2012 haziran anneleri

sanırım bu konu hakkında bi topik açarsan sana daha çok yardımcı olabilirler

hayırlı olsun canım, gebelik çi,zelgesi yaz arama bölümüne hemen çıkar karşına.
ben yardım istıyorum bıse sorabılırmıyım burdamısınız

burdayız

canım duyduğum kadarıyla o kremler spermleri öldürebiliyomuş gebelikte zorlaşıyo tabi ama imkansızmı fikrim yok bu konuyla ilgili topikten bilgi alabilirsin, geçmiş olsun tatlım.

pelissh nasılsın tatlım nasıl gidiyor? bakıyorumda senin bebiş iki gün büyük bizden

Canım ara ara regl sancısı gibi banada oluyo..Bu arada hamileliğinle ilgili profil bilgisinede kontrol paneli/profilimi düzenle bölümünden yazabilirsin.Ama benim gibi resimli takvim istiyorsn da onun sitesi var

evet seninki gibi resimli istiyorum pelishh :) sitesini söyler misin lütfen? çok çok teşekkürler yardımın için.

Herkese Merhabalar İnşallah Allahın izniyle bende bu topikteyim.Sat:27 Ağustos.Hesaplamaya göre 5+1 günlük hamileyim bende.Şükürler olsun Rabbime.3 Yıllık beklemeden sonra mucizemi bana gönderdi.İlk bebeğim olacak kısmetse.Hemde hiç beklemediğim bir zamanda.İnşallahhh sağ salim sorunsuz bir şekilde Rabbimin izniyle meleklerimizi kucaklarımıza almak nasi olur.Yarın doktorla ilk randevum var.Gelişmeleri yazarım inşallah.Kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın kızlarr.GÜzel haberlerde görüşmek dileğiyle......

hayırlı olsun canım, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.

yaa biraz önce koltuk duvara yapışmıştı bende öne çekeyim derken abandım biraz ve ani olarak sol kasığım ağrıdı,inşallah bişey olmamıştır akşam akşam moralim bozuldu

yaa biraz önce koltuk duvara yapışmıştı bende öne çekeyim derken abandım biraz ve ani olarak sol kasığım ağrıdı,inşallah bişey olmamıştır akşam akşam moralim bozuldu

dikkat et canım bak ben geçen pazar baya bi temizlik yaptım, öğretmenim okulda da yordum kendimi çarşambadan beri lekeler var, ilk aylar çok dikkat etmek lazım, sakın ihmal etme.

haklısın canım
kendiliğinden bişey olsa tamam ama benim dikkatsizliğim yüzünden olursa çok üzülürüm,çok daha dikkatli olucam artık.

haklısın canım
kendiliğinden bişey olsa tamam ama benim dikkatsizliğim yüzünden olursa çok üzülürüm,çok daha dikkatli olucam artık.

kafana takma canım nasıl düşünürsen öyle olur, Allah'a emanet bebeklerimiz.
moralım cok bozuk ya hayallerım cok cabuk kırıldı yaa offffffff

üzülme tatlım vajinismusu yeni atlatmışsın bir süre sonra kremsiz de olur, stres yapma akışına bırak.

pelissh nasılsın tatlım nasıl gidiyor? bakıyorumda senin bebiş iki gün büyük bizden

iki gün önce davranmışız desene iyi tatlım nolsun valla bolca dinleniyorum.2 sene önce düşüğüm olmuştu onun korkusundan uzanıyorum şimdi bol bol mide yanalarım rahimime düştüğü andan beri var zaten bi tek sabah bulantım oldu.Ben perşembe günü öğrendim.öğrenir öğrenmez muayne etti doktorum bu perşembeye tekrar çağırdı

kafana takma canım nasıl düşünürsen öyle olur, Allah'a emanet bebeklerimiz.

üzülme tatlım vajinismusu yeni atlatmışsın bir süre sonra kremsiz de olur, stres yapma akışına bırak.

tmmda hamıleyım dıye beklerken offf kesın olmuyomuymus bu sekılde

hızlısınız sorma canım ya benim de düşük tehlikem var kahverengi lekeler oluyo az ama korkuyorum yinede:2: şimdilik bulantı yok bende inşallah böyle devam eder.

hızlısınız sorma canım ya benim de düşük tehlikem var kahverengi lekeler oluyo az ama korkuyorum yinede:2: şimdilik bulantı yok bende inşallah böyle devam eder.

pöfff bi olmasa o lekeler olmuyo sankiiii valla cnm dinleniceksinn uyarıyo seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…