2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım salatalığı duydum bende. ama doktorum bana kuru ekmek rahatlatabılır yada tuzlu leblebi de iyi gelir. bırde grisini iyi gelir varmı orda bilmiyorum ama.
leblebi yada grisini yok yok ama cubuk kraker gibi birsey gormustum aradim bulamdim tekrar bakicam
günaaayydıın bacılıklaar 10:30da randevum var sabahı sabh ettim temizlendim paklandım birazdan çıkarım aayy dua edin bana nolarsınız midemde kelebekler uçuşuyooo

guzel haberlerle donersin kocaman olmstur bebisin 2,5 aylik filan oluyor dimi aya vurunca?

günaydın ve de hayırlı cumalar arkadaşlar
bir noktadan sonra salatalık-soda-sakız-çıbık kraker... hiçbiri fayda etmiyor
dün gece 12.30 a kadar dayanabildim lavaboya zor yetiştim ve akşam yemeğini lavaboya çıkarınca gözüm açıldı
sabah korka korka yedim 1-2 lokma, bulantı yine hat safhada
anladımki evdeki ofisteki bütün lavaboların yediklerimde gözü var

rubet ikili testin sorunsuz çıkar inşallah hiç stres yapma

inşallah canıım....
patates haşlamasıda dene oda iyi geliyor mideye...

gözlerim doldu bunu paylaşırken ... ve yavrumun gerçek resmine bi kez daha baktım içim cız etti... ilk göz agrım benim günahsız yavrum

canım daha önce bebeğini kaybettin galiba bende ilk bebeğimi kaybetmiştim üzülme diycem ama acısını biliyorum..yinede üzülmemeye calıs.

gözlerim doldu bunu paylaşırken ... ve yavrumun gerçek resmine bi kez daha baktım içim cız etti... ilk göz agrım benim günahsız yavrum

boyle yaparsan kendini uzemekten baska birsey olmaz. bence o resimleri kagitlari sakla. cikarma bakma.
benimki 7 haftalik filandi kaybettim ve ona ait herseyi attim. ultrason kagidini idrar testini. bir kan testi kaldi onuda soktum bir yere bulamadimda . at demiyorum sana ama koy bir yere unut o resimleri.
kendine aci cektirme. kalbinde zaten buyuk bir aci var ikide bir kanatma onlara bakarak.
Hersey Allahtan.

Günaydin anne adaylari
Ay ben artik agliyacagim. Ne kadar yesem doymuyorum. Kendimi hep ac hissettigim icin cok kotu oluyorum. Suan ikinci tabak menemenimi yiyorum. Ekmegi az yedigim icin mi acaba diyorum?

leblebi yada grisini yok yok ama cubuk kraker gibi birsey gormustum aradim bulamdim tekrar bakicam

guzel haberlerle donersin kocaman olmstur bebisin 2,5 aylik filan oluyor dimi aya vurunca?

canımya yollayım ben sana burdan acaba sorun cıkarmı yollasam ulasırmı sana yani ulkeye gırıste sorun cıkarmı ?

arkadaslar bişi sorucam sağlık ocağına kan vermeye gıden oldumu aranızdan hamıle oldugunuzu ogrendıkten sonra benı aradılar gelıp kan var dıye hastaneye kendı doktorumuza verdıgımız yetmezmı

ben üzülmüyorum ona bakarak ben ona baktıgımda çok mutlu oluyorum böle güzel bi yavrum oldugu için ahirette sevebileceğim bi yavrumun oldugunu bilmek çok güzel.. ben ondan asla pişman olmadım ki... ben onu 9 ay taşıdım ben onu dogumyaptım ben onun herşeyini gördüm ben onun tekmesini ellerini kollarını başını hissettim uzun siyah sçalarını gördüm nereye saklasamdas o benim zihnimde beynimde yüreğimde ...

yeni baslamisti dimi canim senin bulantilar? ikiz oldugu alde ustelik?
cok kotu olursan hap varmis onu sorarsin Dr. a

birde bu ikili test ense olculmeden mi yapiliyordu ilk hamileligimde benden kan almislardi bayada beklemistim sonucu
ama onun oncesinde ense kalinligini olcmuyorlarmidi? hatirlayamadim simdi.??
ben sanirim yaptirmicam o testi burda zaten yapilmiyor bildigim kadariyla. istesemde zor olur herhalde.
zaten ilkinde yaptirmistim bir sey cikmamisti

arkadaslar bişi sorucam sağlık ocağına kan vermeye gıden oldumu aranızdan hamıle oldugunuzu ogrendıkten sonra benı aradılar gelıp kan var dıye hastaneye kendı doktorumuza verdıgımız yetmezmı

ben ilk öğrendiğimde aile hekimime gttim.Orda kan ve idrar testi yaptırdılar.Daha sonra kendi doktoruma gidince sağlık ocağında test yaptığım için gerek duymadı.Elimdeki test sonuçlarına baktı.

canım elinde hemogram sonucun varsa onu götür yanında ve sağlık ocagına aile hekiminize gidin ve kaydınızı yaptırın tetenoz aşısı yaptırırsınız tabi istege baglı drlarınız belki sölemeye bilir.. ama bence yaptırmakta fayda var

ense kalınlıgı ve kan testine bakılıyo bakılıyo canım ikisinin uyumuna ben hiç birini yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyo

canımya yollayım ben sana burdan acaba sorun cıkarmı yollasam ulasırmı sana yani ulkeye gırıste sorun cıkarmı ?

bazi seylerde sinirlama var canim sagol dusundugun icin. arastirdik postayla izin verdikleri seyleri yollatiyoruz.
leblebiyi tam bilmiyorum yasakmi degilmi. kapali pakette olursa belki olur tam bilmiyorum. Kaynatam bir posta yollucak
bugun yarin ona koydururum artik yasaksa alirlar direkt icinden. sansa kaldi bakalim.

bana o dediğin aşı için sağlık ocağında şubata gün verdiler.Benim doktorum sölememişti.Ben sordum bana aşı için o tarihin çok erken olduğunu ve bu aşıdan 3 kere yapıldığını sadece 1 tane olman yeterli dedi.Ama şubat çok erken dedi.Ay kime inanıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…