ama bıktım yaa.bi yudum su içiyorum anında wc..iş yerinde de wc üst katta olunca oraya gidene kadar herkes beni görüyo:))evde desen dakka başı ve gecelerii..imdat yani:)
günaydın canım:44:
GÜ NAYYYY DIIIINNNN:))Bebişimin bu gce akıllıydı hiç uyandırmadı annesini wc için:))
Günaydınnn annnişşlerrrr panpişlerrrr cicişlerrrrr tontişlerrrrr hihiihihi
Ben niye alıntı yaptım ki yaa:26: mesajım herkeseydiii
günaydın hamiş göbüşler....
herkese günaydınn..umarım bugün güzel,neşeli,hareketli ve wc siz bir gün olur:))
günaydıın
benimki saat gibi çalışıyo yemin olsun sabah ezanı su içmeye 7:30da çişe kalkıyoruz
ooyy kuzzzuumm
günaydıın şikeriiiim
günaydıın ben çoktan 4 ledim bileee
günaydın rubiş erkekin çişli ve dakik olcak ....
günaydın rubiş erkekin çişli ve dakik olcak ....
çişli ne kız sidikli denir ona
erkekim haftaya belli olcek inşallah
Miray kız sen bayağı bayağı tahminlerde bulunuyon hee.Benim erkekim kime benzicek acepppbabasına mı, anasına mı, halasına mı, dayısına mı, teyzesine mi dedoşlarına mı, ananesi mi yoksa babanesine mi, ay kimlere kimlere benzicek benim oğluşum hahahah yaa çok fena kaynana olurum hee
ama bıktım yaa.bi yudum su içiyorum anında wc..iş yerinde de wc üst katta olunca oraya gidene kadar herkes beni görüyo:))evde desen dakka başı ve gecelerii..imdat yani:)
çişli ne kız sidikli denir ona
erkekim haftaya belli olcek inşallah
ben oğlumu vermicem kimselere evlenmesin ya...:26:
kız 14. hafta bitmiş seninki içerde ergenliğe bile girdi
sen daha haftaya diyon
ben öldüm meraktan git öğren gariii artık...
kız 14. hafta bitmiş seninki içerde ergenliğe bile girdi
sen daha haftaya diyon
oğlunu vermicen zaten oğluna alıcan, ama kızın olursa kızı vercen işte o zaman.Aman banane ben kızımı da vermicem.otursun annesinin dizinin dibinde demeyi ne çok isterdim Allahın izniyle olursa evlatlarım onlara asla baskı kurmicam belli etmesemde hep arkalar ından izlicem onları.
günaydınnn annecikler.....
biz bugün meleğimle buluşacağızz bir an önce 14.30 olsunn gerçi daha müdürden izin almadım ama umrumda bile değil
ay ben nie çok heyecanlanamıyorum biliyorum ya kız diyorum ama hayırlısı sen ne kadar erkek desende
ayy sorma benimki öyle alanen yatmıyo herkesin bebişinin bacakları falan açık benimki öyle kenetlemiş hiiç açmıyo bakalım haftaya gidiceğim dr iyi eşimin başının etini yedim artık git git tamam dedi
kılzar prima geldi ama beğenmedim yaa minnacık bir çıtçıtlı şeye ne diyosunuz arabalı ondan bebek bezi arile bide panten gelmiş bide maam kabı...weniceye aşk olsun indirim çeki koymuş bakar bişiler alırdım ama niçk gönderdiğini bile beğenmedimki...çok basit bişeydi...
neyse başka bişiye üye olan varmı ora üye olalım...
kılzar prima geldi ama beğenmedim yaa minnacık bir çıtçıtlı şeye ne diyosunuz arabalı ondan bebek bezi arile bide panten gelmiş bide maam kabı...weniceye aşk olsun indirim çeki koymuş bakar bişiler alırdım ama niçk gönderdiğini bile beğenmedimki...çok basit bişeydi...
neyse başka bişiye üye olan varmı ora üye olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?