pöfff bi olmasa o lekeler olmuyo sankiiiivalla cnm dinleniceksinn uyarıyo seni
hızlısınızsorma canım ya benim de düşük tehlikem var kahverengi lekeler oluyo az ama korkuyorum yinede:2: şimdilik bulantı yok bende inşallah böyle devam eder.
öğretmenim ben dnlenmem biraz zor ama çarşambadan beri gitmiyorum okula, yarın da evde dinlenicem inşallah bişey olmazdualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ya benim memişler çok fenaasütmü topluyo napıyo acayip acıyoo Ya bi ay daha geçsin hamile yastığı alıcam doğru dügün yatamıyorum
o sıkıntı bende de var, geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, öyle bi yastık mı varmış, ben de alayım bari
evet evet var hayatım ya bak internette hamile yastığı de çıkar.Valla güzel bişeye benziyo hatta emzirirken falanda kullanabiliyomuşsun
süpermiş :) bebeğe bişey olmasın da hepsini alırız artık.canım ben şimdi çıkıyorum kendine ve bebişine iyi bak hoşçakal
hayırlı olsun canım, gebelik çi,zelgesi yaz arama bölümüne hemen çıkar karşına.
burdayız
tabiki tatlım.google a lilypie yaz ilk çıkan adrese gir o yönlendirir cnm senii
haklısın canım
kendiliğinden bişey olsa tamam ama benim dikkatsizliğim yüzünden olursa çok üzülürüm,çok daha dikkatli olucam artık.
slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim dün kesemizi gördük haftayada kalp atışlarını duyucaz nasipse.ben hala alışamadım hamileyim diyemiyorum kimseye 6 yıllık evliyim 4 senedir istiyorduk Allahım bu ayda nasip etti ilk kez.kısmet olursa 4 haziran doğum tarihimiz.Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bende sadece göğüsler şişti onun dışında bi şikayetim yok çok şükür.gerçi daha yeni başlıyoruz ama umarım rahat bir hamilelik dönemi geçiririm.
Herkese merhaba kızlar:79: Bende allah izin verirse haziran annesi olucam. Sat ım 29 ağustostu. şu anda 5 haftalık. Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin.
merhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?