işyerindekiler hamile olduğunu biliyor ama dimi...bende aynı cnm hep wc bide gece kalkıyorum sabah yine direk wc...bizimkisi idrar üretmeye başladı ondan sanırım ...
johnson baby nin de var...haftada 3 kişiye johson babynin ürünlerinden oluşan sepet veriyormuş,sanırım bir yıl yetecek kadar ürün varmışş...ben başvurmadım henüz
sadece aynı oda da çalıştığım arkadaşlara söyledim.iş yerinde başka kimseye söylemedim.söylemeyi de düşünmüyorum.insanlar çok fesat yaa.ağzı olan konuşuyo o nedenle..neyse artık bende bugün ikili testin sonucunu aldım çok şükür her şey yolundaymış..o nedenle üçlü teste vs gerek yok dr..
kuzum onun sayfasını bulamadım yabancı hep TÜrkçe sayfası varmı hayır anlıyorum dediklerinden de ama TÜRKİYEDE OLAN LAZIM BİZE...
primaya üye oldum 4 gün oldu daha gelmez heralde diğer bez sitelerine de bak canım bazıların promosyon kampanyası oluyor mesela biz bez konusu da daha karar veremedik erken ama ginede bir bez belirlemek istedimde kararsız kaldım numune gönderseler ona göre bakardık
sadece aynı oda da çalıştığım arkadaşlara söyledim.iş yerinde başka kimseye söylemedim.söylemeyi de düşünmüyorum.insanlar çok fesat yaa.ağzı olan konuşuyo o nedenle..neyse artık bende bugün ikili testin sonucunu aldım çok şükür her şey yolundaymış..o nedenle üçlü teste vs gerek yok dr..
Site Türkçe arkadaşım üye olmuş ordan biliyorum
kılzar prima geldi ama beğenmedim yaa minnacık bir çıtçıtlı şeye ne diyosunuz arabalı ondan bebek bezi arile bide panten gelmiş bide maam kabı...weniceye aşk olsun indirim çeki koymuş bakar bişiler alırdım ama niçk gönderdiğini bile beğenmedimki...çok basit bişeydi...
neyse başka bişiye üye olan varmı ora üye olalım...
günaydın kızlar nasılsınız benim karnım 3 gündün inanılmaz çıktı fazla iştahımda yok sizinde çıktımı daha erken değilmi utanıyorum kimseye söylemedik bebeği
ara doktoru de ben geliyorum yarın bıktım beklemekten de...
hadi link atsan olmaz nasıl bulcam adını yaz tam olarak buraa ordan girim...face te değil dimi....
hadi link atsan olmaz nasıl bulcam adını yaz tam olarak buraa ordan girim...face te değil dimi....
hımmm bencede bende sölemedim kimseye odada 1 kişi bide müdürüm bilyo izin almak için...herkes iyi değil fesat çok boşver söleme 5 ay bir bitsin...
facebookta................
günaydın hanımlar nerelere üye oluyorsunuz bana da bilgi verin ya
slm perim neden söylemiyosunuz kimseye?
benim de çok belli artık karnım ya şişlik te var tabi saklamaya imkan yok yani
nasıl link atıldığını bilsem atarım herhalde..Johnson's baby türkiye....
yaws primaya üye olmuştum hiç beğenmedim ne basit koymuş öle promosyon ürünleri ...indirim şelerini yırttım attım bez hariç hiçbirini beğenmedim...
jhonson baby sayfasını araştıryoruz cnm o kesin kalitelidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?