ben 1 bucuk senedır vajınusmusla ugrastım ama bu ay yendım sukurler olsun ama krem yardımıyla ilişkiye girebiliorum yoksa olmuyo pekı hamıle kalamam mı böle yaparak varmı aranızda krem yardımıyla yapıpda hamıle kalan
hayırlı olsun canım, gebelik çi,zelgesi yaz arama bölümüne hemen çıkar karşına.Sevgili haziran ayı anneleri, bende sat'a göre 4 hafta, 1 günlük hamileyim :) Şu anda regl sancısı gibi devam eden bir sancım ve akıntım dışında bir şikayetim yok çok şükür. Doktorumla konuştm, haftaya cumartesi günü çağırdı beni. O zamana kadar folic acide devam etmemi, çiğ et, sucuk, salam, pastırma yemememi tembihledi. Söylediğine göre cinsel ilşkiye veya spor yapmaya devam edebilirmişim ama ben hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duymadan hiçbirini yapmaya niyetim yok... bu arada bir sorum olacak; profilime hamilelik bilgisini nasıl ekleyebiliyorum acaba?Ayrıca herkesi tebrik ediyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize...
ben yardım istıyorum bıse sorabılırmıyım burdamısınız
ben 1 bucuk senedır vajınusmusla ugrastım ama bu ay yendım sukurler olsun ama krem yardımıyla ilişkiye girebiliorum yoksa olmuyo pekı hamıle kalamam mı böle yaparak varmı aranızda krem yardımıyla yapıpda hamıle kalan
sanırım bu konu hakkında bi topik açarsan sana daha çok yardımcı olabilirler
tsk ederım cnm yenı kaydoldum ben de konu ac dedı acdım ama nerede bulacam bulamıyom
Canım ara ara regl sancısı gibi banada oluyo..Bu arada hamileliğinle ilgili profil bilgisinede kontrol paneli/profilimi düzenle bölümünden yazabilirsin.Ama benim gibi resimli takvim istiyorsn da onun sitesi var
Herkese Merhabalarİnşallah Allahın izniyle bende bu topikteyim.Sat:27 Ağustos.Hesaplamaya göre 5+1 günlük hamileyim bende. Şükürler olsun Rabbime.3 Yıllık beklemeden sonra mucizemi bana gönderdi.İlk bebeğim olacak kısmetse.Hemde hiç beklemediğim bir zamanda.İnşallahhh sağ salim sorunsuz bir şekilde Rabbimin izniyle meleklerimizi kucaklarımıza almak nasi olur.Yarın doktorla ilk randevum var.Gelişmeleri yazarım inşallah.Kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın kızlarr.GÜzel haberlerde görüşmek dileğiyle..... .
yaa biraz önce koltuk duvara yapışmıştı bende öne çekeyim derken abandım biraz ve ani olarak sol kasığım ağrıdı,inşallah bişey olmamıştırakşam akşam moralim bozuldu
haklısın canım
kendiliğinden bişey olsa tamam ama benim dikkatsizliğim yüzünden olursa çok üzülürüm,çok daha dikkatli olucam artık.
moralım cok bozuk ya hayallerım cok cabuk kırıldı yaa offffffff
pelissh nasılsın tatlım nasıl gidiyor? bakıyorumda senin bebiş iki gün büyük bizden
kafana takma canım nasıl düşünürsen öyle olur, Allah'a emanet bebeklerimiz.
üzülme tatlım vajinismusu yeni atlatmışsın bir süre sonra kremsiz de olur, stres yapma akışına bırak.
evet seninki gibi resimli istiyorum pelishh :) sitesini söyler misin lütfen? çok çok teşekkürler yardımın için.
iki gün önce davranmışız desene iyi tatlım nolsun valla bolca dinleniyorum.2 sene önce düşüğüm olmuştu onun korkusundan uzanıyorum şimdi bol bol mide yanalarım rahimime düştüğü andan beri var zaten bi tek sabah bulantım oldu.Ben perşembe günü öğrendim.öğrenir öğrenmez muayne etti doktorum bu perşembeye tekrar çağırdı
tmmda hamıleyım dıye beklerken offf kesın olmuyomuymus bu sekılde
hızlısınızsorma canım ya benim de düşük tehlikem var kahverengi lekeler oluyo az ama korkuyorum yinede:2: şimdilik bulantı yok bende inşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?