2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım bilmem mii bende aynı durumdaydım
kilo bile vermişim ((

görüşürüz iyi geceler cnm

şekerler az bişi geçmişe bakındım....
çok şükür 2'li testler iyi çıkmış
7 erkekimiz 2 de kızımız görünüyor şimdilik
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah......

ben hiçbişey sürmüyorum ya elim ayagım yüzüm kurudu nereye gitti bu yaglar anlamadım ki benim hiç halim yok ya banyo yapmaktan başka hiç bir bakımım yok
oda 3 günde 1 anca yapıom koktum valla ay ben bu hallere düşücek insanmıydım :2::2::2:

gösde canım ne kullanmaya karar werirsen yazda bende başlamış olurum sayende

tamam canım yazarım şimdilik bi krem sipariş edicem o kesin lierac kremin adı
kullanmıodum bişi ama kaşınmaya başlayınca tırstım bebe yağıda alıcam ayrıyetten lokman hekimede gidip sormayı ondannda bi karışım almayı düşünüorum hiç sewmem o görüntüyü elimden geldiğince olmasın die çabalıcam...

kızamıkçık ile ilgili bir testmiş arkadaşım
dr.un istediği bütün testleri hastanede pahalı tutuyor diye devlette yaptırdım bir tek bu rubellayı yapmadılar işte
ne bilimmmmmm yaptırmazsam olmaz mı?????

ay bende istemem tabikide o kremi bende duydum herkes memnun hamilelikte zarrarıda yokmuş en etkilisi oymuş 70tl filanmış ama olsun o görüntü olmasındansa veririm 70tl yi gözüme gelmez

ben geldım kızlarr kaynanamdaydık yemekte gecen gun gıtmeme kararı almıstım ama aksamustu balık yapıcam gelın dedı ıyı barı dedım sımdı kendı evımde balık yapmıyım kokmasın dedım ne fena gelınım heee

Cnm ben bir programda izlemiştim suna dumankaya söyledi susam yağı badem yağı ve çilek yağını birebir karıştırıp bir iki damlada limon sıkıyormuşsun bu karışım çatlaklar için iyiymiş cnm

sen yazınca bende araştırdımda doktor öle bişey istemedi benden aklıma takıldı ya keşkede isteseymiş

ne kadar soru sordum yaw
tamam bu son :))))

peki yürüyüş yapmamız iyiymiş ya günde kaç saat????

canım rubella bıldıgım kadarıyla onemlı bır testmıs kızamıkcık testı doktor benden ozellıkle ıstemıstı

Rubella taraması
Çocukluk çağı hastalıklarından bir olan rubella (kızamıkçık) hamilelik sırasında geçirildiğinde bebekte anomalilere neden olabilen bir hastalıktır. Bu nedenle hamilelikten önce ya da ilk kontrolde bu hastalığa karşı bağışıklık olup olmadığı araştırılmalıdır. Erişkinlerin çoğu ya çocukluklarında geçirdikleri ya da aşılandıkları için bu hastalığa karşı bağışıklık kazanmışlardır. Böyle bir durumda gebelik sırasında kızamıkçık geçiren birisi ile temas etmeleri kendi sağlıkları ya da bebeklerinin sağlıkları açısından bir risk yaratmaz. Kanda yapılan incelemede Rubella IgG pozitifliği bağışıklığı gösterir. Gebelik öncesinde Rubella IgG negatif olarak saptandığında aşı yapılabilir ancak böyle bir durumda en az 3 ay süreyle gebelikten korunmak gereklidir. Hamilelik sırasında rubella aşısı yapılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…