- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.761
canım benimde katkım olduysa ne mutlu bana :) göğüs pompası koymuyorum hastanede var canım eminim senin hastanende de vardır.Oznurcum sen iteklemeseydin bugunu de sallardim bensu logusa kulotlarindan da alalim bitsin gitsin.
Bu arada gogus pompasi koydun mu sen?
Ben de almistim o primanin kutusundan 2 ser tane 2 paket vardi, actim digerleriyle beraber koydum. Zaten aynisindan almistim ben de.
Kizlar arada yemegimi de yapip geldim, kocam da biraz gec gelecekmis o gelene kadar ancak piser.
Bugun tembellikte sinir tanimiyorum, ama yarin kosturmaca. Bu sefer hedefimiz Kadikoy!
canım uçaklı olan güzelmiş onu yapmaya karar vermişsin bende keçeden yapıcaktım kapı süsünü ama malzemeler falan baya fiyatlı bişi tutunca vazgeçtim hazır almaya karar verdim.selamlarrr
Eki Görüntüle 418086 Eki Görüntüle 418087
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
kapı süsü yapacağım hangi modelden yapayım???
kızlar bu hastanede dagıtılcak seker hamurundan yapılan kurabıyenın tarıfını ıstıycektım bende yapmaya karar verdım
bıde kızlar ben dıyorumkı ama bana fıkır verın kalp kalıp alsam ıkı hamur yogurup bırını gıda boyasıyla kırmızı yapsam sonra ıkı hamırı bırlestırıp cubukmu takıyoruz
sonra fırında pısırcez sanırım cıkıncada ona uygun posetler alıp kurdale lemmemı lazım ya bana yardımcı oluunnn
canım jelibon arkadaşım sana tarifi vermiş marshmelov (beyaz-pembe) bimde olan bunlarla yaptığın pembe ve beyaz oluyor ama sen beyazını yapıp gıda boyası kullanarak şeker hamurunun rengini kırmızı yapabilirsin.Eki Görüntüle 418240
kızlar bunu buldum ama tarıfı varda nasıldır acaba tadı
ben yarın oznurada sorarım
evet canım ayrıca poşet alıp kurdeleyle bağlayıp onları paketliyceksin.
eğerki kurabiyeni 2 renk hamuru üst üste koyarak yaparsan çok kalın olur şeker hamuru ince olduğu için kurabiye hamurunun üstünde ince kalıyor.
bu kırmızı kalpli kurabiyelerde çok hoş olmuş.
canım çokmu yoruluyorsun baş ağrısını yorgunluk ve uykusuzlukta yapıyor.kızlar 3 gundur durmaksızın baş ağrısı çekıyorum.çok kötuyum.1 dk bıle gcmedı 3 gun oldu
canım sen neden eşini ikna emeye çalışıyorsun ki ? glıkoz , glıserın , jelatın bunlara gerek yok zaten marshmelov kullanıcaksın ve şeker hamurunu yoğurması çok kolay.sımdı uyuz kocama kurabıye yaparmayız dedım tmm dedı sonra tarıf ararken yok glıkoz yok glıserın yok jelatın var hepsınde yada ıste marshmelovlu var bende esıme dedım yok ben oyle seyler almam alcaksan cayarım bılmemne baya soylendı
bende sey dusundum olurmukı hamur yogurduk ıkıye bolduk yarısına kırmıızı gıda boyası kardık sonra kalp seklı verıp fırında pısırdık cıkınca beyaz hamur alta kırmızı uste olmak uzere ballı su ıle yapıstırdık arayada cubuk koyduk anca kocam ona he dedı ben oyle marhmelov falam ugrasamam dıyor ama madem bımde satılıyor ondan gızlı alsammıkı
sen hamurlarını hazırla eşin sana sadece süslemede yardımcı olsun.
canım raporumu pazartesi günü alıp iş yerine teslim edicem.yarın alırsam boşuna cuma günüm ve cumartesi neden gitsin dimi :)cuma günü raporunu alacaksın değil mi?
herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum
canım hakkında hayırlısı olsun bu şekilde düşünme doğum şekline malesef biz karar vermiyoruz bebeişlerimiz ve rabbim karar veriyor hiç sıkıntı yapma nasibi ne zamansa yavrucak o zaman gelcektir.senin tel. no varmıydı aklımız sende kalmasın ??