kesinlikle işe yarayacak) birbirimizi takip açısından.Diğer topiklerde örnekler mevcut.En azından Haziran anne adayı olark kaç kişiyiz kimin doğumu tahminen ne zaman v.s gibi durumları daha iyi belirlemiş olmazmıyız.Bence güzel olur ...
ben bendeki son listeyi simdi koyucam sen ona gore devam et istersen hatta forum yoneticisine diyelim ilk sayfaya koysun. ordan guncellensinevet kızlar isterseniz listeyi ben tutayım ne dersiniz ben evdeyim vaktim çokkk :))) herkes son regi tarihini yazsın bence ona göre takip edelim ne dersiniz isterseniz yaşadıgınız şehride yazın başka eklemek istedigimiz varsa onlarıda yazalı...
ins canim. kaygilar hep var ama nasipten ote koy yok guzel dusunelim guzel olsunben hep aglıyorum test sonucu cıkıp geçen hafta ultrasonla baktıgıdada bişey yokken agladım:))) 4 yıllık evliyim 3.5 sene vajinismus yaşadım çok zor günler geçridim çok bekledik biz bu bebegi allahım inş. tamamına erdirir
a ne kadar guzel bende bazen ic geciriyorum ama bizde ikiz yok mumkun degilmerhaba arkadaşlar ben de haziranda ikiz annesi olacağım inşallah,
sat'a göre 23 haziran ama muhtemelen daha erken olacak ikizleri genelde 37.haftada alıyorlarmış (tabi o zamana kadar çoktan doğmamışlarsa)
5+4 te keseleri gördük biri 8 mm diğeri 5.5 mm'di..
adet ağrılarına benzer ağrım oluyo günde 3-4 kez falan bi yoklayıp gidiyor ama bu beni korkutmaya yetiyor tabi :)
bulantım yok göğüslerim 1 hafta önce adet zamanına yakın ağrıyodu geçti :26:
hiç belirtim yok, erken mi bilmiyorum ama tedirginim işte:26:
konuyu ben acmadim ama listeyi ben yapmaya calistim.o liste cok basit olmus cnm
bende bu sekilde yaptim yönetime msj atin
konuyu acan kardesmiz sanirim hamile degil
konu sahibi degistirilsin...
hamile birisi tabloyu guncellesin
senide ekledim guzelim
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM ŞEKLİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelishh [/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD]01 haziran 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]n_a_z
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]10 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mia07
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD]16 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen5233
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD]22 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilma
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD]26 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek00
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD]02 temmuz 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hadi hayirli olsun Darisi benimle mercimegimin basina :)merhaba kızlarrr 1 gün giremedim maşallahhh nasıl da doldurmuşsunuz topiği dün kuzumla tanıştık biz....mercimek tanesi gibi ...ama olsun gördüm duydum o da yeter...bi sürü test verdi artık bayramdan sonra yaptırıcam sanırım 9. haftadan sonra gel dedi tekrar testlerinle..umarım hepinizde herşey yolundadırrr....
aynen ya benimde aklimda bazen uzaniyorum filan unutup hemen aklima geliyor.bu sabah aklıma gelen şuydu:eskiden aklımda bişey olmadan rahatça hareket ederdim istediğim yerdim hatta sigara da kullanıyodum.Şimdi ise yatarken aklımda sanki uyurken bile aklımda:) uyanıyorum uyuyorum oturuyorum yiyorum içiyorum geziyorum kısaca herranımda o hep aklımda:)
canim valla rahat ol bak dedim benim adetten 5 gun gecti deger 5 ti. Artacak o panik yapma.kızlaaar ben aşılama yaptıralı 17 gün oldu ve bhcg değerim 171.2 çıkmıştı.bugün tekrar verdim kan değerler için.sizinkaç çıkmıştıdeğerleriniz ben çok korkuyorum ne olur bişey söyleyiin..
normalde kadinlar adetin basladi 1. gunden saymaya baslayinca 14. yumurtlama oluyor ama bazilari mesela bengeç döllenme nasıl oluyor ki..ben son adet tarihime göre hesapladım.haziranın ilk günleri çıkmıştı.ultrasonda daha küçük gözüküyor..doktor fazla bilgi vermedi o konuda.benimde aklıma gelmedi sormadım..herşey yolunda gözüküyor dedi..
ay bende istiyorum 10. haftalari mumkunse 30. haftalari yaaaaaaaŞaka maka geliyoruz vallaallahım ayırmasın bizi onlardann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?