- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
leblebi yada grisini yok yok ama cubuk kraker gibi birsey gormustum aradim bulamdim tekrar bakicamcanım salatalığı duydum bende. ama doktorum bana kuru ekmek rahatlatabılır yada tuzlu leblebi de iyi gelir. bırde grisini iyi gelir varmı orda bilmiyorum ama.
günaaayydıın bacılıklaar10:30da randevum var sabahı sabh ettim temizlendim paklandım birazdan çıkarım aayy dua edin bana nolarsınız midemde kelebekler uçuşuyooo
gözlerim doldu bunu paylaşırken ... ve yavrumun gerçek resmine bi kez daha baktım içim cız etti... ilk göz agrım benim günahsız yavrum
demesi kolay ama üzülme bak rabbim sana bir evlat daha verdi...lütfen yapma böyle...
günaydın ve de hayırlı cumalar arkadaşlar
bir noktadan sonra salatalık-soda-sakız-çıbık kraker... hiçbiri fayda etmiyor
dün gece 12.30 a kadar dayanabildim lavaboya zor yetiştim ve akşam yemeğini lavaboya çıkarınca gözüm açıldı
sabah korka korka yedim 1-2 lokma, bulantı yine hat safhada
anladımki evdeki ofisteki bütün lavaboların yediklerimde gözü var
rubet ikili testin sorunsuz çıkar inşallah hiç stres yapma
tamam tamam sizleride üzmeyeyim...
gözlerim doldu bunu paylaşırken ... ve yavrumun gerçek resmine bi kez daha baktım içim cız etti... ilk göz agrım benim günahsız yavrum
leblebi yada grisini yok yok ama cubuk kraker gibi birsey gormustum aradim bulamdim tekrar bakicam
guzel haberlerle donersin kocaman olmstur bebisin2,5 aylik filan oluyor dimi aya vurunca?
Günaydin anne adaylari
Ay ben artik agliyacagim. Ne kadar yesem doymuyorum. Kendimi hep ac hissettigim icin cok kotu oluyorum. Suan ikinci tabak menemenimi yiyorum. Ekmegi az yedigim icin mi acaba diyorum?
boyle yaparsan kendini uzemekten baska birsey olmaz. bence o resimleri kagitlari sakla. cikarma bakma.
benimki 7 haftalik filandi kaybettim ve ona ait herseyi attim. ultrason kagidini idrar testini. bir kan testi kaldi onuda soktum bir yere bulamadimda . at demiyorum sana ama koy bir yere unut o resimleri.
kendine aci cektirme. kalbinde zaten buyuk bir aci var ikide bir kanatma onlara bakarak.
Hersey Allahtan.
günaydın ve de hayırlı cumalar arkadaşlar
bir noktadan sonra salatalık-soda-sakız-çıbık kraker... hiçbiri fayda etmiyor
dün gece 12.30 a kadar dayanabildim lavaboya zor yetiştim ve akşam yemeğini lavaboya çıkarınca gözüm açıldı
sabah korka korka yedim 1-2 lokma, bulantı yine hat safhada
anladımki evdeki ofisteki bütün lavaboların yediklerimde gözü var
rubet ikili testin sorunsuz çıkar inşallah hiç stres yapma
arkadaslar bişi sorucam sağlık ocağına kan vermeye gıden oldumu aranızdan hamıle oldugunuzu ogrendıkten sonra benı aradılar gelıp kan var dıye hastaneye kendı doktorumuza verdıgımız yetmezmı
arkadaslar bişi sorucam sağlık ocağına kan vermeye gıden oldumu aranızdan hamıle oldugunuzu ogrendıkten sonra benı aradılar gelıp kan var dıye hastaneye kendı doktorumuza verdıgımız yetmezmı
kaçıncı haftandasın zeyno???
yeni baslamisti dimi canim senin bulantilar? ikiz oldugu alde ustelik?
cok kotu olursan hap varmis onu sorarsin Dr. a
birde bu ikili test ense olculmeden mi yapiliyordu ilk hamileligimde benden kan almislardi bayada beklemistim sonucu
ama onun oncesinde ense kalinligini olcmuyorlarmidi? hatirlayamadim simdi.??
ben sanirim yaptirmicam o testi burda zaten yapilmiyor bildigim kadariyla. istesemde zor olur herhalde.
zaten ilkinde yaptirmistim bir sey cikmamisti
canımya yollayım ben sana burdan acaba sorun cıkarmı yollasam ulasırmı sana yani ulkeye gırıste sorun cıkarmı ?
canım elinde hemogram sonucun varsa onu götür yanında ve sağlık ocagına aile hekiminize gidin ve kaydınızı yaptırın tetenoz aşısı yaptırırsınız tabi istege baglı drlarınız belki sölemeye bilir.. ama bence yaptırmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?