2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

lekelenmem yokta çoğu zamn kasıklarım ağrıyoo bazende şiddetli agrıyo ama lekelenmem kan falan hiç gelmedı 2 aydır

kasılma agrı çok normal rahim büyüyo rahim bagları kasılıyo geriliyo.. kanama olmadıkça hiç bişeyden korkma

Bu arada hala acim 2 tabak menemenden sonra. Ben ne yapcam ya. Isteyken cok kotu oluyorum. Dun aksam dusup bayilcam sandim okadar acikmisimki. Halbuki yedim yemek ve meyve. Karnimdaki annesi gibi bogazina duskun mu acaba

zeynep menemen deyip durma valla monitöre çıkarma yapacam!!!! zor tutuyorum

canım çogunlukla ebe giriyo ama ebenin ne işi var deme onlar günde onlarca hastaya dogum yaptıyo ve inan dr dan yeri geliyo çok iyiler zaten normal doumda ebe olucak dr la konuşursan dr da geliyo

canım çogunlukla ebe giriyo ama ebenin ne işi var deme onlar günde onlarca hastaya dogum yaptıyo ve inan dr dan yeri geliyo çok iyiler zaten normal doumda ebe olucak dr la konuşursan dr da geliyo

ebe denince aklıma asık suratlı tombik kocaman elleri olan bi hatun geliyoya umarım ii bir doktor bulabilirim şuanda sadece bu sıkıntım çok şükür başka bi sorunum yok.

ebe denince aklıma asık suratlı tombik kocaman elleri olan bi hatun geliyoya umarım ii bir doktor bulabilirim şuanda sadece bu sıkıntım çok şükür başka bi sorunum yok.

yok canım öle ebeler nasıl dogum yaptırsın inan ebeler drlardan daha çok rahatlatıyo seni benim bi çok arkadaşım var ebe gençler güzeller civan gibiler daha geçen burdaki çok yakın arkadaşım dogum yaptı onuda arkadaşım ebe var ayşe o yaptırdı kız nasıl tşk ediyo arkadaşım ayşeye ben çatı muayenesi oldugumda bile ebe bana resmen yalvarıyo sakin ol kasma kendini bırak noluır bitti bişey yok falan diye dedim ya o eskiden di yaa pek kalmadı öle fosiller

benim doktorum epiduralli normal doğum öneriyo
hem acı çekmiyosun hem de normal doğum yapmış oluyosun diyo

ama benim için imkansız çünkü bebişlerin ikisi birden dönemeyebilirmiş
büyük ihtimal nasipse 36-37. haftada falan alırız demişti..tabi o zamana kadar doğmak istemezlerse diye de ekledi:26:

kasık ağrısı bende de oluyor ara sıra bi gelip gidiyor
keseyi gördünüz değil mi??? önemli olan o

cnm senın ıkız oldukları nezamn anlasıldı

ya onu yapacak anestezi uzmanını iyi olması gerekiyo yoksa sonrasında bel agrısı çekiyosun durmadan

fosillerrr hahahah bu süperdi saol canım ya biraz rahatladım sayende.Şöyle civan gibi ebeleri düşündükçe heheheh:) bu arada normal doğumda çatı kontrolü falan oluyo dimi böyle sürekli elleri bizim çatılarda oluyomuş falan ay ben çok mu film izliyorum acaba:) habire kendimce senaryolar hikayeler üretiyorum:44:

5 haftalık falandı gordumm dedı fotosunu cektı verdı ama ben bışı goremedım ıkı tane denız dalgası gıbı şekıl vardı

dış gebelik yaşadığım için her türünü biliorum kimisinde leke olmayabiliyomuş, kimisinde hcg artışı normal olabiliyomuş
çok sinsi halleri varmış.. doktor keseyi gördüyse senin kafanı takacağın bişey yok kuzu

ebe civanım, ebe ebe civanım

günaydın kızlar nasılsınız

ben iyi diyeyim iyi olayım biraz nzele oldum dün ve bugün işe gitmedim dün doktora gittim rapor yazdırdım

ilac vermedi doktor bu haftada ilaç veremem dedi tam gelişme aşamasında bebek dedi dinleniyorum pazartesi iş başı

saoll cnm ben çıkıorum aile hekımımı bekletmeyım =)

ayy yok canım yaaa benim çatı muayenesi ben yola gidecektimö dogumumu ardahanda yapmadım ben osmaniyeye gidecektim uçakla drum yola gitmeden nst ye bagladı sancım çıkmıştı ebe arkadaşlar bide çatı muayenesi yapalım açıklıgın varsa dr göndermez belki sezeryan olabilirsin dediler ( bebeğim tersti zaten) o zaman bakılmıştı.. yoksa zırt bırt kimse senin şeyine bakmıyo normal dogum önce nişan denilen bi kan pıhtısı gibi bişey geliyo falan ondan sonra bakılır dk başı yada günlük bakan yok için ferah tut sen

canım sen ne zaman ogrendın ikizin olacagını ? bırde ılk test yaptıgında hcgn kactı hatırlıyormusun ?

canım saolasın ya valla insan motive oluyo teşekkür ederim.burası terapi salonu gibi rahatlatıcı.Ben şimdiden normal diyorum da arkadaşlar gülüyo şimdi böyle düşünüyosun diye.Vazgeçmezsem ve şartlar da buna imkan tanırsa hayırlısı ise de bebişim de rahat edecekse normal isterim tabiki.kısmet bakalım artık.

günaydın canım.Herkesde var o soğuk algınlığı bende dahil olmak üzere.Ben de ilaç almadım kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum.Dinlen bak izinde almışın.Ben almadım öyle yoğun değilim ondan yoksa beni de kimse tutamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…