lekelenmem yokta çoğu zamn kasıklarım ağrıyoo bazende şiddetli agrıyo ama lekelenmem kan falan hiç gelmedı 2 aydır
Bu arada hala acim 2 tabak menemenden sonra. Ben ne yapcam ya. Isteyken cok kotu oluyorum. Dun aksam dusup bayilcam sandim okadar acikmisimki. Halbuki yedim yemek ve meyve. Karnimdaki annesi gibi bogazina duskun mu acaba
ya öyle tabi odanı ayrı veriyolar eşin bile yanında kalabiliyo.Konfor süper muhakkak ki.Ama dediğim gibi normal doğumu öneren doktor bulmak zor özelde.Aaa aklıma gelmişken sorayım.Devlette normal doğuma ebe mi giriyo bu beni çok düşündürdü.Benim doğumum da ebenin ne işi var ya.Doktor girmiyo mu
canım çogunlukla ebe giriyo ama ebenin ne işi var deme onlar günde onlarca hastaya dogum yaptıyo ve inan dr dan yeri geliyo çok iyiler zaten normal doumda ebe olucak dr la konuşursan dr da geliyo
kasık ağrısı bende de oluyor ara sıra bi gelip gidiyor
keseyi gördünüz değil mi??? önemli olan o
ebe denince aklıma asık suratlı tombik kocaman elleri olan bi hatun geliyoya umarım ii bir doktor bulabilirim şuanda sadece bu sıkıntım çok şükür başka bi sorunum yok.
ebe denince aklıma asık suratlı tombik kocaman elleri olan bi hatun geliyoya umarım ii bir doktor bulabilirim şuanda sadece bu sıkıntım çok şükür başka bi sorunum yok.
zeynep menemen deyip durma valla monitöre çıkarma yapacam!!!! zor tutuyorum
kasık ağrısı bende de oluyor ara sıra bi gelip gidiyor
keseyi gördünüz değil mi??? önemli olan o
benim doktorum epiduralli normal doğum öneriyo
hem acı çekmiyosun hem de normal doğum yapmış oluyosun diyo
ama benim için imkansız çünkü bebişlerin ikisi birden dönemeyebilirmiş
büyük ihtimal nasipse 36-37. haftada falan alırız demişti..tabi o zamana kadar doğmak istemezlerse diye de ekledi:26:
benim doktorum epiduralli normal doğum öneriyo
hem acı çekmiyosun hem de normal doğum yapmış oluyosun diyo
ama benim için imkansız çünkü bebişlerin ikisi birden dönemeyebilirmiş
büyük ihtimal nasipse 36-37. haftada falan alırız demişti..tabi o zamana kadar doğmak istemezlerse diye de ekledi:26:
yok canım öleebeler nasıl dogum yaptırsın inan ebeler drlardan daha çok rahatlatıyo seni benim bi çok arkadaşım var ebe gençler güzeller civan gibiler daha geçen burdaki çok yakın arkadaşım dogum yaptı onuda arkadaşım ebe var ayşe o yaptırdı kız nasıl tşk ediyo arkadaşım ayşeye ben çatı muayenesi oldugumda bile ebe bana resmen yalvarıyo sakin ol kasma kendini bırak noluır bitti bişey yok falan diye dedim ya o eskiden di yaa pek kalmadı öle fosiller
5 haftalık falandı gordumm dedı fotosunu cektı verdı ama ben bışı goremedım ıkı tane denız dalgası gıbı şekıl vardı
fosillerrr hahahah bu süperdisaol canım ya biraz rahatladım sayende.Şöyle civan gibi ebeleri düşündükçe heheheh:) bu arada normal doğumda çatı kontrolü falan oluyo dimi böyle sürekli elleri bizim çatılarda oluyomuş falan ay ben çok mu film izliyorum acaba:) habire kendimce senaryolar hikayeler üretiyorum:44:
ebe civanım, ebe ebe civanım
dış gebelik yaşadığım için her türünü biliorum kimisinde leke olmayabiliyomuş, kimisinde hcg artışı normal olabiliyomuş
çok sinsi halleri varmış.. doktor keseyi gördüyse senin kafanı takacağın bişey yok kuzu
fosillerrr hahahah bu süperdisaol canım ya biraz rahatladım sayende.Şöyle civan gibi ebeleri düşündükçe heheheh:) bu arada normal doğumda çatı kontrolü falan oluyo dimi böyle sürekli elleri bizim çatılarda oluyomuş falan ay ben çok mu film izliyorum acaba:) habire kendimce senaryolar hikayeler üretiyorum:44:
ayy yok canım yaaa benim çatı muayenesi ben yola gidecektimö dogumumu ardahanda yapmadım ben osmaniyeye gidecektim uçakla drum yola gitmeden nst ye bagladı sancım çıkmıştı ebe arkadaşlar bide çatı muayenesi yapalım açıklıgın varsa dr göndermez belki sezeryan olabilirsin dediler ( bebeğim tersti zaten) o zaman bakılmıştı.. yoksa zırt bırt kimse senin şeyine bakmıyo normal dogum önce nişan denilen bi kan pıhtısı gibi bişey geliyo falan ondan sonra bakılır dk başı yada günlük bakan yok için ferah tut sen
günaydın kızlar nasılsınız
ben iyi diyeyim iyi olayım biraz nzele oldum dün ve bugün işe gitmedim dün doktora gittim rapor yazdırdım
ilac vermedi doktor bu haftada ilaç veremem dedi tam gelişme aşamasında bebek dedi dinleniyorum pazartesi iş başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?