- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.061
günaydınlar, ben şimdide grip oldum en korktuğum şeydi son haftalarda böylee bişey yaşamak korktuğum başıma geldi, hep kayınvalidem olacak kadın yüzünden geldi mikrobunu bulaştırdı gitti çok sinirliyim şuanbu arada dün annem geldi artık benimle 20 gün kalacak şuan kahvaltı hazırlıyo çok mutluyum
bugün çatı muayenem var müsaitse normal doğumu bekliycez değilse doktorum çarşamba alırız demişti ama ben yarın alınmasını istiycem çünkü yarın regaip kandili.
Selam hanımlarrrr :)
Bu güün gece gene doğurdumm benim oğlan kesin esmer olacak bu kaçıncı doğuruşum ve hep esmerrr oluyorr kara kaş kara gözz :)
Dün acildeyken servise çıkarmışlardı yatağa ayy odalardan minnakk miğnnakk bebek sesi gelioduu nasıl tüylerim diken diken olduu çok etkilendimm yaaaaaa..
Allahımmm :)
Selam hanımlarrrr :)
Bu güün gece gene doğurdumm benim oğlan kesin esmer olacak bu kaçıncı doğuruşum ve hep esmerrr oluyorr kara kaş kara gözz :)
Dün acildeyken servise çıkarmışlardı yatağa ayy odalardan minnakk miğnnakk bebek sesi gelioduu nasıl tüylerim diken diken olduu çok etkilendimm yaaaaaa..
Allahımmm :)
Merhaba haziran anneleri ilk grup açılışından beri takip ediyorum nedense yazmak hiç kismet olmadı ama takip etmek inanın bağımlılık yaptı hepinize hayırlı doğumlar diliyorum benimde çok az zamanın kaldı ve iki gündür kasılmalarımı hissetmeye başladım ....
kızlar bir şey sorucam,
doğumda evde kimse olacak mı yanınızda yani doğumdan sonra birileri kalacak mı?
benim kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelecek bir hafta filan kalacak iki çocukla çünkü tek başıma gerçekten ilgilenemem.sağolsun yardımcı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?