2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki bişey olmıcak olsaydı dün benim bebişime olurdu ne biçim düştüm kolum bacağım morluk içinde.....

inş.bişey olmaz hayırlısyla doğuralım bebişlerimizi... sende dikkat et yürürken topuklu felan giymiyorsun zaten dimi...

evet çok üzülüyorum malesef elimde değil ilki düşük olmuştu korkuyorum aynı acıları yaşamaktan....

bugün midem de bulanmıyor garip ....

seni anlıyorum üzülmekte haklısın ama üzüler kendini yıpratıyorsun aklına kötü şeyler getirme pozitif düşün..

Hoşgeldin canım
kanı beta hcg değerin içinmi verdin canım

beni de ekler misin yeşim
sat 23 eylül
doğum Allah nasip ederse 29 haziran
yaş 27
şehir ankara

inş.bişey olmaz hayırlısyla doğuralım bebişlerimizi... sende dikkat et yürürken topuklu felan giymiyorsun zaten dimi...

inşallah canıımiş yerinde giymek zorundayım canım yaa az topukluda olsa giymek zorundayım ama ewde düştüm ben banyodayken elektrikler kesildi işte çıkıyım dedim saçlarım sabunlu kaldı onu duruliyim bari die su ısıtmaya çıkıyodum kaydım tepe taklak oldum şimdi düşününce komik geliyoo aayy

ayyyy canım geçmiş olsun dün bende düştüm hemde sokak ortasında canımın yanmasına mı üzüleyim bebeğime bişey oldu mu üzülüpte kahırolayım bilemedim allah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin

bende kendimi ekledim:)

hoşgeldin canım
kanı beta hcg değerin içinmi verdin canım

hoşbulduk cnm ben özel hastahaneye gidiyorum cnm geçen sağlık ocağından aradılar sağlık bakanlığı artık

iyi bir şekilde gebelik takipleri yapıyorlar başından beri ben hiç kan tahlili vermedim sadece doktor ultrasonlar

baktı şimdi sonucu aldım kansızlık çıktı sonuçta

selamlar ben geldim drdan.................

Hoşgeldin canım ne yaptın?

evet ya öyleymiş canım bende duydum onu.....
korkma canım bir şey olmaz
siyah üzüm ye bol bol pekmez iç cnm kan yapıcı şeyler ye
sağlıklaa alırsın bebeğini Canım

gene bi sinir harbinden sonra neyse güzel eşyler öğrendim kalbi atıyormuş fıstıgın sat göre 6+3 ama ultrasonda 7+3 görünüyo.... Maşallah

oo maşallah dahada büyük gözüküyor , benimde sata göre ultrasonda küçük gözüküyordu ama 2 gün önce gittim dr sat'a göre tam günü gününe tutuyor dedi , yani 2 gün önce tam 8 haflık gözüküyordu..

gene bi sinir harbinden sonra neyse güzel eşyler öğrendim kalbi atıyormuş fıstıgın sat göre 6+3 ama ultrasonda 7+3 görünüyo.... Maşallah

maşallah miniğe :)
darısı bize olsun inşallah 14 kasımda randevum ama günler geçmiyor
sürekli takvime bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…