Bende hikayemi anlatmak istedim..Rabbim nasip ederse haziran 10'undan sonra doğum heran olabilir dedi doktorum. SAT'a göre ise 2o.o6.2o12.Bu duyguyu anlatmak çok karışık çok heyecan verici.. 15 Ekim doğum günüm'dü.. 14 Eylül'de SAT'ım. 15 Ekim'de yanlızca 1 gün gecilmiştim. Ama doğum günüm ya Allah'tan belki adrese teslim bir hediye gelir dedim, çıktım bir kit aldım. Eve gelir gelmez yaptım ve siliiiikkk bir çizgi daha çıktı, tabi ben kitlendim. Her zaman direk tek çizgi çıkardı. Soluğu hastanede aldım, kan testi yaptırdım, 1700 küsürlerde çıktı HCGB'm. Sonra doktora gittim alttan muayene etti. Ve keseyi gördü. Allah'ım isteyen herekese nasip etsin kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin ama aynı zamanda elbette herşeyin hayırlısını versin. Sonra yaklaşık bir hafta sonra 6 haftalıkken tavsiye üzerine bir doktora gittim, çok ilgilendi, alttan muayene etti 2. defa alttan muayene oldum ve kalbinin atışlarını gördü. Bu sırada çok aşırı derece de halsizlik bulantı çektiğim için hiçbirşey yiyemediğim için geçtiğimiz pazar hastaneye gittim iki şişe serum verdi doktor bu sırada ulturasondan da baktı 6 hafta 5 günlük dedi ve o sırada karnımdan kalp atışlarını gördü. Yani Allah'ın lütfu bebeğin kalbi pıt pıt atıyordu. Şuan en korktuğum şey ya benim haberim yokken kalbi durursa ahh içim acıyor düşündükçe.. Korkuyorum çok. Evde bi ultrason cihazı olsa ne iyi olurdu diye kendi kendime düşünüp gülmüyor değilim :):):):):) işte toplamda 19 günlük anne adaylığı maceramın hikayesi böyle, gelişmelerden haberdar etmek de isterim sizleri.. Sevgiler..
slmmlar anne adayları nasılsınız bakalım
biz hergün vc taşınıp duruyoz ayrıca 20de ense kalınlığına bakılcak sizde giden oldu mu ense kalınlığı için
aminn dostanem hepimizinkini korusun inşallah
ben de dün akşam 19-22 arası uyudum 22-24 arası tek göz kapalı tek göz açık dolandım
24-06 arası uyudum hala uyuyasım var esneye esneye bi hal oldum sabahtan beri
bir de başağrısı var benim 2 gündür
ya ben refleks herhalde kasıklarım ağrıdıkça lavaboya koşuyorum
sizinde var mı kasık ağrınız :26::44:
sağolasın cnm yaaa kızım çok tatlıdır teyzesiii valla yakından daha da tatlıdırr....allah sana da bundan tatlısını versin cnm inşallahh...amiiin canim cok sagol bayrami bende rahat gecirmek isterdim ama napalim artik sabredicem 8 haftalik olana kadar kizin cok seker buarada yazilarindan cok kizini seviyorum sen yazdiginda
yeşim nasılsın cnm defnoşun nasılllooo masallahsen yolun 4te1ini bitirmissin canim biz daha gelemdik bekliyoruz kuzucugu
ya dün dr gittiğinde dr gelişmemiş almak lazım falan demiş başka dra gidecekti
Allah yardımcısı olsun inşallah güzel haberle döner
Bende hikayemi anlatmak istedim..Rabbim nasip ederse haziran 10'undan sonra doğum heran olabilir dedi doktorum. SAT'a göre ise 2o.o6.2o12.Bu duyguyu anlatmak çok karışık çok heyecan verici.. 15 Ekim doğum günüm'dü.. 14 Eylül'de SAT'ım. 15 Ekim'de yanlızca 1 gün gecilmiştim. Ama doğum günüm ya Allah'tan belki adrese teslim bir hediye gelir dedim, çıktım bir kit aldım. Eve gelir gelmez yaptım ve siliiiikkk bir çizgi daha çıktı, tabi ben kitlendim. Her zaman direk tek çizgi çıkardı. Soluğu hastanede aldım, kan testi yaptırdım, 1700 küsürlerde çıktı HCGB'm. Sonra doktora gittim alttan muayene etti. Ve keseyi gördü. Allah'ım isteyen herekese nasip etsin kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin ama aynı zamanda elbette herşeyin hayırlısını versin. Sonra yaklaşık bir hafta sonra 6 haftalıkken tavsiye üzerine bir doktora gittim, çok ilgilendi, alttan muayene etti 2. defa alttan muayene oldum ve kalbinin atışlarını gördü. Bu sırada çok aşırı derece de halsizlik bulantı çektiğim için hiçbirşey yiyemediğim için geçtiğimiz pazar hastaneye gittim iki şişe serum verdi doktor bu sırada ulturasondan da baktı 6 hafta 5 günlük dedi ve o sırada karnımdan kalp atışlarını gördü. Yani Allah'ın lütfu bebeğin kalbi pıt pıt atıyordu. Şuan en korktuğum şey ya benim haberim yokken kalbi durursa ahh içim acıyor düşündükçe.. Korkuyorum çok. Evde bi ultrason cihazı olsa ne iyi olurdu diye kendi kendime düşünüp gülmüyor değilim :):):):):) işte toplamda 19 günlük anne adaylığı maceramın hikayesi böyle, gelişmelerden haberdar etmek de isterim sizleri.. Sevgiler..
evt canim benim var hem gaz yapiyo hemde rahim büyüdügünden oluyor o yüzden doktor bana magnezyum verdi iyi geldi ama gaz agrisi cok fena
biz hergün vc taşınıp duruyoz ayrıca 20de ense kalınlığına bakılcak sizde giden oldu mu ense kalınlığı için
sağolasın cnm yaaa kızım çok tatlıdır teyzesiii valla yakından daha da tatlıdırr....allah sana da bundan tatlısını versin cnm inşallahh...
yeşim nasılsın cnm defnoşun nasılll
hadi yaaainşallahh iyi haberler alırız cnm....
ayyy çıkamadı şu 2. bhcg sonucu ben korkudan bayılcam şimdi.az önce eşim aradı gitmiş sonucu almaya sonra ararım dedi.ayyy kesin bağırıp çağırıcak neden böyle diye.çnkü 2 saat diyolar arıyosun 10dk diyo birdaha arıyosun 25 dk diyo dalga geçiyolar sankii.
Tablo cok güzel olmus ellerine saglik benide eklerseniz sevinirim[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM ŞEKLİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelishh
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]01 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]n_a_z
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]04 eylül
[/TD]
[TD]10 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miray_172
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]05 eylül
[/TD]
[TD]11 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mia07
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD]16 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen5233
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD]22 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurseyda87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD]22 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HilMa
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD]26 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]spinal sezeryan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUANAMA
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD]26 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek00
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD]02 temmuz 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iyi cnm benim defnoş ama bu sıralar uyumamak için direniyoruzz bak bu saat oldu hala ayakta sıpa...hadi yaa ayy kıyamam kuzucukk cnm yaa bende korkuyorum yuvalardan valla kimi duysam hep hasta yaniii nasıl hemen kapıyolar anlamadım sende haklısın cnm ama işteeiyiyim canim Defne hasta oldu yne orta kulak iltihabi temellimi alsam kresten bilemiyorum
o evdeykende hic dinlenemiyorum. cokta ihtiyacim oluyor yatmaya arada kaldim ya.
senin Defnos nasil?
ayyy çıkamadı şu 2. bhcg sonucu ben korkudan bayılcam şimdi.az önce eşim aradı gitmiş sonucu almaya sonra ararım dedi.ayyy kesin bağırıp çağırıcak neden böyle diye.çnkü 2 saat diyolar arıyosun 10dk diyo birdaha arıyosun 25 dk diyo dalga geçiyolar sankii.
Evet canım benimde ense kalınlığına ayın 19 unda bakılacak.Heyecen basıyo beni.İnşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimizde.W.C sorunu bendede aynen öyle.Dün gece 3 defa uyandım yaa nasıl bişeyse.
bende bekliyorum valla seni takipteyim hadi guzel haberler ver ins.
canım değerim 345 çıkmış bu çok iy sanırım 172ydi en son.demi yanılmıyorum ay ne olur güzel şeyler söyleyin doktoru aradım ulaşamadım..
11.-12. haftada 2li tarama testi yapılıyo enseyi de ozaman ölçüyolar
inşallah güzel çıkacak canım stres yapma ommas mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?