2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

anladım canım ben sadece sabahlık istiyosun zannetmiştim birde şunlara bak istersen

HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas

http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/haluk_bayram_339lu_hamile_takim-552-35-29.html

Son düzenleme:

canım ben gittiğimde tek lokma bişey geçmemişti boğazımdan hareket az yaptı, çünkü gıda zehirlenmesi olmuştum zaten o geceyi hastanede geçirmiştim serum falan verdiler hastaydım anlayacağın.

canım ben gittiğimde tek lokma bişey geçmemişti boğazımdan hareket az yaptı, çünkü gıda zehirlenmesi olmuştum zaten o geceyi hastanede geçirmiştim serum falan verdiler hastaydım anlayacağın.

canım o zaman şimdi gitmeden güzelce beslen bakalım kızımız deparlara başlasın mutlu bi poz versin doktorcuğuna

ben çıkıyorum hanımmlar azcık uzanayım..sonra sağlık cağına sonuçları almaya gidicemm :)...ikindin görüşürüzzzz..

paşam kızlarınızı öpüyorrr

erkeklerinizede selam çakıyorrr :)

başiş başşş

benim de haftaya temizlikçi gelecek,haftaya halıları da vereceğim,sonra gelince sermeyeceğim biraz halısız dolaşalımtatil ne demekti ki ben şimdiden unuttum:44:

enaaamm o donlar nasıl kaçmış benim gözümdennn:92::92:
benden kaçmaz
benim de haftaya temizlikçi gelecek,haftaya halıları da vereceğim,sonra gelince sermeyeceğim biraz halısız dolaşalımtatil ne demekti ki ben şimdiden unuttum:44:

ay bende halıları dün verdim pazartesi doğum temizliğim var pufff

Nasılsınız Topiğimizin güzel anneleri?. Bikaç gündür geceleri rahat yatabiliyorum çok şükür,son haftalarımızı iyi değerlendirelim,bol bol dinlenelim,bugünlerimizi çoookk arayacakmışız:)

ayy buna bayıldım.
Brevi Hello Kitty Kanguru
kızlar bebiş kaç aylık olduğunda 9 kg falan oluyor acaba

canım çok güzel ama uzun süreli kullanamazsın bunu bebeğin bünyesinden bünyesine göre değişir bebeğin normal gelişirse en fazla 9 aya kadar kullanabilirsin ama tombik olursa biraz daha az.

Son düzenleme:
ewt cnm 2. gönderdiğin linktekinden istiyorum
hatta burda fiyatları da çok uygun
ama benim ikizlere olur mu onu bilemiyorum (çok fenalar)
o yüzden üzerime deneyip te almam lazım...

hımm haklısın canım ama iade şansın var, bence L beden sipariş ver kapıda ödemeyi seç geldiği gibi dene olmazsa telefonla irtibata geç sadece kargo parasını öder iadeni yaparsın sitede de şu şekilde yazıyor.

Sitemizden satın almış olduğunuz ürünleri, gerekli şartları sağladığı takdirde iade edebilirsiniz.

- Ürün giyilmemiş olmalıdır
- Ürün yapısında değişiklik/bozukluk/yıpranma olmamalıdır
- Ürün kirlenmemiş olmalıdır
- On beş (15) gün içinde iade kabul edilebilir
- İade masrafları ve degiştirme(kargo) ALICI ya aittir
İADE VEYA DEGİŞTİRME YAPACAGINIZ ZAMAN LÜTFEN TELEFONLA BİZİ ARAYINIZ

canım çok güzel ama uzun süreli kullanamazsın bunu bebeğin bünyesinden bünyesine göre değişir bebeğin normal gelişirse en fazla 9 aya kadar kullanabilirsin ama tombik olursa biraz daha az.

teşekkür ederim cevabın için canım
aslında aklımda mei tai almak vardı bunu görünce çok beğendim. ozaman ben tekrar mei tai düşüneyim

Nasılsınız Topiğimizin güzel anneleri?. Bikaç gündür geceleri rahat yatabiliyorum çok şükür,son haftalarımızı iyi değerlendirelim,bol bol dinlenelim,bugünlerimizi çoookk arayacakmışız:)
aynen öyle gerçi bu ağrılarla olan günlerin tadı nasıl çıkarılcaksa
ayy buna bayıldım.
Brevi Hello Kitty Kanguru
kızlar bebiş kaç aylık olduğunda 9 kg falan oluyor acaba

ayy çok güzel bende şu bağlananlar varya onlardan çok ıstiyorum bakalım bi doğsunda ide belimizi sakatlamayalım..

günaydın herkeslere
saribeybiden haber alan var mı kızlar?
mesaj attım ama cvp vermedi
aramaya çekiniyorum nedense, rahatsızlık verecekmişim gibi
ama aklım onda kaldı
umarım herşey yolundadır

sabah da akıllıbıdıkla konuştuk
bugün kontrolü varmış, doktordan gelince yazacak
hepinize bol bol selamı var

ilk_ aç karnına gidince bebek oynamıyor nstde
o yüzden mutsuz demiştir
nstye girerken çikolata ya da şeker yiyorum ben her defasında
ordaki hemşire veriyor bana şekerleri, bunları ye diye
bence sen de ye bir de öyle deneyelim

bu hafta ben de resmen proteine abanıcam diyebilirim
doktordan geldiğimiz gün biftek, dün nohut, bugün de balık yicez
yarın yine etli bişeyler falan
bu hafta güzel kilo alabilir umarım oğlum
çayı,kahveyi,kolayı vs. tamamen kestim (suyu dışarı atmaya neden olduğundan)
kola falan da içmiyorum
fazla tuzu da kestim (tansiyonum düşük halbuki ama)
suyu 4 litre içiyorum heralde
artı sıvı tüketimim de var ayran süt vs
inşallah haftaya faydasını görmüş oluruz biraz
görmessem çok üzülcem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…