2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gene bi sinir harbinden sonra neyse güzel eşyler öğrendim kalbi atıyormuş fıstıgın sat göre 6+3 ama ultrasonda 7+3 görünüyo.... Maşallah

hoşgeldin canım maşallah bebişine bende dün gittim 7+4 olmusuz sen neden sinir harbi yasadın bakiimm

Dün duydum ben de kızlardan çok endişelendim. iyisin dimi canım? geçmiş olsun.

Sen nasılsın canım? dr a gittinmi peki? inşallah bişeyi yoktur bebişlerinizin ya.. çok dikkat edin lütfen kızlar.

hoşgeldin canım maşallah bebişine bende dün gittim 7+4 olmusuz sen neden sinir harbi yasadın bakiimm

canım ben ardahandayım tek dr tek hastane hastalar yıgın yıgın kokuyo birde üstüne kavga çıkmaz mı neyse sakinleşti sonra güvnlik geldi bende sağlık memuruyum abla sen ne bekliyon ki dedi senin önceliğin var gel gir dedi rahatladım

bende basta kasik agrilari vardi ama suan hic bir belirti yok arada krampf girer gibi oluyor evt ama ne mide bulantisi ne gögüs agrisi hic bisey yok unutuyorum bazen hamile oldugumu bende suan yurtdisindayim yani burda yasiyorum aslinda

Dün duydum ben de kızlardan çok endişelendim. iyisin dimi canım? geçmiş olsun.

Sen nasılsın canım? dr a gittinmi peki? inşallah bişeyi yoktur bebişlerinizin ya.. çok dikkat edin lütfen kızlar.

çok şükür yak bişiyim ama cok korktum bide havalarda sogudu yerler ıslak kaygan cok dıkkat etmemk lazım

bende özele gidiyorum ama dün 1 saat bekledim randevu alıcam artık beklemek cok fenaaaa

bende izmirliyim ama SAT 20 eylül yurtdisi olarak nilfar beni kastetmis ama tarih olarak sensin ikimizin karisimi cikmis anlican

eeee baya bekledimmm yaawww bide ne buraya ne oraya yazmayıncaaa kafamdan 80 tane şey geçtii....ama neyseki geldin iyi haberlerle ayın 10 unda da böyleee ertesi gün gelde o zmn sorcam ben sana....

iyi bari canım merak ettik seni bayaa
cok sukur bişey olmamış

canım moralini bozma sakın böyle seyler olabılır bak su anda bişeyde yokmus ne guzell
iyi düşün iyi olsun
yat dinlen iş güç yapma bol bol dinlen

Günaydınn Hoşgeldin canım

işten falan isiz alamıyomusun canım yada rapor falan
hoşbulduk canım

herkez çalışıyor mu kızlar ben çalışıyorum
ben calışmıyorum :)

gene bi sinir harbinden sonra neyse güzel eşyler öğrendim kalbi atıyormuş fıstıgın sat göre 6+3 ama ultrasonda 7+3 görünüyo.... Maşallah
iyi canım hadı hayırlı olsun maşallah

CANIM ENDISELENME ÖNCE SAKIN OL !!!!! suan kendine stress yaparsan vücutuna bebeye iyi gelmez ne kanamalar gecirenler var hem bazen lekelenmek normalmis adet kanamasi olmadigi icin elmira kanama gecirmis dün doktora gitmis bebisinin kalp atislarini duymus bak sakin ol canim lütfen o bebek saglikliysa gelecegi varsa ALLAH onu zaten korur üzülme nolursun

kız kalabalıkta ona fırsat mı kalıo adama göstr dedim tamam dedi sonra onuda göstermedi:)ben alıştım yaa bura böle
seniiii bildimmm
ben kimim peki
bende özele gidiyorum ama dün 1 saat bekledim randevu alıcam artık beklemek cok fenaaaa
özel olsada beklesem devlet hastanesi kuzu başkada yok

eeee baya bekledimmm yaawww bide ne buraya ne oraya yazmayıncaaa kafamdan 80 tane şey geçtii....ama neyseki geldin iyi haberlerle ayın 10 unda da böyleee ertesi gün gelde o zmn sorcam ben sana....

canım ya dün nasıl heyecanlıydımm anlatamam..tansiyonu alamadı düşün ne durumdaydım:))
akşamda yemek falan yedik dışarda geç geldik eve
sen ne yaptın dinlenebildinmi cnm attınızmı yorgunluğu

HAZİRAN ANNELERİ FACEBOK GRUBU
https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/

bende izmirliyim ama SAT 20 eylül yurtdisi olarak nilfar beni kastetmis ama tarih olarak sensin ikimizin karisimi cikmis anlican

benimde eylül

miray
canım o kanamalar oluyo çogunda sen progestanının kullan bol bol dinlen canım bişicik olmaz inş. Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…