2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işyerindekiler hamile olduğunu biliyor ama dimi...bende aynı cnm hep wc bide gece kalkıyorum sabah yine direk wc...bizimkisi idrar üretmeye başladı ondan sanırım ...

sadece aynı oda da çalıştığım arkadaşlara söyledim.iş yerinde başka kimseye söylemedim.söylemeyi de düşünmüyorum.insanlar çok fesat yaa.ağzı olan konuşuyo o nedenle..neyse artık bende bugün ikili testin sonucunu aldım çok şükür her şey yolundaymış..o nedenle üçlü teste vs gerek yok dr..

johnson baby nin de var...haftada 3 kişiye johson babynin ürünlerinden oluşan sepet veriyormuş,sanırım bir yıl yetecek kadar ürün varmışş...ben başvurmadım henüz

kuzum onun sayfasını bulamadım yabancı hep TÜrkçe sayfası varmı hayır anlıyorum dediklerinden de ama TÜRKİYEDE OLAN LAZIM BİZE...

Gnaydın güzel anneler ya sizde uyku durumu nasıl benim 12 haftadan sonra enerjikleseceğime daha yorgun oldum neden ki acep

GÜNAYDIN ANNELERRRR
bende normal doğum yaptım harika bi duygu ve doğumdan sonra kalktım paşalar gibi gezdim kayınvalidem yataktan çıkma nazar olursun diyordu hehehhhh:))) zordu ama güzeldi ama bende zman zaman 2.yi sezeryan yapsam mı diye düşünüyorum aslında .ok kolay bi doğum yaptım kkda var doğum hikayemmm arayıp da bulayım tam 3 sene geçti

hayırlısı olsun gözün aydın

primanın bezleri hoş güzelde wenice öyle bir basit göndermişki pelishh te gördüklerimle alakası yok...bitane kilotlu zıbın okadar atlet diyolar herhalde ona...ben onun bebeğe olcağından bile şüpheliyim yani çok küçük....ürünü beğenmedim oyüzden indirim şeysinide yırttım attım bişi almam artık weniceden ıyyy

hımmm bencede bende sölemedim kimseye odada 1 kişi bide müdürüm bilyo izin almak için...herkes iyi değil fesat çok boşver söleme 5 ay bir bitsin...

Mwerhaba kızlar

uzun zamandır giremiyordum işler çok yoğun , 1.70 boyundayım 54 kilo ile hamile kaldım tüp bebek 11+4 günlük hamileyim son üc haftada bir anda karnım çıktı sabah tartıldım 56.3 normalmi yoksa zayıf olduğum için mi bir anda çıktı anlamadım bilgisi olan varmı

günaydın hanımlar nerelere üye oluyorsunuz bana da bilgi verin ya

günaydın kızlar nasılsınız benim karnım 3 gündün inanılmaz çıktı fazla iştahımda yok sizinde çıktımı daha erken değilmi utanıyorum kimseye söylemedik bebeği

slm perim neden söylemiyosunuz kimseye?
benim de çok belli artık karnım ya şişlik te var tabi saklamaya imkan yok yani

hımmm bencede bende sölemedim kimseye odada 1 kişi bide müdürüm bilyo izin almak için...herkes iyi değil fesat çok boşver söleme 5 ay bir bitsin...

ben de sadece sekreter arkadaşa söyedim onun bir çocuğu var 3 yaşında bişeyler sormak için söyledim ona
onun dışında daha müdürümüz bile bilmiyor
sürekli izin alıyo bu da diyodur bana

bir akrabanın bebeğine hediye almak için wenice'e girmiştik ürünlerin dokusu, baskıları falan giç iyi değildi
şahsen giydirmek istemem bebeğime..hele de o baskıların boyaları neredeyse çıkacak gibiydi

günaydın hanımlar nerelere üye oluyorsunuz bana da bilgi verin ya

slm perim neden söylemiyosunuz kimseye?
benim de çok belli artık karnım ya şişlik te var tabi saklamaya imkan yok yani

yaws primaya üye olmuştum hiç beğenmedim ne basit koymuş öle promosyon ürünleri ...indirim şelerini yırttım attım bez hariç hiçbirini beğenmedim...

jhonson baby sayfasını araştıryoruz cnm o kesin kalitelidir...

Slm kızlar,nasılsınız?bebek bezi demişiniz bence en iyisi prima premium care,diğerleri hikaye Oğluma doğduğundan beri kullanıyorum çook memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…