2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam hanımlarrrr :)

Bu güün gece gene doğurdumm benim oğlan kesin esmer olacak bu kaçıncı doğuruşum ve hep esmerrr oluyorr kara kaş kara gözz :)

Dün acildeyken servise çıkarmışlardı yatağa ayy odalardan minnakk miğnnakk bebek sesi gelioduu nasıl tüylerim diken diken olduu çok etkilendimm yaaaaaa..

Allahımmm :)

Canımm çok geçmiş olsun,benim annem de 38.haftamda gelecek ve bebeğin 40 ı çıkana kadar bende kalacak inş. Tatlım kardeşim kıldönmesinden ameliyat olmuştu,grip oldu diye ameliyatı bi hafta ertelediler,grip virüsü varken narkoz veremiyorlarmış,öyle demişti anestezi uzmanı,oyüzden ya bir an önce iyileşmeye bak,ya da inşş normal doğum yapabilirsin.

Selam kıslar,
Bizim ufaklığın gelmeye niyeti yok. Bende Haziran annesi olabilirim.
Eşim 1 Haziran doğumlu belkide bizimkide o tarihte doğar..Eşime verilebilecek en güzel hediyeyi vermiş olurum :)))

Merhaba haziran anneleri ilk grup açılışından beri takip ediyorum nedense yazmak hiç kismet olmadı ama takip etmek inanın bağımlılık yaptı hepinize hayırlı doğumlar diliyorum benimde çok az zamanın kaldı ve iki gündür kasılmalarımı hissetmeye başladım ....

Günaydın hatunlar,haftalar sonra dün gece ilk defa rahat ve deliksiz uyudum,wc ye de kalkmadım,sabah 7 de uyandım baktım hala uyuyacak gibiyim,bi wc molası verip kaldığım yerden devam ettim ve 11 de uyandım.Şu anda çok dinçim,uyuyabilmek büyük bi nimet gerçekten.Kahvaltımızı da yaptık,biraz dinlenip ortalığı toplayacağım.Hepinize güzel bi hafta diliyorum,bebişler sağlıcakla zamanında gelsinler inş

canım kara kaş kara göz gerisi hep laf söz demişler boşwerr...

küçükken babamın öğrettği tekerlemeee: karaysam karayım cıngır cıngır parayım ağğ buğdayın özüyüm kara halilin kızıyım

ayy o miniş sesleree gurban oluyumm hepsi de anasının bir tanesimiymiş yaaaa allhım sağlıcakla onları bize bağışlasın inşallahhh....

tekrardan günaydın, ya da tünaydın mı demeliyim
gerçi uyutmadılar ki beni
yattım tam yarım saat arayla bi kere annem, 2 kere de kayınvalidem aradı, çok sinir oldum

şimdi de kalktım, demir hapımı aldım, 2 saat geçsinde bişiler yiyeyim diye düşünüyorum.
azcık oturcam, sonra kalkıp balkonda kurumuş olan çamaşırları alıcam, kurumamışları asıcam, mutfağımı yerleştiricem
halim de kalırsa daha başka bi sürü isler var

ayyy bi anda gercekten dogurdun sandim cumlenin sonunu okuyana kadar

çatı muayenesine gidecek ve normal dr randevuları olan annelereee hepsineeee inş. her şey çok güzel olur diyorum güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhh....

kızlaaarr 21 mayıs oldu yaa zaman nasıl gecıyor

bı gecmıse bakayım ne var ne yok

ILK aklım sende dogurdunmu dogurmadıysan dra gıdıcektın bugun

hoşgeldin cnmmmm, sana da hayırlı doğumlar olsun inşşş

herkese selamm
bizde dün son işlerimizi hallettik
sonunda kendime kırmızı gecelik buldum
pijamalarımı geceliğimi yıkattırıp çantamı hazırlayacağım
tek eksiğim terliğim bi türlü bişey beğenemedim
parmak arası terlikler vardı çok beğendim ama
çorap giyineceğimi düşünerek almadım
bu gidişle basit bişey alıp gideceğim sanırım.

iyice ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum dün
2 saat kızılay sokaklarında zor gezdim
sonrasında alışveriş merkezine gittik belki elbise bulurum
hayaliyle fakat bulamadım.
dün gece 2.30 da yattım 11.00 de kalktım ve hala uykum var.
rüyamda da oğlumu gördüm çok şekerdi elleri ayakları
pamuk gibiydi.iri dudakları vardı yanağıma değdikçe ağzını açıyordu

benim kayınwalidemle annem olucak canım. zaten lohusalık döneminde de anne yalnız bırakılmazmıs, 40 gün yani..
bizim ew 40 gün curcuna yeri gibi olucak onlar bebişle ilgilenirken bende bahaneyle bol bol dinlenirim napiyim
ne de olsa beni dinlemiyo anneler

kimdi hatilamiyorum ama hastane icin seyahat boyu kozmetik malzeme ariyordu. Ankara cepanin en alt katinda Rossman diye bir magaza var. dis macunundan kreme, sampuana, deodoranta, makyaj temizleyiciye kadar herseyin deneme boyu var fiyatlari da 1-2tl. ankaradaki arkadaslar hastaneye goturmek icin oraya bakabilirler.

ben de çarşambaya randevu aldım, bakalım neler olmuş 3 haftadır.

nilgün biz kurabiye provası yapmıcak mıyız???
yarın işin yoksa bekliyorum senii, olmaz mı????

Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.Yarın kontrolüm var.Bakalım doktorumuz neler söyleyecek.Benim 2. bebeğim olacağı için çatı muayenesi yapmazlar diye düşünüyorum.İlki normal doğmuştu.
Annem üst katımda oturuyor.Doğumdan sonra hem annem hem kayınvalidem hemde görümcelerim yanımda olurlar.Evde yatacak yer kalmıyor.İnsan bunalıyor bazen.

günaydın herkeslere
güne güzel bir haberle başlamak istiyorum
dün yanlış alarm vermiştim saribeybinin bebiş çıkmış diye(yanlış anlamışım)
ama bu sabah msj attı kızımla eve gidiyoruz diye
çok sevindim, sizlere de haber vereyim dedim
selamı var sizlere de

bugün uyuyabilmişsiniz genel olarak, sevindim
ben de uyudum
uyuyabilmek gerçekten çok güzel

jelibons geceliği nerden aldın ve ne kadara?
heralde kızılaydan aldın
benim kızılaya gidecek enerjim yok gerçi
hoş olsa da eşim izin vermiyor artık, kendimi yormamam gerektiğinden evde bile yerimden kalkmıyorum
ama sabah onu gönderince mutfağı makinayla alıp buharlı temizleyiciyle sildim, çok pis görünüyordu gözüme
gelince kızacak ama napayım

zemkadan haber yok heralde?
onu merak ediyorum, msj atsam mı acaba?
ilk_ bugün haberlerle gelecek, hakkında hayırlısı
bugün sezeryana girecek vardı kimdi o hatırlıyor musunuz?
edaack mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…