2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel canim benim Allah sagsalim kucagina aldigin günleride göstersin insallah hepimize tabikide
Bende aylardan sonra negatif cizgiyi görmekten biktigim icin doktorun kan tahlili yaptir dedigi tarihe kadar sabrettim sonra kanimi büyük bir soguk kanlilikla verdim sonucu ertesi gün alicam ama hic düsünmedim ilk defa bu kez sonra esim aradi aglayarak söledi bana hamile oldugumu Sükürler olsun ki Allah bizede yasatti bu mucizeyi. Beklemek cok zor Allah isteyen herkesin kucagina evlatlarini versin insallah hayirlisiylan tabikide ...

evt canim benim var hem gaz yapiyo hemde rahim büyüdügünden oluyor o yüzden doktor bana magnezyum verdi iyi geldi ama gaz agrisi cok fena

amiiin canim cok sagol bayrami bende rahat gecirmek isterdim ama napalim artik sabredicem 8 haftalik olana kadar kizin cok seker buarada yazilarindan cok kizini seviyorum sen yazdiginda
sağolasın cnm yaaa kızım çok tatlıdır teyzesiii valla yakından daha da tatlıdırr....allah sana da bundan tatlısını versin cnm inşallahh...
ooo masallah sen yolun 4te1ini bitirmissin canim biz daha gelemdik bekliyoruz kuzucugu
yeşim nasılsın cnm defnoşun nasılll
ya dün dr gittiğinde dr gelişmemiş almak lazım falan demiş başka dra gidecekti

hadi yaaa inşallahh iyi haberler alırız cnm....

öncelikle hayirli olsun cnim ALLAH bebisini sana bagislasin bu tedirginlik her anne adayinda var ama ne güzel duymussun görmüssün bebisini ne güzel duygu

ayyy çıkamadı şu 2. bhcg sonucu ben korkudan bayılcam şimdi.az önce eşim aradı gitmiş sonucu almaya sonra ararım dedi.ayyy kesin bağırıp çağırıcak neden böyle diye.çnkü 2 saat diyolar arıyosun 10dk diyo birdaha arıyosun 25 dk diyo dalga geçiyolar sankii.

slmmlar anne adayları nasılsınız bakalım
biz hergün vc taşınıp duruyoz ayrıca 20de ense kalınlığına bakılcak sizde giden oldu mu ense kalınlığı için

Evet canım benimde ense kalınlığına ayın 19 unda bakılacak.Heyecen basıyo beni.İnşallah hayırlı güzel haberler alırız hepimizde.W.C sorunu bendede aynen öyle.Dün gece 3 defa uyandım yaa nasıl bişeyse.

iyiyim canim Defne hasta oldu yne orta kulak iltihabi temellimi alsam kresten bilemiyorum
o evdeykende hic dinlenemiyorum. cokta ihtiyacim oluyor yatmaya arada kaldim ya.
senin Defnos nasil?

slmmlar anne adayları nasılsınız bakalım
biz hergün vc taşınıp duruyoz ayrıca 20de ense kalınlığına bakılcak sizde giden oldu mu ense kalınlığı için

ben de 21inde gidicem inşallah.. 13. hafta içinde olmuş olacak..

arkadaşlar listeye beni de ekleyin lütfen..

sat: 24 ağustos
tahmini doğum tarihi: 30 mayıs ama siz 1 haziran yazın, mayıs anneleri çok sessiz burası daha hareketli :)

bende bekliyorum valla seni takipteyim hadi guzel haberler ver ins.

dreamsea27 ense kalınlığı ikili test de bakılıyor bildiğim kadarıyla bende geçen cuma dr gittim 24 kasımdan sonra gel ikili test yapacagız dedi. birde benim tahlil sonuçlarımda MCH ve MCHC de çok az bi düşüklük var onlarda oksijendeki kan miktarıymış demir ilacı verdi canım sıkıldı inş. düzelir zaten normaldede demirim düşüktür benimkızlar sizin tahlil sonuçlarınız nasıl? inş. sizlerde bi sorun yoktur

Tablo cok güzel olmus ellerine saglik benide eklerseniz sevinirim
aborjinos/ ilk gebeligim / sat: 3 eylül beklenen dogum da suanda 9 Haziran

iyiyim canim Defne hasta oldu yne orta kulak iltihabi temellimi alsam kresten bilemiyorum
o evdeykende hic dinlenemiyorum. cokta ihtiyacim oluyor yatmaya arada kaldim ya.
senin Defnos nasil?
iyi cnm benim defnoş ama bu sıralar uyumamak için direniyoruzz bak bu saat oldu hala ayakta sıpa...hadi yaa ayy kıyamam kuzucukk cnm yaa bende korkuyorum yuvalardan valla kimi duysam hep hasta yaniii nasıl hemen kapıyolar anlamadım sende haklısın cnm ama iştee

sabret cnm iyi haberler gelcek inşallahh

11.-12. haftada 2li tarama testi yapılıyo enseyi de ozaman ölçüyolar
inşallah güzel çıkacak canım stres yapma ommas mı???

Arkadaşlar listeyi kim yapıyo.Gurbet ablanın yaptığı tablo bence çok güzel ordan devam edelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…