2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hmm..peki bebişe kaçıncı ayında emzik vereceksiniz ?

bu soru benim de kafamı karıştırıyor. okuduklarıma göre genelde sürekli olmamak kaydı ile bebek huysuz olduğu zamanlarda başlanmalı.genelde hastanede vermeye hemen başlayın diyenlerde var 40 ının çıkmasını bekleyin diyenlerde. ben şahsen ne zaman ihtiyaç duyarsam o zaman hemen vermeye başlayacağım.oyüzden hastane çantamada koydum ne olur olmaz diye. ama sürekli vermek niyetindede değilim.çok alıştırmak istemiyorum.gerekli zamanlarda çok huysuzsa falan veririm diyorum.

tmm canım 0-6 ay tercihim ,,peki bu biberonun emziğini kaçıncı ayda değiştireceğiz ??

biberon gelince üstünde yazıyor zaten canım
0-3 aydı galiba bu emzik ucu,0-6 da olabilir
üstünde gösteriyor
şu aya kadar şu uç, şu aydan sonra şu uç diye
şimdi emin olamadım ama 3ten sonra iki delikli olanına geçicez sanırım
hem şimdiden düşünme boşver
belki de biberona gerek kalmayacak

hmm...mantıklı :)

emzik konusunda işinize karışmak istemem ama bebeğiniz emzik alsın istiyorsanız erkenden vermeniz lazım
yoksa ilerde büyük bir çoğunluğu hiç almıyor (şekil a benim yeğen, 3 hafta kadar vermediler, sonra envai çeşit emzik denedik hiçbirini almadı)
bir de emziği alıp sizi almaması gibi bir durum söz konusu olamaz
bebek açken emmek isteyecek, o refleksif bir davranış zaten
ama bizi emzik niyetine kullanıp emzik almayabilir, o muhtemel

aaa o kadar çabuk mu ?? :) peki ya sonradan emziğe alışıp anneyi istemezse ?

yok canım öyle bişey
doğar doğmaz vermezsen biraz zor tutuyor
oda tutarsa :) bi süre sonra emzikle annenin memesini ayırt ediyor
emzik faydalı bence:)
biberona inş ihtiyacımız olmaz
genelde 0-3 ay oluyor uçları
aventin uçları ayrıda satılıyor bebiş büyüdükçe delikleri 2 3 olarak artıyor

bende avent emziği 0-6 ay aldım. yalancıemzikte, biberon emziğide sık kullanıldığı taktirde 1 aydan fazla kullanılması önerilmiyor.ama hasar oluşursa daha erken değiştirilmeli.

tşkler kızlar dediklerinizi sipariş ettimm,,büyük bir yük kalktı üzerimden :)
ohh be :)

canım anneyi emdiği sürece hep yenidoğan kullanın demişti bana satıcı bayan 3 aylık olunca falan sakın daha akışlı uca geçme seni emiyorsa hep aynı numara biberon ucu yani yenidoğan kullan dedi.yoksa seni emmeyi bırakır dedi. bende ek gıdaya geçene kadar yeni doğan başlık kullanacağım hatta yedek ucuda bu yüzden yeni doğan aldım

doğrudur canım
zaten biberon joker hakkı işte
inşallah gerek kalmaz
sütü sağıp verecek olursam da makinanın kendi biberonu var zaten onu kullanıcam
umarım mama takviyesi gerekmez de bizler de hiç biberon kullanmayız

kesinlikle katılıyorum canım
görümcemin bebeğine 2.gün ben tutturdum ağzına verip
göğsüme dayadım bebeği bi kaç kez attı
sonra tuttu.zaten emzikten süt gelmediği için meme istiyor.
hem dediğin gibi emzik almayan bazı bebekler
annesinin memesini emzik niyetine kullanıyor

insallh canım bende sağdığım sütü vermek için aldım biberonu.insallh dediğin gibi bol bol olur sütümüz.

bende de var 20 tane ağız bezi. ama tülbent yok henüz. sorduğum yerlerde bulamadım
pazarda var mıdır acaba?

13 kiloya çılgın mı dedin.
ben 16 kilo aldım cnm şimdilik

Pazarda vardir, bakariz canim.
Benim tarti beurer, kafasina gore bazen calismiyor. Bir haftadir tartilamiyorum, acayip hamur isi ve tatli cukuruna dustum debeleniyorum:-(
Kesin kilo aldim, bugun annem de dedi karnin cok buyumus diye. Benim kiz obez dogabilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…