2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya benımde eltımle kaynanam sole olacak bole olacak ne yapıcam lohusa halımle bılmıyorum yazık kendı annem yaklasamıo kadın bısey dıemıo korkar zaten bısey olacakta huzursuzluk cıkacak dıe kaynanam elıne alıp bı yelek bıle ormuo sımdıkıler begenmıo deyıp kenara cekılıo ama dogunca sole yapılcak bole olacak planlar var baana kızım sende ne ıstersın demıo kızlar ben ne yapmalıyuım kımseyı uzmeden bu ısı nasıl halledebılırım bıde aynı bınadayız

evet ödüllü onun puseti
ama çok sıkı olduğundan daha kısa süreli kullanılıyor
ama en konforlusu diyebilirim

evet cnm oyleymıs bende esıme dedım ındırımlı halıyle tek puset 450 tl bende ne kadar kullancakkı gunah desemde esım dınlemedııı

ayy bebişimi umarım tuzlamaya kalkmazlar yaa ben tuzlamak istemiyorum

kız tuzlasınlar ne var dıcem ama ben hıc dusunmedım acaba benımkınıde tuzlamaya kalkarlarmı ayyyy kocam benım cok bılmıs hayatta tuzlatmaz

kız baktı senı sınır edıyor sal kocanı ustune bak sımdı ben altlı ustlu oturuyorum ılk baslarda ıstemem ben yapmam deyınce kocama soylerdı yapalım yada alalım dıe sımdı hemen dıyorumkı kocam ıstemıyor kocam yorgun gelemeyız kocam uyuyor bılomemne aaa baktım sımdı ogluya ısrar edemıyor bende bısı olsun gıt anana soyle dıyorum
sende oyle yap esını uyar oda annesını uyarsın sende merak etme bı tek annen olsun yanında sana bısı olmaz [/QUOTE]

:)
ewet canım kesinlkle haklısın canım annem hergün on kere arıyor nerdeyseee..

efet tocamı salıcam üstlerineee hehehe

ya bizdede tuzlarlar eşimin ailesindede tuzlarlar ama tamamen sağlıksız bir durum zaten ter bezleri ergenlik döneminde gelişiyor terlemz kokmaz demelerinin hiçbir sağlıksal açıklaması yok eşime anlatayımda o engellesin barii

herkese mrb.ben birşey sorucam bayanlar bebek arabası alan var mı?ben hala karar veremedim maxi cosi mura ve quinny'ler hoşuma gidiyordu ama çok ağır gibiler siz ne aldınız beni bilgilendirirseniz sevinirim

canım yaa ben bir tek bebek arabası almadım acele de etmiyorum eşim zaten onu babamlar alacak demişti büyük ihtimal
baby2godan beğendğim bir model var o olacak katlanır ve hafif olması önemli benim için kanz dan da bazı modeller hoşuma gitmişti kararsızım bilemiyorum

vallahı bende aynı bınadayım esım bastan uyardı bısı yapılcaksa alıncaksa yerı bıle degıscekse hatuna sorup o tamam derse yapacaksınız dedı restı cektı

ben soylerım hayatta lafımı esırgemem kırmadan ama alttan alttan hallederım ıısımı

üst kattalarsa neden kalsınlarki gece ewlerinde kalırlar sabah gelirler sana bakmaya

Annemler kalmazlarda eşimin sülalesi kalırlar.Birde her kafadan bir ses çıkıyor.Şöyle yap,böyle olsun falan diye.Bilende konuşuyor bilmeyende.Çekeceğiz artık ne yapalım.

geçenlerde görümcem bendeydi annem bizi farklı büyütmüş
kayınvalidem çocukları farklı büyütmüş ikisi birden kıza
farklı şeyler söylüyorlar ama karıştıklarının farkında değiller
bende kızdım herkes kendi bebeğini tanır şimdiye kadar yanında
siz mi vardınız karışıp durmayın dedim
ikisi birden biz anladık 2 gün sonra sen doğurunca sana bişey denmez
dediler yani ben şimdiden duyurdum
bence kırılcak bişey yok arada insan maymuna dönüyor
bebeğin için söyleyeceksin ki onu en iyi anlayan tanıyan sen olacaksın
kimse kusura bakmasın

allahım bırı evıme vınc gondersın benı bu koltuktan kaldırsın burda ne muhabbet bıter ne sohbet

popom acıdı yahuuu

doğumdan sonra yanında kimsenin olmaması çok zor
ama her kafadan bir ses çıkacak şekilde kalabalık olunması daha kötü ve zor bence
zaten bebek olduktan sonra annelik sürecine alışmamız için zaman gerekecek
yetemiyormuşuz hissimiz olacak
bir de üstüne üstlük her kafadan bir ses çıkacak şöyle yap böyle yapma diye
keşke sadece kimi istiyorsak yanımızda bir kişi o olabilse (sizin için en ideali kendi annenizdir heralde)
benim kayınvalidem olur muhtemelen
o da iyi bir insandır, karışmaz öyle herşeye
bişey derse de içime sinmezse yapmam zaten ben de, eşim de annesini destekleyen bir tip hiç değildir
bu anlamda sıkıntı olacağını sanmam
yemeğimi yapsın evi toparlasın yeter
ablam da hergün gelir gider yardımcı olur
daha fazla da kalabalık istemem zaten

teri kokmasın diye yapıyorlar canım yani eskiden öyle yaparlarmış aslında bilimsel açıklaması falan yok y ani öyle bir inanış işte...

halbuki minicik cildi tuzdan nasıl yanıyordur kıyamam kuzum benimmm

vaay tebrik ederim seni doğrusuda o böylece kimseyle kötü de olmazsın

hahaha süpersin canım ya
aslında en güzeli we doğrusu böyle. bizim adımıza bazen kararlar weriliyo bende sinir oluyorum
ama Allah yukarda cok yardımı we iyi yönleri de war..
bende o yüzden söylenenlere hee diyip geciyorum kalp kırmamak adına
ne olsa zamanı gelince yaptırmam ben öyle herseyi, kırmadan dediğin gibi alttan alttan hallederiz :92::92:

o kadar kaynana muhabbetinn üstüne dün burda derdim var topiğinde okuyup çok güldüğüm bir yazıyı paylaşayım sizle
uzun biraz ama çok eğlenceli

kızlar biraz eğlenmek istiyorsanız uzun demeyin okuyun
ben çok güldüm valla

-eşim kendi köyünde öğretmen-

canım kaynanacığım,

yarın anneler günü...

*evlendiğim hafta her sabah 6da gelip "anne hayırdır?" diye soran eşime "hiiiiç yoklayım dedim" dediğin ve o en güzel uykumuzu mahvettiğin için,
*bana gelip eltilrimi kötülediğin ve ben yorum yapınca da naklen yayın yaparak onlara yetiştirdiğin için,
*eşimi her "bensiz" yakaladığında 'gelinler bana bakmıyor, acımdan ölüyorum' diye ağladığın ve hamile halimle eşimden azar işitmeme sebep olduğun için,
*eşimin evde olmadığı ender günlerde sobalı evimin tek sıcak odasında kişisel temizlik yapmak istdiğimden 'anne müsait değilim' demiş ve sebebini anlatmıştım ya, sen de hemen kaynıma gidip "gelin beni eve koymuyor" dediğin için,
*ilk evlendiğimde ilaç kullanmam gerekiyordu, hamile kalmamalydım hani, "ben tedavi anlamam, en geç 3 ay sonra torun isterim" deyip ilaçlarımı bırakmama sebep olduğun için,
*korunmamamıza rağmen stresten hamile kalamıyordum hani, bebek beklediğim 6 ay boyunca regl günlerimi benden iyi takip edip o haftaya girince her sabah eve gelip "hastalandın mı" diye sorduğun için,
*hamile kalamayınca "gelinin bir sorunu mu var " diye tüm kayseriye yaydığın için,
*hamile kaldığımda ilk 3 ay mide bulantılarım olunca eşime " bu uşağı besleyemez, kendi yemiyor, küçük olur bununki" , sonra iştahım açılınca da "böyle yiyon ya, doğuraman s...n" diye harika yorumlar yaptığın için,
*eltim kız bebek doğurunca kızın yüzüne "erkek olsa hastaneye çiçek gönderirdim" dediğin için,
*hani Allahtan 7 aylık hamileyken annemlere gittim doğuma, 40ım çıkana kadar orada kaldım, eve geldiğimizde oğlumun kilosunu beğenmeyip "ben bir uşahlar doğururdum" deyip eski subayların askerlik anıları gibi kendi doğum anılarını anlattığın için,
*oğlumun her huysuzluğunu "acep doymuyor mu" diye benim sütüme bağladığın için,
*her sabah 7de arayıp eşimi ve oğlumu, gece nasıl uyuduğunu sorduğun, uyumadığını öğrenince yine "acep doymuyor mu" dediğin için,
*hani eşim, sen ben sofradaydık, bana öyle bir iftira attın ki her zaman seni savunan eşime bile "anne o kadar da değil" dedirttiiğin için,
*her fırsatta yalan söylediğin için,
*doğum çatlaklarımız yüzünden tüm gelinlerini beğenmediğin, "benim karnım hala kız karnı gibi" diye hava attığın için,
*her geldiğinde oğlum uyuyor hani, denk geliyor.sen sorunca da ben "anne uyuyor" dediğimde , gidip kayınlarıma, eşime "gelin oğlanı sevdirmiyor, beni eve koymuyor" dediğin için,
* oğlum yatarken kollarını sararım o da çıkarmaya çalışır sağa sola dönerek, bunu her gördüğünde "bu çocuğun kulağı ağırıyor" dediğin ve tüm açıklamalarıma rağmen anlamadığın için,

* 4,5 aylık ve 7 kilo olan oğluma nazar değmesin diye her sorana "5 kilo var yok" deyip beni kötü gösterdiğin için,

*hassasiyetimi bile bile dişleri kaşınan oğluma her fırsatta yüzünü yedirmeye çalıştığın için,

*hassasiyetimi bile bile ağzı burnu akan hasta elti çocuklarını güya bebek sevmeye diye her Allahın günü benim evime postaladığın için,

*her Allahın günü "ne yediniz " diye sorarak oğluna iyi bakıp bakmadığımı kontrol ettiğin için,

*hiç bir yemeğimi beğenmeyip, olur da dişine hoş gelen bir şey olunca da "artık öğreniyor" diye güya beni takdir ettiğin için
* zavallı annemle babam evlendikten sonra ilk defa köye beni ziyarete gelmişti hani, taaa çanakkaleden, burada durdukları 1 hafta boyunca her sabah gelip gittiğimiz her yerde peşimize takılıp, her akşam yatma vaktine kadar bizle oturup anneciğimle dertleşecek 1 dakika vermediğin için,

* dış kapıyı her aralı gördüğünde -kim bilir ne zamandır--orada bekleyip içeriyi dinlediğin, ben açıp yakalayanca da arsız arsız sırıttığın için,

* telefonum çalıp diğer odaya geçtiğimde arkamdan gelip dinlediğin ve her yakalayışımda inkar ettiğin için,
..........

sana teşekkürü borç bilirim.

ve sevgili oğlum,

*babanene hiç pas vermediğin, onun kucağına gidince yüzüne bakmadığın, uzun kalınca ağladığın,gözlerini benden ayırmadığın için, babanene "tüm torunlarım bana aşık olur, sen niye anana bakıyorsun" dedirttiğin, "daha benim kokumu almadı, bir alsa senin yüzüne bakmaz" diye hırsından çatlattığın için

sana da teşekkürü borç bilirim...

kızlar zemkada doğuma gitmiş aman allahım sıra bize geliyor,sarıbeybiye çok çok sevindim darısı başımıza,bugun ılk defa kısa surelı kasık ağrım oldu ama ben 40 haftayı dolduracakmışım gibi hissediyorum..

esım bana demıstıkı bundan 1 ay once ıns kısmet olup dogurunca 2 annede bızdeyken uyarıcam hatuna sormadan tabak yerı bıle degısmıcek dıe (ornek olarak tabak dedım ) bende esıme dedımkı benım annem asla benı uzmez sen kendı annene soyle dedım

esımın dedı laf suydu senın annenın yapmıyacagını bılıyorum zaten ben kendı annemden korkuyorum dedı ama dırek anneme dersem tek onu uyarır gıbı olur kırılır dedı

bende kendı anneme soyledım bak kısmetse doguma geldıgınızde esım boyle boyle dıyıp uyarcak dedım ama sakın ustune alınma gokhanda bende cok ıyı bıloıyoruzkı sen bızı asla kırmazsın uzmezsın dedım

anasıyken kocam anasından korkuyor cunkı asla lafını bılmeyen bı kadın oyuzden uyarıcaz ben en cok annemı kırmasından korkuyorum ıns korkutugum basıma gelmez :18::18::18:

eger anama bı lkaf ederde annemı kırarsa ozaman logusalık benımde herkezınde burnundan gelır

allahtan kocam anacı deıl hep bana destekcı oyuzden cok sevıyorum onuu

nerdeee benım esım aman ses cıkarma bosver sen bısey deme yada o yasamıs doğru olan o dur der bısey desem kaynananm ortalıgı yıkar zaten bayılma numaralarında ustune yoktur ......

ben ole bısey desme ucuncu dunya savası benım evde cıkar benım kaynana gelır bu bole olacak der ve gıder bı ıs oldumu sadece emır verır o kadar

dun akşam yıne uykusuz bı gece suan bas agrısı sabahta anneme zor attım kendımı bel agrılarım azdı resmen esım aradı 11 de ne yapıosun dıe doguruyorum dedım ıyı dedı dogurunca haber ver:)))
neysekı suan ıyıyım bırazdan uyku moduna gecıcem ıns...

cnm anne yuregı gelır bence bırakamaz senı yalnız zaten lohusalık psıkolojısı vsss yalnız kalmanda dogru olmaz bıde dıkıslerının agrısı vss olucak sureklı emzır derken bırısının olması lazım yanında ınss yalnız kalmazsın cnmm

bebısıne maşşallah kılosuda ıyı cnmcım zaten herseyın normal gıtmesı en sevındırıcı bı durum ıns dogumun kolay olur cnm

ayyy ben artık doğumdan değil de bizimkilerle eşimin kiler nasıl anlaşacakona takmaya başladım galiba

neyse en azındandoğum dışında şeylerr de düşünebiliyorumm

kızlar yaa bu arada benimde kalkmam lazım sofrayı kaldırmalıym ama muhabbet çok güzel kaldıkca kaldım
tansel vinci bulursan banada yollaaa

aaa kapıda kocaman vınc var hangınız gnderdı bakayım sanırım benı kaldırmaya gelmıs

vınc e ayıp olmasın kalayım evımı bı derlıyıp toplayım gelıyorum sızı ozlıycem vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…