2012 Haziran Annelerinin Muhteşem Göbişleri :))

Nurgulce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.435
7
0
İstanbul
insan göbegim cıktı diye bu kadar mı sevinir bu kadar mı mutlu olur:16::nazar::nazar:
işte benim yarısı bebiş yarısı gaz göbişim :1:
Eki Görüntüle 293295

göbek çevrem 89 cm.. 58 kilo ile hamile kaldım ve şuan 59.60 ım :16::nazar::nazar:

burdan göbek şekillerimize göre cinsiyet tahminleride yaparız artıkın:1:

insan göbegim cıktı diye bu kadar mı sevinir bu kadar mı mutlu olur:16::nazar::nazar:
işte benim yarısı bebiş yarısı gaz göbişim :1:
Eki Görüntüle 293295

göbek çevrem 89 cm.. 58 kilo ile hamile kaldım ve şuan 59.60 ım :16::nazar::nazar:

burdan göbek şekillerimize göre cinsiyet tahminleride yaparız artıkın:1:

ayyyyyy süper :nazar: bende akşama çekeyim foto barii
:1:

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/853/40887743.jpg/]
40887743.th.jpg
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

buda benim göbüş:49::51:

Son düzenleme:
maşallah nekadar erken çıkmış sizin göbişler. benim 7 aya kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu.:))))))

75 le hamile kalan bi arkadaşımın da 20. haftada çıkmaya başlamıştı göbeği
içerde yeri çokmuş demiş doktoru ona:1:
bizim de öyle herhalde :26:

benimde yer yok galiba :1: göbek deligimin etrafı yok acıyordu geceleri özlelikle doktor dedi rahim büyüyor ondan çekiyor seni dedi benimki kendine yer yapıyor sıkışık demekki :52:

wooowww gobişler cıkmaya baslamısss :) nurgulce bende 58 le hamıle kalmıstım 76 ılede dgrdum benm bu zamnlarda hıc gobıs yoktu 5.aydan snra ywas yawas cıkmaya basladı cokda buyuk gobısım olmadı zatı :) buarada 2011 hazıran annesı ben :)

Son düzenleme:
doktorum bana mak. 14 kiloya cıkıcaz dedi..
hayatım boyunca hiç 61 kilonun üzerine cıkmadım sonuc ne olcak cok merak ediyoum:1:
ama ben bu göbegi cok seviyorumm:16:

doktorum bana mak. 14 kiloya cıkıcaz dedi..
hayatım boyunca hiç 61 kilonun üzerine cıkmadım sonuc ne olcak cok merak ediyoum:1:
ama ben bu göbegi cok seviyorumm:16:

yaaa cnm sewılmez mı o gobişş yaa :) hele bi cıksın ordan bak sen o zamn tadına :) ben ılk aylar bulantıdan kılo wermstım ama nasıl oldugunu anlamadan son 2 ayda cok fazla aldm ama nesekı hiç okadar kılolu gstermedm :) :23::23:

yaaa cnm sewılmez mı o gobişş yaa :) hele bi cıksın ordan bak sen o zamn tadına :) ben ılk aylar bulantıdan kılo wermstım ama nasıl oldugunu anlamadan son 2 ayda cok fazla aldm ama nesekı hiç okadar kılolu gstermedm :) :23::23:

bende boyuma güveniyorum nşallah aldıgım kiloları kamufle eder :1:
şimdiden kocacık tutturdu bu bebiş ne zaman çıkıcak diye :16:
Alahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh:16:

:9: kızlar resimler güzel olmuş benim kilom 59 60 arası gidip gelirdi hep bende şimdi 13.haftama girdim 3 ayı bitirdim gitti :10::10:
şimdii 61 kiloyum amaaa:17: göbeğim sanki 5 6 kilo almışım gibi şisti gaz şişginliğide var sanırım
nasıl resim ekliyorsunuz bende resim paylaşmak istiyorum herkesin tatlı bebeişleriniiiii öpüyorum :49::nazar:

:9: kızlar resimler güzel olmuş benim kilom 59 60 arası gidip gelirdi hep bende şimdi 13.haftama girdim 3 ayı bitirdim gitti :10::10:
şimdii 61 kiloyum amaaa:17: göbeğim sanki 5 6 kilo almışım gibi şisti gaz şişginliğide var sanırım
nasıl resim ekliyorsunuz bende resim paylaşmak istiyorum herkesin tatlı bebeişleriniiiii öpüyorum :49::nazar:

umaycımmm yorum yazdığımız yerin altında eklenentii ekle var ordan eklioruz canım resmii eklede görelim göbüşünü :)))
bndee çıksınn eklicemm hemennn :)))

senin göbüşünü yerimm kuzummm ne güzelll :)))

daha erken aslında göbüşler için ama birazda kilo aldım ondanda kaynaklanıyorrr diye düşünüyorum olsun bebiş olunca koşar yüzeriz veririz göbüşleri bebişlerimiz için herşey...
:24::24::24::24:

Back
X