- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.101
ben mamas&papas sola aldım
ama arabaların ağırlıkları hemen hemen aynı
hafif bişey istiyorsan puset alacaksın
yazık ya tuzla falan ne işi olur minicik bebeğinbüyüyünce ter kokmasın die yapıyorlar sanırım, ayakları falan da kokmasın die
benimde yarın kontrolüm var hayırlı haberlerle gel inş..
bende annemle altlı üstlü oturuyorum
fakat bizim 40 ımız çıkınca o yazlığa gider
40 günden sonra kolay zaten ben yalnız başıma bakabilirim
diye düşünüyorum.bide görümceme kayınvalidem de annemde çok karışıyorlar
yalnız kalmak işime gelecek
evet ödüllü onun puseti
ama çok sıkı olduğundan daha kısa süreli kullanılıyor
ama en konforlusu diyebilirim
ayy bebişimi umarım tuzlamaya kalkmazlar yaa ben tuzlamak istemiyorum
herkese mrb.ben birşey sorucam bayanlar bebek arabası alan var mı?ben hala karar veremedim maxi cosi mura ve quinny'ler hoşuma gidiyordu ama çok ağır gibiler siz ne aldınız beni bilgilendirirseniz sevinirim
ya benımde eltımle kaynanam sole olacak bole olacak ne yapıcam lohusa halımle bılmıyorum yazık kendı annem yaklasamıo kadın bısey dıemıo korkar zaten bısey olacakta huzursuzluk cıkacak dıe kaynanam elıne alıp bı yelek bıle ormuo sımdıkıler begenmıo deyıp kenara cekılıo ama dogunca sole yapılcak bole olacak planlar var baana kızım sende ne ıstersın demıo kızlar ben ne yapmalıyuım kımseyı uzmeden bu ısı nasıl halledebılırım bıde aynı bınadayız
ya benımde eltımle kaynanam sole olacak bole olacak ne yapıcam lohusa halımle bılmıyorum yazık kendı annem yaklasamıo kadın bısey dıemıo korkar zaten bısey olacakta huzursuzluk cıkacak dıe kaynanam elıne alıp bı yelek bıle ormuo sımdıkıler begenmıo deyıp kenara cekılıo ama dogunca sole yapılcak bole olacak planlar var baana kızım sende ne ıstersın demıo kızlar ben ne yapmalıyuım kımseyı uzmeden bu ısı nasıl halledebılırım bıde aynı bınadayız
allahım bırı evıme vınc gondersın benı bu koltuktan kaldırsın burda ne muhabbet bıter ne sohbet
popom acıdı yahuuu
tansel bence erken değil 38 haftalık olmuşsun ne olacağı belli olmuyor
yapın bence aradan çıksın.
umaygulay aslında benimde aklıma geldi ama
dediğin gibi şiş ayaklarla parmak çorabı nasıl giyeceğiz bide
kim uğraşacak
evet artık doğurabilirimbaya takmıştım geceliğe
neyse ki oda aradan çıktı.tabi haftamızı dolduralım
sonra gelsin bize çok erken
bide tuzlamak ne niçin yapılıyor merak ettim ilk
kez duyuyorum
vallahı bende aynı bınadayım esım bastan uyardı bısı yapılcaksa alıncaksa yerı bıle degıscekse hatuna sorup o tamam derse yapacaksınız dedı restı cektı
ben soylerım hayatta lafımı esırgemem kırmadan ama alttan alttan hallederım ıısımı
vallahı bende aynı bınadayım esım bastan uyardı bısı yapılcaksa alıncaksa yerı bıle degıscekse hatuna sorup o tamam derse yapacaksınız dedı restı cektı
ben soylerım hayatta lafımı esırgemem kırmadan ama alttan alttan hallederım ıısımı
hahaha süpersin canım ya
aslında en güzeli we doğrusu böyle. bizim adımıza bazen kararlar weriliyo bende sinir oluyorum
ama Allah yukarda cok yardımı we iyi yönleri de war..
bende o yüzden söylenenlere hee diyip geciyorum kalp kırmamak adına
ne olsa zamanı gelince yaptırmam ben öyle herseyi, kırmadan dediğin gibi alttan alttan hallederiz :92::92:
nerdeee benım esım aman ses cıkarma bosver sen bısey deme yada o yasamıs doğru olan o dur der bısey desem kaynananm ortalıgı yıkar zaten bayılma numaralarında ustune yoktur ......vallahı bende aynı bınadayım esım bastan uyardı bısı yapılcaksa alıncaksa yerı bıle degıscekse hatuna sorup o tamam derse yapacaksınız dedı restı cektı
geçenlerde görümcem bendeydi annem bizi farklı büyütmüş
kayınvalidem çocukları farklı büyütmüş ikisi birden kıza
farklı şeyler söylüyorlar ama karıştıklarının farkında değiller
bende kızdım herkes kendi bebeğini tanır şimdiye kadar yanında
siz mi vardınız karışıp durmayın dedim
ikisi birden biz anladık 2 gün sonra sen doğurunca sana bişey denmez
dediler yani ben şimdiden duyurdum
bence kırılcak bişey yok arada insan maymuna dönüyor
bebeğin için söyleyeceksin ki onu en iyi anlayan tanıyan sen olacaksın
kimse kusura bakmasın
Ben gitmistim, mesajini simdi gordum. Ben iyi uyudum, umarim sen de uyumussundur
Psikolojim duzeldi resmen, uyuyamamak cok sinir bozucu gercekten!
Ben de dun oglen utu yaptim, bu hafta rahatim. Ne camasir kaldi, ne de utu
Cuma gunu temizlikci kadin gelcek, cmt doktor randevum var. Persembe de ben manikur pedikur islerimi hallederim.
Haftaya da kurabiyemizi yapariz, sonra da dogumu beklemeye baslariz artik
Bu arada annem kahvaltiya geliyormus, biz yeni yedik! Off ya annemin ruhsal gelgitleri, kaprisleriyle ugrasiyorum resmen... Mevzu uzun, dun bize yapmadigini birakmadi, bu sabah da boyle... Tuhaf iste.
Dogumdan sonra yanimda kimin kalacagi da belirsiz bu arada, yalniz kalma ihtimalim de var...
selamünaleyküm kızlar bizim cuma günü randevumuz vardı dr. baktı herşey normalmiş suyumuz bebeğin eşi boynunda şuanda kordon yok dedi kilomuz 3 kilo 70 gr olmuş bana biraz küçük gibi geldi:26: doktor iyi 3 kiloyu bulmuş dedi normal doğum pozisyonundaymış eliyle yüzünü kapatmış bir gözünü gördük sadece, nst ye bağlandım herşey normal görünüyor iyi dedi birdahaki kontrolde direk nst ye gitcem ardından kontrol var artık haftalık kontrollerimiz başladı cuma yada pazartesi yine kontrolümüz var hayırlısı olsun hepimiz için, geçmişi okuyamadım doğum yapan varmı acaba kaç gündür temizlikle uğraştım bilgisayarı açmaya bile fırsatım olmadı
esım bana demıstıkı bundan 1 ay once ıns kısmet olup dogurunca 2 annede bızdeyken uyarıcam hatuna sormadan tabak yerı bıle degısmıcek dıe (ornek olarak tabak dedım) bende esıme dedımkı benım annem asla benı uzmez sen kendı annene soyle dedım
esımın dedı laf suydu senın annenın yapmıyacagını bılıyorum zaten ben kendı annemden korkuyorum dedıama dırek anneme dersem tek onu uyarır gıbı olur kırılır dedı
bende kendı anneme soyledım bak kısmetse doguma geldıgınızde esım boyle boyle dıyıp uyarcak dedım ama sakın ustune alınma gokhanda bende cok ıyı bıloıyoruzkı sen bızı asla kırmazsın uzmezsın dedım
anasıyken kocam anasından korkuyor cunkı asla lafını bılmeyen bı kadın oyuzden uyarıcaz ben en cok annemı kırmasından korkuyorum ıns korkutugum basıma gelmez :18::18::18:
eger anama bı lkaf ederde annemı kırarsa ozaman logusalık benımde herkezınde burnundan gelır
allahtan kocam anacı deıl hep bana destekcı oyuzden cok sevıyorum onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?