2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama bıktım yaa.bi yudum su içiyorum anında wc..iş yerinde de wc üst katta olunca oraya gidene kadar herkes beni görüyo:))evde desen dakka başı ve gecelerii..imdat yani:)

işyerindekiler hamile olduğunu biliyor ama dimi...bende aynı cnm hep wc bide gece kalkıyorum sabah yine direk wc...bizimkisi idrar üretmeye başladı ondan sanırım ...

günaydın canım:44:

günaydıın

GÜ NAYYYY DIIIINNNN:))Bebişimin bu gce akıllıydı hiç uyandırmadı annesini wc için:))

benimki saat gibi çalışıyo yemin olsun sabah ezanı su içmeye 7:30da çişe kalkıyoruz

Günaydınnn annnişşlerrrr panpişlerrrr cicişlerrrrr tontişlerrrrr hihiihihi

ooyy kuzzzuumm

Ben niye alıntı yaptım ki yaa:26: mesajım herkeseydiii

günaydın hamiş göbüşler....

günaydıın şikeriiiim

herkese günaydınn..umarım bugün güzel,neşeli,hareketli ve wc siz bir gün olur:))

günaydıın ben çoktan 4 ledim bileee

günaydın rubiş erkekin çişli ve dakik olcak ....

Miray kız sen bayağı bayağı tahminlerde bulunuyon hee.Benim erkekim kime benzicek aceppp babasına mı, anasına mı, halasına mı, dayısına mı, teyzesine mi dedoşlarına mı, ananesi mi yoksa babanesine mi, ay kimlere kimlere benzicek benim oğluşum hahahah yaa çok fena kaynana olurum hee

ben oğlumu vermicem kimselere evlenmesin ya...:26:

ama bıktım yaa.bi yudum su içiyorum anında wc..iş yerinde de wc üst katta olunca oraya gidene kadar herkes beni görüyo:))evde desen dakka başı ve gecelerii..imdat yani:)

ay evet yaa yapiorum geliyorum yine geliyor.esim atik diyorki peki gidince gercekten yapiormusun???

kılzar prima geldi ama beğenmedim yaa minnacık bir çıtçıtlı şeye ne diyosunuz arabalı ondan bebek bezi arile bide panten gelmiş bide maam kabı...weniceye aşk olsun indirim çeki koymuş bakar bişiler alırdım ama niçk gönderdiğini bile beğenmedimki...çok basit bişeydi...

neyse başka bişiye üye olan varmı ora üye olalım...

ben oğlumu vermicem kimselere evlenmesin ya...:26:

oğlunu vermicen zaten oğluna alıcan, ama kızın olursa kızı vercen işte o zaman.Aman banane ben kızımı da vermicem. otursun annesinin dizinin dibinde demeyi ne çok isterdim Allahın izniyle olursa evlatlarım onlara asla baskı kurmicam belli etmesemde hep arkalarından izlicem onları.

günaydınnn annecikler.....

biz bugün meleğimle buluşacağızz bir an önce 14.30 olsunn gerçi daha müdürden izin almadım ama umrumda bile değil

ben öldüm meraktan git öğren gariii artık...

ay ben nie çok heyecanlanamıyorum biliyorum ya kız diyorum ama hayırlısı sen ne kadar erkek desende

kız 14. hafta bitmiş seninki içerde ergenliğe bile girdi
sen daha haftaya diyon

ayy sorma benimki öyle alanen yatmıyo herkesin bebişinin bacakları falan açık benimki öyle kenetlemiş hiiç açmıyo bakalım haftaya gidiceğim dr iyi eşimin başının etini yedim artık git git tamam dedi

günaydın kızlar nasılsınız benim karnım 3 gündün inanılmaz çıktı fazla iştahımda yok sizinde çıktımı daha erken değilmi utanıyorum kimseye söylemedik bebeği

vermem ben yinede oğlumuda kızımıda kendileri gidersede bişi diyemem ...:26:

benden kaynana olmaz yaa olamam yani ...

ara doktoru de ben geliyorum yarın bıktım beklemekten de...

johnson baby nin de var...haftada 3 kişiye johson babynin ürünlerinden oluşan sepet veriyormuş,sanırım bir yıl yetecek kadar ürün varmışş...ben başvurmadım henüz

primaya üye oldum 4 gün oldu daha gelmez heralde diğer bez sitelerine de bak canım bazıların promosyon kampanyası oluyor mesela biz bez konusu da daha karar veremedik erken ama ginede bir bez belirlemek istedimde kararsız kaldım numune gönderseler ona göre bakardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…