2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar aslında vazelin sadece bir marka
bu arada bende vazelinin kakao yağlı ve e vitaminli bir vücult kremini kullanmaya başladım her gün kullanıyorum güzel nemlendiriyor ama çatlaklara karşı güvenilir olup olmadğını bilmiyorum açıkcası bakalım ben kullanıyorum sonuç ne olacak ::23:

gözünüz aydın :) :) bizimde 1 hafta sonra çıkıcak ikili taramanın sonucu hadi bakalım hayırlısı...

iyi geceler hamişlerrrrr:32: bizim de iki tarama sonuçları süper çıktı.Doktoruma sordum üçlü yapcak mısın diye evet ikilinin devamıymış.Öyle dedi.Bi deben de vazelin kullanıyorum hatta kocişko misler gbi yaptı göbişimi filan.Bence en mantıklısı vazelin badem yağı için tüy yapıyo diyolar tam bilgim yok o konuda

saf sade vaselin benim bahsettiğim aslında.bi çok krem var adı vaselin olan..

arkadaşlar aslında vazelin sadece bir marka
bu arada bende vazelinin kakao yağlı ve e vitaminli bir vücult kremini kullanmaya başladım her gün kullanıyorum güzel nemlendiriyor ama çatlaklara karşı güvenilir olup olmadğını bilmiyorum açıkcası bakalım ben kullanıyorum sonuç ne olacak ::23:

aynen valla doğru dedin :)
benim doğum yapan 2 arkadaşımda vazelin kullandı ve çatlakalrı yok ama sürmeyi unuttukları yerlerde çatlak olmuş oda popoları :) :) sakın sizde atlamayın bunu :)

:49:canım benim bildiğim kadarıyla öyle yani emin değilim yinede belkide senin dedğin doğrudur bilemicem inşallah hiçbirimizin çatlakları olmaz
:16:

aynen valla doğru dedin :)
benim doğum yapan 2 arkadaşımda vazelin kullandı ve çatlakalrı yok ama sürmeyi unuttukları yerlerde çatlak olmuş oda popoları :) :) sakın sizde atlamayın bunu :)

vazelin diye yeni çıkan krem mi?eski usül gül kokulu hani bimde falan olan krem mi?

kızzlarrr hepiniz uyuyosunuz ben bu gece nöbetteyim yaaa.... gece 3 gb uyandım şimdi ezanlar okunuyo hala uykum yok bir-iki saat yatakta debelendim. şmdi de foruma geldim bari öğrendiklerimi paylaşıyım :1:
:32: :46::46::46::46::46::64:
huuuuuuuuuuu pembe kurdelelerle geldikkkkk kızımmmmmm oluyoooooooooo :64::64::64::64:
slm kızlar facede yayınladım ama orda olmayan arkadaslar içinde burdan yazıyorum benim şehzademm olacak bugun ögrendim :)))
hayırlı olsun arkadaşlar, hadi gözünüz aydınnnnn..... :nazar::nazar::nazar:

Selam bende haziran 2 annesi olucam ınsalh topiği gorunce yazayımm dedım İlk bebeğim ve cok heyecanlıyım gıysı konusunda yatak takımı konusunda ev tipi ana kucağı konusunda cok dertlıyım :( Ev tipi ana kucağında chıcconun ı feel salıncağı var aranızda bılen var mı tavsıye edebılcek ?
hg canım sen de topiğe..

bu arada karnım kaşınıyo çatlak olmasın diye dr krem istedim bana bir krem ismi verdi,krem 87 tl imiş yuhhh dedim:))zeytinyağı dışında size dr bişey önerdi mi?
ben bu hafta dermatoloğa gittim. ciltte de bozulmalar var diye. ayıptır sööölemesi azıcık yırtıldım da göbekten. hiç bakmadı bile. annemi sordu. çatlağı yok dedim. rahatla o zaman biraz dedi. bella b yi sordum çok yorum yapmadı söylediği tek şey fitolastil tarzı kremleri 6. aydan itibaren sürmemiz gerekiyormuş. şimdilik zaten tam anlamıyla çatlak olmazmış. bu sıralar içinse en güvenilir şeyin bebe yağı olduğunu söyledi. içinde alkol varmış deyince diğerlerinde o kdr kimyasal var ki hiçbirşeyi öneremiyoruz dedi. sebamed ya da babe yi söyledi. lakin ben neredeyse 4. haftadan beri bebe yağı sürüyordum. kaşıntılarım çoktu. şimdi kakaolu vazelin sürüyorum ya da sadece zeytinyağı ii geliyo gb. :nazar: hele vazelin çok rahatlattı. geceleri uyanıyodum kaşınmaktan..
neyse gerçi yine uyandım ama bu sefer susuzluktanmış :1: herkese tatlı rüyalar diliyorummm.... :54:

herkese merhaba haziran anneleri.:))) Daha once yazmistim bu sayfaya ama uzun zaman oldu yazmayali.. Benimde 20 haziran gorunuyor dogumum insallah.. yarin dr randevum var muhtemelen cinsiyet ogrenebilirim degil mi? Ogrenenler olmus. ben deli gibi susuyorum kizlar iciyorum iciyorum kanmiyorum.. dusunmeye basladim acaba bende hamilelik sekeri falan mi var diye??? 3 haftadir bebisimizi gormedik cok heyecanliyim insallah benimledir.. bu 2. hamileligim. birincisi kurtajla sonlandi malesef. o yuzden korkularim cok buyuk heran bisi olcakmis gibi geliyor Allahim korusun herkesin evladini...kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhh

gunaydinlar annecikler nasilsiniz???bz bebisle iyiyz ck sukur hicbi sikntimiz yk ama anne yuregi iste hicbi sikinti yok die acaba bi sikintimi var die dusunmeden edemio insan:60:biraz karasik bi cumle oldu evet.

günaydın güzeell aniiişkolarrrr bebişlerinize de günaydınnnn umarım hepimize hayırlı bi gün olurr sizi canı gönülden öpüyorummm bunun gibiii:54::54::54::16:

günaydın güzeell aniiişkolarrrr bebişlerinize de günaydınnnn umarım hepimize hayırlı bi gün olurr sizi canı gönülden öpüyorummm bunun gibiii:54::54::54::16:

günaydın cnm.güzel dileklerın ıcın cok sagol.bizde senı öpuyoruz:54::54:

$375220_2709701552329_1550558703_2626400_1388826754_n.webp bu sabah uyanmak bir işkenceydi, kahvaltı bile yapamadık ama iş süslenmeye gelince böyleyken kısa zaman böyle olabiliyoruz ahh biz hanımlarr ahhh:1:

Back
X