kızzllaar ya dün annem bişey söyledi öldüm gülmekten çok yeşillik yerseymişim çocuğun gözleri yeşil olurmuş neymiş anneannem dayımda çok yeşillik yemiş işte çocuğun gözleri yeşil olcak demiş yeşil olmuş dedim benimli ya ters teperse çocuk yeşil doğarsasus kız diyo bana bide bizim komşunun bildiğin turuncu çocuğu oldu kadın hamileyken gece bile kalkıp tuzlayıp havuç yiyomuş bu arada anne baba kapkara karslılar zaten öyle turuncu kimse yokmuş
yapı meselesi işte.korku filmi izleme zaten iyi değil.bide hamileleri bişi basar derler ya.ben ondan bismillah demeden yatağa girmiyorum korkuyorum.zaten karanlıktan falan ödüm kopar
Ayyy Allah korusun valla acayip korkarım öyle şeylerden ...2 hafta evvel muhteşem yuzyılda hatice sultanın bebeği oldü ya 2 gece rüyama girdi o sahne ama bebek benim bebeğimdi!!!
ölüyorum sandım!
Slm canlar nasılsınız bugün doktora gittim akıntı için bebiş kocaman olmuş gördüm şok oldum doktorda şaşırdı 11 haftalık olduk dedim daha büyük duruyo dedi baktı tam 11 haftalık progestana devam dedi cumada 2 li test için gideceğim eli kolu heryeri oynuyodu aaaa dedim eli kolu oynuyo allahtan iyi içim rahat ama hala akıntı devam dinlenmem lazımmış.
Son bomba cinsiyeti bellimi dedim ben belli olmaz diye öylesine sordum kızımda 4 ayın sonunda belli olmuştuda, baktı bizimki pipisini gösterdi oğlan dedi ama cuma bi daha bakalım kesin olsun dedi bakalım hayırlısı mutluyum allahım sağlık versin kocam işten gelir ben çıkıyorum öptüm gece açarım sağlıkla kalın
Slm canlar nasılsınız bugün doktora gittim akıntı için bebiş kocaman olmuş gördüm şok oldum doktorda şaşırdı 11 haftalık olduk dedim daha büyük duruyo dedi baktı tam 11 haftalık progestana devam dedi cumada 2 li test için gideceğim eli kolu heryeri oynuyodu aaaa dedim eli kolu oynuyo allahtan iyi içim rahat ama hala akıntı devam dinlenmem lazımmış.
Son bomba cinsiyeti bellimi dedim ben belli olmaz diye öylesine sordum kızımda 4 ayın sonunda belli olmuştuda, baktı bizimki pipisini gösterdi oğlan dedi ama cuma bi daha bakalım kesin olsun dedi bakalım hayırlısı mutluyum allahım sağlık versin kocam işten gelir ben çıkıyorum öptüm gece açarım sağlıkla kalın
mrb bende inş. haziran 2012 de bebişimi alacağım kucağıma .... :)
mrb bende inş. haziran 2012 de bebişimi alacağım kucağıma .... :)
seninkide ortaya karışık gibi olcak belli oldu
rubetcim annen harika yaa..çok tatlııı...ben bol bol nar yiyorum hadi kıpkırmızı olacak...yaşadık cins birşey. ..ama turşuda yiyorum bol bol ?bu nasıl bir karışım olur bilemedimm :44:
aynen canıım
annem yaa hayatımdaki en güzel şeylerden biri ama böyle bizi çok güldürüyo canım ya biz dalga geçtikçe oda gülün siz gülün yeşillik ye diyo sonra genlerde var tabi olabilir annem ela gözlü anneannem bi dedemin bildiğin su mavisi gözleri vardı diğer dedem yeşil gözlü bi babaannem kapkara 3 kardeşde ona çekmişiz 3 amcamı görseniz evlatlık gibiler bildiğin beyaz biri ama bakalım kısmeett eli ayağı düzgün olsun ister kırmızı ister turuncu ister kara bişey olsun benim olsun yeeetttteeerr
belkim yanakları kırmızı olur
hello kızlaarr... annemden geldik simdi.. balık yapmıstı afiyetle yeik..
bie kızlar cok ps bi alışkanlık edindim
ekmegin içine salata basıp yiyorumm ooff cok güzel oluyo ün 4 ekmek ucu yedim öleee bugün 2
ben ekmegi azaltamıyorum cok seviyoruumm
hello kızlaarr... annemden geldik simdi.. balık yapmıstı afiyetle yeik..
bie kızlar cok ps bi alışkanlık edindim
ekmegin içine salata basıp yiyorumm ooff cok güzel oluyo ün 4 ekmek ucu yedim öleee bugün 2
ben ekmegi azaltamıyorum cok seviyoruumm
hoşgeldii canııım
eveeet onu bende çook seviyooruumm ben ama domates peynir koyuyorum yiyorm
rubetcim gülme canım olurmu olur valla..güleriz bir bakmişiz gözler yemyeşil...ben hemen anneciğini dinliyip yeşillik favorim diyorum..bol bol tüketelim diyorum..yararı olur zararı olmaz valla benimde babam ve babamın (amcam halam babanem dedem)bütün ailesi masmavi veya yemyeşil gözlü...onlara bak diyorlar..valla gözlerimi ayırmıyorum onlardan sende bak canım onlara bol bol ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?