2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyy cnm yaaa allah gönlüne göre versin tatlım....

dün size ilk defa merhaba dedim internetim gitti bugün bi geldim hızınıza yetişilemiyor:)listeye benide eklermisiniz sat 31 agustos doğum 6 haziran.biranönce cinsiyetler belli olsada onları eklesek :) biz eşimle kız istiyoruz ama tabiki hayırlısı sağlıklı olsun ayrımı olmaz elbette

ya kızlar utanarak söylüyorum ama gazım çok var
ve o gaz içerde dolandıkça kasıklarım ağrıyor

ya kızlar utanarak söylüyorum ama gazım çok var
ve o gaz içerde dolandıkça kasıklarım ağrıyor

hmm olabilir canım ama ayaklarını falan sıcak tut belki ondan da oluyodur...

ya bu nazeninn nerde yaa çok emrak ediyorum

hayırlısıyla görürsün inşallah
ama panik yapma olmaz mı
engin araştırmalarıma dayanarak söyleyebilirim ki
henüz erken olabilir.

aboooo topiğin ikizlerii mi geliyoo cnm yaaa ...gaz konusunda bende öylryimm yaaa noolcak böyle bilmiyorum hiçbişey yemek içmek istemiyorumm...

kızlarrr benimde gebeliğimin 5+6. günündeyim.keseyi görmüştük fakat içini ve kalp atışını duyamadık daha.galiba çok erken.ama 2 gündür midem kötü.sürekli içerde bi şeyler kaynıyo cuma günü Allah kısmet ederse doktora gidicem.bana da dua edin.Allah hepimizin yavrularını korusun

sıkma canını inşallah kalp atısını duyarsın canım hayırlısı olsun hepimiz için

cnm sende cumaya benim gittiğim gibi olcan ben gördümm sende görürsün tahminim kuzunuu...dua edicem cnm...amin inşallahh hepimiz hayırlı haberler alırız...

kızlarrr kontrolum vardı yeni geldim bi sorun yokmus bebişimde 7h4g olmuş 15 gün sonra tekrar gidicemm :)))))))

nazeninn dün 17:25 de girmiş ama bişey yazmamış yaaa ne oldu acaba:26:

kızlar bende demireksikliği var ferittinm 6 çıktı normalde en düşün 15 olması gerekiymş.vebebeğngelişimi için demir önemliymş sanrm:S canm skkn nasıl yükseşlticem bu demiri
kara uzum cekirdeginin ogutulmusunu satiyorlar canim aktarlarda . onu bir dene stersen cok faydaliymis.
birde zaten dr demir verir sanirim
ewet ilkti ve kürtajla son buldu hiç kalbi atmadan çekti gitti
canim Allah buyuk . kurtajin ayagi icerde derler. ins en kisa zamanda bebiginin hberini alirsin.
lutfn bizide haberdar et canim.
canim liste yaptim ama yogundum guncelleyemedim. borzoda yardim ediyordu sanirim oda giremedi
tablo seklinde nasil yapiir bilmedigm icin duz yazi gibi oldu
ben bendeki son listeyi simdi koyucam sen ona gore devam et istersen hatta forum yoneticisine diyelim ilk sayfaya koysun. ordan guncellensin
ins canim. kaygilar hep var ama nasipten ote koy yok guzel dusunelim guzel olsun
a ne kadar guzel bende bazen ic geciriyorum ama bizde ikiz yok mumkun degil
o yuzden ben tektek yapicam hep sanirim:)
Allah yardim etsin canim.

konuyu ben acmadim ama listeyi ben yapmaya calistim.
tablo sekinde yapamadim ben simdi son listeyi eklerim ona gore duzenlersin yada kim tutucaksa.
cunku topic hakikaten cok kalabalik ve sayfalar cok hizli malum 2. bebis fazla vakit ariyamadim
hadi hayirli olsun Darisi benimle mercimegimin basina :)

aynen ya benimde aklimda bazen uzaniyorum filan unutup hemen aklima geliyor.
ya bir mucize yasiyoruz resmen ne kadar sansliyiz sukurler olsun.

canim valla rahat ol bak dedim benim adetten 5 gun gecti deger 5 ti. Artacak o panik yapma.
normalde kadinlar adetin basladi 1. gunden saymaya baslayinca 14. yumurtlama oluyor ama bazilari mesela ben
22. yada 23. gunumde yumurtlamisim ve bebekte tutmus gec dollenmis 10 gun gerden geliyoruz sata gore
ama bu sorun degil.
Şaka maka geliyoruz valla allahım ayırmasın bizi onlardann
ay bende istiyorum 10. haftalari mumkunse 30. haftalari yaaaaaaa
birazdan doktora gidicem dua edin kalbini göreyim bayrmda rahat olayım

hadi ins canim o guzel sesi duymak icin bende sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…