Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım boşver o aptal herifleri yaaa.Amaçları ne hayatta belli olmayan boş gelmiş boş gidecek olan insan görünümlü yaratıklar.Ayy ne güzel tarif ettim o şahsiyetleri.Bebeğim takma kafana sen KK'nın güzel annişkosusun bunlar seni yıldıramaz.Senin arkan sağlambak sana nazar değdirmesinler diye boncuklar gönderiyorum yakalaaaa
![]()
bende de var biber gazı.insana müthiş bi güven veriyo:) arada bir kullanmak lazım boş ver.ben sadece bi kere kullanmak amaçlı elime aldım ama adam yaklaşmayınca kullanmak nasip olmadı:)) boş ver canım yaa.azerbaycan olsun ne olacak her yerde kadınlar eziliyor ne yazık ki..kavga çıkar,polis gelir,karakola gidersiniz,tutanak vs derken şikayetçi olduğun için bi dava açılır ama Türkiye de 2 yıldan önce sonuçlanmaz,belki orda hemen sonuçlanır bu kadar yani korkulcak bi şey yok..
bende de var biber gazı.insana müthiş bi güven veriyo:) arada bir kullanmak lazım boş ver.ben sadece bi kere kullanmak amaçlı elime aldım ama adam yaklaşmayınca kullanmak nasip olmadı:)) boş ver canım yaa.azerbaycan olsun ne olacak her yerde kadınlar eziliyor ne yazık ki..kavga çıkar,polis gelir,karakola gidersiniz,tutanak vs derken şikayetçi olduğun için bi dava açılır ama Türkiye de 2 yıldan önce sonuçlanmaz,belki orda hemen sonuçlanır bu kadar yani korkulcak bi şey yok..
Günaydınn annecikler.....
Nilfar canımm sıkma kendini bak bebişinde gerilir sen sadece onu sağlığını düşün gerekirse 3 maymunu oyna ama sakin ol canımmm..
buarada evet bber gazi cok guven verio sukurki bnde daha hic kullanmadim ama baya bi yiol oldu alali acaba gazi kacmismidr ya.boyle sallayinca ck az bisey calkalanio icinde snnkinde de oylemi???bde tam adamla kavga ediomusun gaza guvenip tam sikiomusum,fisssss,hicbi etki yk.bas gaza kac artk karnnda bebekle![]()
:)) yalnız sadece şunu diyebilirim sakın içinde gaz var mı yok mu diye sıkıyım deme:)..ben alalı da 2 yıl oldu bende bilmiyorum içinde gaz var mı yok mu:)
gGÜNAYDIN MİNİK ANNEJİKLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
IKILI TEST SONUÇLARIMZ ÇIKMIŞŞŞŞŞŞ DUN AKŞAM ARADILAR GAYET NORMAL DEDI BIR SORUN GÖZUKMUOMUŞ
İSTEDIGINZ ZAMAN SONUÇLARINIZI ALABILIRSINZ DEDI AYIN 26SINDA KONT VAR OZAMN GITTIMDE ALIRIM KAGITLARI İİMİŞ ZATEN ACELESİ YOKKK![]()
Gözün aydın tatlımmmm bende 24 de gidicem doktora o zaman alıcam kağıtları iyi olduğunu biliyozz ya gerisi önemli değil
IKILI TEST SONUÇLARIMZ ÇIKMIŞŞŞŞŞŞ DUN AKŞAM ARADILAR GAYET NORMAL DEDI BIR SORUN GÖZUKMUOMUŞ
İSTEDIGINZ ZAMAN SONUÇLARINIZI ALABILIRSINZ DEDI AYIN 26SINDA KONT VAR OZAMN GITTIMDE ALIRIM KAGITLARI İİMİŞ ZATEN ACELESİ YOKKK![]()
kıslar slmm bı haftadır kastamonudaydım eşimin babası vefat ettı keyfımz yoktu bu arada benımde ıkılı test sonucum ıyı cıktı 5 ocakta randevum var sabırsızlıkla beklıorum cunku doktorumuz hala cınsıyet tahmını yapmadı![]()
üyelerin doğum tablosu vardı tabloyu paylaşabilirmisiniz tekrar merak ediyorum bebelerin cinsiyet oranları nasıl olmuş. kimler kız, erkek annesi olacak![]()
kıslar slmm bı haftadır kastamonudaydım eşimin babası vefat ettı keyfımz yoktu bu arada benımde ıkılı test sonucum ıyı cıktı 5 ocakta randevum var sabırsızlıkla beklıorum cunku doktorumuz hala cınsıyet tahmını yapmadı![]()
aAMİNNNNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRR HEPİMİZİN BEBEĞİ SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP OLSUN
BİDE CİNSİYETİ BİLSELER ARTIK ARALIK 26 DA GITCEM SIZCE NE OLUR GORULURMU