2012 haziran anneleri

pöfff bi olmasa o lekeler olmuyo sankiiii valla cnm dinleniceksinn uyarıyo seni

öğretmenim ben dnlenmem biraz zor ama çarşambadan beri gitmiyorum okula, yarın da evde dinlenicem inşallah bişey olmaz dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

hızlısınız sorma canım ya benim de düşük tehlikem var kahverengi lekeler oluyo az ama korkuyorum yinede:2: şimdilik bulantı yok bende inşallah böyle devam eder.

Ya benim memişler çok fenaa sütmü topluyo napıyo acayip acıyoo Ya bi ay daha geçsin hamile yastığı alıcam doğru dügün yatamıyorum

Ya benim memişler çok fenaa sütmü topluyo napıyo acayip acıyoo Ya bi ay daha geçsin hamile yastığı alıcam doğru dügün yatamıyorum

o sıkıntı bende de var, geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, öyle bi yastık mı varmış, ben de alayım bari

o sıkıntı bende de var, geceleri hiç rahat uyuyamıyorum, öyle bi yastık mı varmış, ben de alayım bari

evet evet var hayatım ya bak internette hamile yastığı de çıkar.Valla güzel bişeye benziyo hatta emzirirken falanda kullanabiliyomuşsun

evet evet var hayatım ya bak internette hamile yastığı de çıkar.Valla güzel bişeye benziyo hatta emzirirken falanda kullanabiliyomuşsun

süpermiş :) bebeğe bişey olmasın da hepsini alırız artık.canım ben şimdi çıkıyorum kendine ve bebişine iyi bak hoşçakal

haklısın canım
kendiliğinden bişey olsa tamam ama benim dikkatsizliğim yüzünden olursa çok üzülürüm,çok daha dikkatli olucam artık.

Allah korusun canım. Bu arada bizim artık eğilirken belimizden değil, dizlerimizden eğilmemiz bir de ağır kaldırmamız lazımmış... ben geçen gün bebek sevicektim kucağıma alıp, ona bile izin vermedi arkadaşlarım...Allah bizi ve meleklerimiz korusun :)

amin canım aminnn...

aslında genelde dikkat ederim ama bu anlık bişi oldu yaa,birden çekince sol kasık bölgemde kaslar çekildi gibi oldu birden,inşallah bişey olmamıştır.şimdi bişey hissetmiyorum,iyiyim ama tedirginim herşey güzel giderken moralim bozuldu şimdi

slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim dün kesemizi gördük haftayada kalp atışlarını duyucaz nasipse.ben hala alışamadım hamileyim diyemiyorum kimseye 6 yıllık evliyim 4 senedir istiyorduk Allahım bu ayda nasip etti ilk kez.kısmet olursa 4 haziran doğum tarihimiz.Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bende sadece göğüsler şişti onun dışında bi şikayetim yok çok şükür.gerçi daha yeni başlıyoruz ama umarım rahat bir hamilelik dönemi geçiririm.

Herkese merhaba kızlar:79: Bende allah izin verirse haziran annesi olucam. Sat ım 29 ağustostu. şu anda 5 haftalık. Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin.

Herkese merhaba kızlar:79: Bende allah izin verirse haziran annesi olucam. Sat ım 29 ağustostu. şu anda 5 haftalık. Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin.

hayırlı olsun kızlar, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah.

yeni gelen arkadaşlar hoşlgeldiniz

nesirmak ne güzel keseni görmüşsün canım darısı bize inşallah.

merhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?

merhaba bende yeni annelerdenim. sat:23 ağustos. şimdilik hiç bir sıkıntım yok. ne bulantı ne aşerme ne kanama sanki hamile değilim gibi. sizlerden de böle olan var mı?

bende hemen hemen öyleyim canım,ama keşke midem biraz bulansaydı diyorum :) herşeyin yolunda gittiğini hamileliğin devam ettiğini anlardım bu şekilde.dünde koltuğu çekerken sol kasığım ağrıdı birden,bugünde yine hiç hamile değilmişim gibi hissedince endişe ediyorum biraz

hoşgeldin bu arada :)

sanırım en kıdemli hamile sensin içimizde

mayıs sonu doğum yaparsın büyük ihtimalle

hoşbulduk arkadaşlarım. kızlar sizler neler hissediyorsunuz. benim hafif bir bel ağrım var ve aralıklarla çok hafifi karnım ağrıyor. bir arkadaşımda 9 aylık hamile ondada ilk aylarda olduğunu söyledi. bebiş tutunmaya çalıştığı için olurmuş. sizlerde ne var ne yok bende baş dönmeis ve mide bbulantısı çok şükür ki yok. olmaz mı yoksa daha erken mi sizce

ladybird

bende öyleyim canım,kendimi biraz yorunca hafif kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor.onun haricinde baş dönmesi mide bulantısı yok.sadece dilimi fırçalarken öğürme hissi geliyor o kadar.

benim 3 yaşında bir kızım var,ondada ilk haftalar rahmin büyümesiyle alakalı hafif ağrılar yaşamıştım,deneyimliyim yani
ikinciye hamile olan bitek benmi varım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…