merhaba kızlar,
bende bu ay çift çizgiyi görerek hamile olduğumu anladım
bugün 5 haftalık oluyor sat.ım 28 ağustos.
önümüzdeki c.tesi ilk kontrole gideyim diyorum 6 haftalık olacak nerdeyse,siz ne zaman gideceksiniz ?
Hayırlısı olsun cnmbenimde sat 26 ağustos.ben öğrendiğim gün gittim ama bi hafta sonra tekrar gel bakalım yine dedi.Bu perşembe tekrar çağırdı beni.Bence Çok gecikmeden git derimm
canım ben şimdi gitsemde,kesin bişey anlaşılmicak ve bi hafta 10 gün sonra gel diceksürekli git gel yapıp stres yaşamak istemiyorum.
c.tesi keseyi ve bi ihtimal bebeği görebiliriz inşallah.
benim birde 3 yaşında bi kızım var
evet canım ikinci bebiş geliyor inşallahhayırlısı olsun hepimiz için.
umarım hepimiz keseleri bebişleri görür ve sağlıklı bi hamilelik dönemi geçiririz.
bu arada ben kaç gündür çiğ köfte ve turşuya sardım acayip canım istiyor,bugün yine almayı düşünüyorum mesela
yarında kısır yaparım şöyle acılı bol limonlu ve yanında salatalık turşusu tabi
varmı sizin canınızın çektikleri ??
Selam kızlarrBenimde sat iim 26.08..SAT a göre 5+2 lik hamişim bende..Bugüne kadar mide yanmalarım haricinde bi sıkıntım yoktu.Sabah bi bulanti Valla ben 9 ay aralıksı kusmayada razıyım yeterki kucağımıza gelsin sağ salim.Perşembe kontorlüm var..Sizlerde durumlar nasıl? Hepimizin göbişine melek konsunn
merhaba kızlar,
bende bu ay çift çizgiyi görerek hamile olduğumu anladım
bugün 5 haftalık oluyor sat.ım 28 ağustos.
önümüzdeki c.tesi ilk kontrole gideyim diyorum 6 haftalık olacak nerdeyse,siz ne zaman gideceksiniz ?
topiğimize hoşgeldiniz kızlar, ikinizinde bebişleri hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi. benim de sat:28 ağustos bu sıralar lekeler var ama düşük riskiymiş çok korkuyorum, dikkatli olun siz de sakın ağır iş yapmayın, çok üzülürürsünüz sonra.
canım seninde hayırlı olsun bebişin, sat.larımız aynı :)
doktora söyledinmi canım lekelenmeyi progestan veriyolar genelde.biz elimizden gelen özeni gösterelimde gerisi allaha kalmış artık,inşallah sorunsuz geçer sonuna kadar.
topiğimize hoşgeldiniz kızlar, ikinizinde bebişleri hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi. benim de sat:28 ağustos bu sıralar lekeler var ama düşük riskiymiş çok korkuyorum, dikkatli olun siz de sakın ağır iş yapmayın, çok üzülürürsünüz sonra.
Sevgili haziran ayı anneleri, bende sat'a göre 4 hafta, 1 günlük hamileyim :) Şu anda regl sancısı gibi devam eden bir sancım ve akıntım dışında bir şikayetim yok çok şükür. Doktorumla konuştm, haftaya cumartesi günü çağırdı beni. O zamana kadar folic acide devam etmemi, çiğ et, sucuk, salam, pastırma yemememi tembihledi. Söylediğine göre cinsel ilşkiye veya spor yapmaya devam edebilirmişim ama ben hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duymadan hiçbirini yapmaya niyetim yok... bu arada bir sorum olacak; profilime hamilelik bilgisini nasıl ekleyebiliyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?