canımmm allah razı olsun hepimizin sevineceği çok zamanlar olcak bu yolda yoldaş olalım birbirimize
bilmişim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bildim bildim
maşallah miniğe :)
darısı bize olsun inşallah 14 kasımda randevum ama günler geçmiyor
sürekli takvime bakıyorum
maşallahhhh kuzucuğaaa yawww önde bile gidiyoooo ...
gene bi sinir harbinden sonra neyse güzel eşyler öğrendim kalbi atıyormuş fıstıgın sat göre 6+3 ama ultrasonda 7+3 görünüyo.... Maşallah
sen neyi bildin:):):)bendeee bildimmm bende....
Canımmm öpüyorumm senii.:))
inşallah canıımiş yerinde giymek zorundayım canım yaa az topukluda olsa giymek zorundayım ama ewde düştüm ben banyodayken elektrikler kesildi işte çıkıyım dedim saçlarım sabunlu kaldı onu duruliyim bari die su ısıtmaya çıkıyodum kaydım tepe taklak oldum şimdi düşününce komik geliyoo aayy
ayyyy canım geçmiş olsun dün bende düştüm hemde sokak ortasında canımın yanmasına mı üzüleyim bebeğime bişey oldu mu üzülüpte kahırolayım bilemedim allah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin
hoşgeldin canım maşallah bebişine bende dün gittim 7+4 olmusuz sen neden sinir harbi yasadın bakiimm
Tuanama canm bz snle nekadar benziyoruz bnmde son adet tarihim 28 agustostu ve bnde izmirliyim:)Sen izmirin neresindensin?Ama bn suan yurtdisinda yasiyorum.Ve bisey sorucam hic gobek deliginin oralarda filan arada batmalar oluyrmu?bnm buaralar oldu ama ck az acidi.ne gibi belirtilerin var suan?
maşallahhhh kuzucuğaaa yawww önde bile gidiyoooo ...
bendeee bildimmm bende....
Dün duydum ben de kızlardan çok endişelendim. iyisin dimi canım? geçmiş olsun.
Sen nasılsın canım? dr a gittinmi peki? inşallah bişeyi yoktur bebişlerinizin ya.. çok dikkat edin lütfen kızlar.
canım ben ardahandayım tek dr tek hastane hastalar yıgın yıgın kokuyo birde üstüne kavga çıkmaz mı neyse sakinleşti sonra güvnlik geldi bende sağlık memuruyum abla sen ne bekliyon ki dedi senin önceliğin var gel gir dedi rahatladım
evt canim haklisin ins hepimiz sonuna kadar burda yoldas olabiliriz ALLAH hepimize yasatsin o duyguyu
CANIM TUANALAR KARIŞTI GALİBA BENİM SON ADET TARİHİM 28 AĞUSTOS VE İZMİRDEYİM GAZİEMİRDE OTURUYORUM ŞUAN BELİRTİLERİMİN ÇOĞU KESİLDİ SENİN DEDİĞİN GB ARADA BATMALR OLUYOR AMA BUGÜN SABAHA KADAR KARNIM ÇOK AĞRIDI BENDE SİVİLCE ÇOK FAZLA ÇIKTI CİLDİM KURUDU DOKTORUM CİLDİMİN ÇOK HASSAS OLDUĞUNU VUCUDUN HAMİLELİĞE REAKSİYON VERİYOR DEDİ BAZILARINDA BU OLUYORMUŞ NORMALMİŞ BAKALIM HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA ALSAK :)
işte geldim burdayım:) biraz kasıklarımla belim ağrıdı duramadım dr arayıp komşuyuda ayaklandırıp dr gittim bişey diemem dedi burdan çünkü allah razı olsun komşuda götürdü baktık herşeyimiz normal zorlandığın için hemde psikolojikte olabilir ağrı dedi artık içim rahat keyfim yerinde
günaydın kızlar buraya girmye korkuyorum artık :26:
Lütfen bana bir cvp verin çok mutsuzum kafayı yemek üzereyim dün akşam eve gittim iç çamaşırımda açık kahverengi bir leke vardı DR aradım bazen düşük olabiliyor olmayadabiliyor dedi artarsa yarın gel dedi artmazsa cuma zaten randevun var ogünü gelirsin dedi Progestan verdi tekrar ben zaten bir kutu bitirmiştim olsun devam et dedi günde bir tane alıyorum...yat dinlen dedi bende öyle yaptım kalkmadım hiç gece baktım idrarda bişey yok ama iç çamaşırıda temiz şimdide bişey yok ama korkuyorum işte üzülüyorum yaa düşerse diye...
Sancım yok ama hani adet olacakmışsın gibi elin ayağın buz gibi olur yaa öyle aynı hiç biryerim ağrımıyor sence düşük başlangıcı felanmı?
off allahım inşallah bişey olmaz meleğime...
Tekrar bir düşük ağrısına katlanamam allahım inşallah olmaz ya...kafama takmıyım düyorum takılmıyacak gibi değil psikolojik bunalıma gircem resmen....
hoşbulduk canımGünaydınn Hoşgeldin canım
işten falan isiz alamıyomusun canım yada rapor falan
ben calışmıyorum :)herkez çalışıyor mu kızlar ben çalışıyorum
iyi canım hadı hayırlı olsun maşallahgene bi sinir harbinden sonra neyse güzel eşyler öğrendim kalbi atıyormuş fıstıgın sat göre 6+3 ama ultrasonda 7+3 görünüyo.... Maşallah
günaydın kızlar buraya girmye korkuyorum artık :26:
Lütfen bana bir cvp verin çok mutsuzum kafayı yemek üzereyim dün akşam eve gittim iç çamaşırımda açık kahverengi bir leke vardı DR aradım bazen düşük olabiliyor olmayadabiliyor dedi artarsa yarın gel dedi artmazsa cuma zaten randevun var ogünü gelirsin dedi Progestan verdi tekrar ben zaten bir kutu bitirmiştim olsun devam et dedi günde bir tane alıyorum...yat dinlen dedi bende öyle yaptım kalkmadım hiç gece baktım idrarda bişey yok ama iç çamaşırıda temiz şimdide bişey yok ama korkuyorum işte üzülüyorum yaa düşerse diye...
Sancım yok ama hani adet olacakmışsın gibi elin ayağın buz gibi olur yaa öyle aynı hiç biryerim ağrımıyor sence düşük başlangıcı felanmı?
off allahım inşallah bişey olmaz meleğime...
Tekrar bir düşük ağrısına katlanamam allahım inşallah olmaz ya...kafama takmıyım düyorum takılmıyacak gibi değil psikolojik bunalıma gircem resmen....
kız kalabalıkta ona fırsat mı kalıo adama göstr dedim tamam dedi sonra onuda göstermedi:)ben alıştım yaa bura böle
dimi bend eaynısını söyledim maşallah ona yaaa resmini ve vermemiş dr olsun sen çek bir dahakine ekrandan
kız kalabalıkta ona fırsat mı kalıo adama göstr dedim tamam dedi sonra onuda göstermedi:)
ben alıştım yaa bura böle
mucuksss dün çokmu beklettim seniii:)) meraklanın diye yaptım dermişim
şaka şakaaa
ben kimim pekiseniiii bildimmm
özel olsada beklesem devlet hastanesi kuzu başkada yokbende özele gidiyorum ama dün 1 saat bekledim randevu alıcam artık beklemek cok fenaaaa
eeee baya bekledimmm yaawww bide ne buraya ne oraya yazmayıncaaa kafamdan 80 tane şey geçtii....ama neyseki geldin iyi haberlerleayın 10 unda da böyleee ertesi gün gelde o zmn sorcam ben sana....
bende izmirliyim ama SAT 20 eylül yurtdisi olarak nilfar beni kastetmis ama tarih olarak sensin ikimizin karisimi cikmis anlican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?