2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar görüşmek üzere

Kizlar biz de yatalim artik, bu aralar masallahim var guzel uyuyorum
Herkese iyi geceler, tatli ruyalar. Utopyacam, kabuslar bitmistir umarim, en cok sana tatli ruyalar diliyorum

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar..
bende çıkıyorum eşimle ilgileneyim biraz

canım burdan aldım kalıpları 2 hafta sonra başlarım yapmaya...
PASTDZAYN PROFESYONEL KURABYE PASTA VE KOLATA SARF MALZEMELER
dene bakalım bi
bizde görümcemin bebeğine diş şeklindeki kalıptan alıp yapalım
diyoruz.eğer becerirsek oğluşumada yaparım

hoşgeldinn
biz iyiyiz siz nasılsınız :)
topik durgun biraz :26:
hamuru güzel olduktan sonra kalıpla yapmak kolay olcaktır inş. :))
bu arada canım foto çok hoş çok cici gözüküyosunuz bebişle..

en son halimi çekeyim dedim doğumdan sonra hatıra olsun diye..bu arada jelibons''çok hoş çıkmışsın sadece göbek var oda gider ben kilo almada rekor konumdayım 53 kilo ile hamile kaldım en 1 hafta önce tartıldım 73.2 nasılll???
artık ağlanacak halime gülüyorum

Yikaninca cikiyorsa iyi, cunku leke kaliyor dediler. Agiz bezi aldim 20 tane, biraz da buyuk tulbent almaliyim.

tatlim bebisler icin yeni cikmis müslin agiz bezi ve omuz bezi var onlarda cok guzel digerlerine gore biraz pahali ama olsun cok kullanisli hem bebisi yikamasida cok guzel onunla.

günaydın annelerrrrrrrr mınnaklarınız nasıl bn mınakkımı çok özledım 1 aydır görmuorum p.tesi allahın izniyle görücem inş. çok özledım

Supersin, ben alirim bundan. Tarifi nerden aliyoruz peki?

Tatlim masallah, hic 73 gibi durmuyorsun uzulme

tatlim bebisler icin yeni cikmis müslin agiz bezi ve omuz bezi var onlarda cok guzel digerlerine gore biraz pahali ama olsun cok kullanisli hem bebisi yikamasida cok guzel onunla.

Nerden bulunur bu muslin bez? Ben babyjem marka agiz bezi aldim ama muslin midir degil midir bilemiyorum.

Herkese gunaydin, bugun evdeyim ohhhh misss

günaydııınnnnn
nasılsınız kızlarr fotoğraflarınıza bayıldımm : )))
ben hiiiç koymıycam kocaman olarak
doğuma yuvarlanarak gidicekler topiğinin
ve doğumdan sonra zayıflama topiğinin ilk ve altın üyesi olurum ben kesinnn
bizimde babamız maşalllah 187-83 hayatta bu kilolarla kalamam

günaydın bu sabah bende çok uyuşuğum gözüm kapalı yürüyorum :)
nilobella bu tarifi netten buldum , uzman tv'de falanda var video ama bu tarifi çoğu yerde buldum denemekte fayda var.çubuklu yapıcam ben kurabiyeleri.

Pastanızın üzerini süslemek istiyorsunuz ancak gıda boyası, glikoz gibi malzemeleri arayacak vaktiniz yok. Bu durumda sizi kurtaracak formül, marshmallow şekerlerden faydalanmak.

Marketten alacağınız marshmallow şekerleri kullanarak şeker hamurunuzu hızlı ve zahmetsiz bir şekilde hazırlayabilir, güzel renkler elde edebilirsiniz.

Malzemeleri
• 450 gr (üç paket) marshmallow şeker
• 4 yemek kaşığı su
• 500 gr pudra şekeri
• Bir tutam tuz
Yapılışı

Şekerleri bir kaseye koyun ve kaseyi su dolu bir tencerenin içinde benmari usulü ısıtmaya başlayın. Tencereyi orta ateşte tutun, şekerleri erirken karıştırmayı unutmayın. Şekerin çok fazla erimemesi ve içine su kaçmaması önemli. Eriyen şekerlerin içine 250 gram pudra şekeri, tuz ve suyu ilave edin, karıştırın ve hamuru kenara alın.

Yoğurma işlemi için geniş tabanlı bir kap alın ve kaba bol miktarda pudra şekeri yayın. Hamuru bu kaba aktarın, üzerine kalan pudra şekerinin tamamını döküp yoğurun. Hamuryumuşak ve ele yapışmayacak bir hale geldikten sonra avucunuzla top şekli verin, çevresine margarin sürün ve tercihen naylon bir malzemeyle hava almayacak şekilde sarın.

Sarılı halde en az 24 saat oda sıcaklığında beklettiğiniz hamurla, ister mutfak malzemelerinizi ister hazır kalıpları kullanarak hayalinizdeki şeker ve pasta süsleriniyapmaya başlayabilirsiniz. Hamuru kullanmadan önce bir süre daha yoğurmak şekil vermeyi kolaylaştıracaktır.

dr oetkerin şeker hamurları varmış
amcamın kızı oğluna yapmıştı dün onunla konuştum
kolay olduğunu söylüyor.
teşekkür ederim canım fotoyu silememişim onu fark ettim

bence çok fazla almamışsın en son 13 kilo almıştım
1 haftadır tartılmıyorum yine almışımdır bende
baya şişmiş durumdayım ama yinede teşekkür ederim :)
sen gayet iyisin maşallah diyorum

bu arada herkese günaydın
gece 2 de yatmama rağmen sabaha
kadar kaç kez uyandım ve uyuyamadım

oznur_u bugün ablam da kurabiye tarifi verecek onu sizlerle paylaşabilirim
en azından denenmiş bi tarif.
oğlunun doğum gününde baya bi döktürmüş
kurabiyenin kolay olduğunu söylüyor bakalım becerebilecekmiyiz

kızlar bu arada bugün benim işte son günüm..
evde internet bağlantım olmadığından topikte de son günüm olabilir..
ütopyadan size haber gönderirim, haberlerinizi de alırım
şimdiden hepinize kolay doğumlar dileyim gün içinde aktif olamayabilirm söylemeden gitmeyim

hepinizi çok özlicem

Son düzenleme:
Oznur, kurabiyesi yok ama tarifte.
Bir de o sitede yeni dogan bebek kurabiye yapim seti var. Orda pembe beyaz seker hamuru var zaten.
Mesele kurabiye tarifi bulmakta. Sen o setten almadin mi?

iyiki silmemişsin seni ve bebişi gördük
canım dr outkerinki hangisiki biliyosan resmini falan koyarmısın bi bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…