- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.161
Ben geçen hsfts 36.hsftsmds dr gittim 3kilo olmuş oğluş.nstde sancı çıktı.dr tekrar yapalım dedi.yine çıktı.yapacak bişey yok dinlenip bol sıvı alacaksın dedi...
ne dedğini burda paylaşırsan inş. banada denk gelir de okurum :)ben simdiden günde 2 tane felan yiyorum. 37, 38 den sonra artırıcam.. ama önce doktoruma sormayı düşünüyorum.
belki o farklı bişey söyler, onu da yaparım.
gerci suan için günde 1 saat hafif yürüyüş yap dedi.
bakalım hurmaya ne dicek
ben hiç yemiyorum erken doğurmaktan korktuğum için
ama ben artık doğurabilirim diyorsan artıradabilirsin
ooo maaşallah ben bir yerde taze hurmanın doğumu erken başlattğnı duymuştm ama bilemiyorum tabi emin değilimben bazen gunde 7-8 tane yiyorum kendimi tutamayip, insallah erkendne dogurmam
ayy ne güzel yaa bizimkide 9 ayı burnumdan getrdi anası için ben mi hamile o mu belli değildi yani..kadının peşine koştum yine kıymet bilinmedi düğün yapacaklar herşeylerini bu halimle hallettim tşk edilmedi..şimdide borç çıkarıyorlar başımıza çıldırmış durumdayım kavga ettim herkesle annemde kalıyorum kocamla küsüm yani...bu nasıl annelik yaa yada bnm eşim 35 yaşına gelmiş neden bu kadar anneci ya offffffffffffff bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiç umrundada değilim aramaz sormaz
görümcem kendi kırık beyaz gelinlik istemiş giyememiş diye bana kırık beyaz gelinlik aldırdışimdi kendime kızıyorum ne kadar salakmışım susmuşum bak sinir oldum yine
bosver takma kafana, cekememezlikten oluyo bunlar. sen hii de gec.
canım sancın var dedi ya doktorun değerlerin kaç ila kaç arasındaydı benimkiler 120 ve 180 arasıydı dr sancı yok dedi ama o anda sancı hissediyordum
ne dedğini burda paylaşırsan inş. banada denk gelir de okurum :)
ben 36den sonra ik tane yiyordum günde ama şimdi 5 tane yedim bugün olursada olsun yaaa napalım 37nin bitmesne 2 3 günkaldı zaten
ooo maaşallah ben bir yerde taze hurmanın doğumu erken başlattğnı duymuştm ama bilemiyorum tabi emin değilim
benimde eşim yaptı canımben bir aydir yapicam kece kapi susunu ama sadece gunesini kestim oylece duruyo cok tembelim yaaeline saglik cok guzel olmus
kızlar 37. haftanın son günlerindeyim ya artık
günde iki hurma yiyordum ertırsammı acabaaa???
4 tane falan siz yiyormusunuz kolay doğum için ve doğumu başlatması için?
Arkadaşlar lütfen cevap
ben bugün 35+2 deyim
kontrolüm vardı doktora gittim
nts ye bağlattı
15 dk içerisinde 4 kez sancı geldi büyük ölçüde
doktorum iğne yazdı perşembe günü tekrar gel dedi
aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı
ayy ne güzel yaa bizimkide 9 ayı burnumdan getrdi anası için ben mi hamile o mu belli değildi yani..kadının peşine koştum yine kıymet bilinmedi düğün yapacaklar herşeylerini bu halimle hallettim tşk edilmedi..şimdide borç çıkarıyorlar başımıza çıldırmış durumdayım kavga ettim herkesle annemde kalıyorum kocamla küsüm yani...bu nasıl annelik yaa yada bnm eşim 35 yaşına gelmiş neden bu kadar anneci ya offffffffffffff bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne iğnesi yazdı canım???
Haftan daha erkenmiş.
hakikaten çok sinir bozucu bi durumayy ne güzel yaa bizimkide 9 ayı burnumdan getrdi anası için ben mi hamile o mu belli değildi yani..kadının peşine koştum yine kıymet bilinmedi düğün yapacaklar herşeylerini bu halimle hallettim tşk edilmedi..şimdide borç çıkarıyorlar başımıza çıldırmış durumdayım kavga ettim herkesle annemde kalıyorum kocamla küsüm yani...bu nasıl annelik yaa yada bnm eşim 35 yaşına gelmiş neden bu kadar anneci ya offffffffffffff bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne iğnesi bu canımcelestone 1 ml ampul
yarında yapacak
perşembe günü tekrar çağırdı
ne iğnesi bu canım
yani ne için yapacak ??doğumu geciktirmek için falan mı?
bana yok dedi ama bilmiyorum canım değerlerin kaçtı kağıdın yanındaysa yazarmısın benşmkiler 120 180arsındaydı 3 4 tane vardıı kağıtta yüksek yazmasına rağmen dr sancı yok dedi vardır bir bildği dedim ama kafamdada bir soru işareti oldu yaniiArkadaşlar lütfen cevap
ben bugün 35+2 deyim
kontrolüm vardı doktora gittim
nts ye bağlattı
15 dk içerisinde 4 kez sancı geldi büyük ölçüde
doktorum iğne yazdı perşembe günü tekrar gel dedi
aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı
ben hiç yemiyorum benim için çok erken
sen çok sabırsızlanıyorsun gibi geldi bana
yemeye devam ette bence artırma azıcık daha dursun kuzucuğun
umaygulay, tabiiki paylasırım canımm gerci kontrolüm 1 haziranda..
MUCİZE BİTKİ: HURMA VE FAYDALARI
arkadaslar bu siteye bi bakın derim, inanılmaz güzel seyler war hurma hakkında,
suan kilolarca yemekkkk istiyorum
ne iğnesi bu canım
yani ne için yapacak ??doğumu geciktirmek için falan mı?
valla topiğin en sabırsızı olarak seni seçiyorum ben debana yok dedi ama bilmiyorum canım değerlerin kaçtı kağıdın yanındaysa yazarmısın benşmkiler 120 180arsındaydı 3 4 tane vardıı kağıtta yüksek yazmasına rağmen dr sancı yok dedi vardır bir bildği dedim ama kafamdada bir soru işareti oldu yanii
bana sadece antibyotik verdi sancılarım idrar y olları enf. kaynaklıymış ??
ayyşşş ben çok sabırsızlanıyorum amaaa
umaygulay, tabiiki paylasırım canımm gerci kontrolüm 1 haziranda..
MUCİZE BİTKİ: HURMA VE FAYDALARI
arkadaslar bu siteye bi bakın derim, inanılmaz güzel seyler war hurma hakkında,
suan kilolarca yemekkkk istiyorum
hem bebeğin ciğer gelişimini hızlandıracakmış hemde doğumu geciktirmek içinmiş
sinirlerim çok bozuldu ben bebeğimin küveze girmesini istemiyorum
sancıyı durdurmak için yapılıyor canım
senle benim acelemiz yok di mi
daha erken bizim için
hiç acele etmiyorum 40 a kadar yolu var
ama 39da da gelebilir canı isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?