2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kanımın son damlasına kadar hepinizi merak edeceğime söz veriyorum

bu arada zemkadan haber yok
hala doğurmadı heralde :18:

haha bende merak ederim
nasılsa sonlardayım
ama sizde de oluyor mu bilmiyorum da insan
ararken bi çekiniyor beni arayabilirsiniz çekinmeden
rahatsız olmam tam tersine mutlu olurum

evet zemka ben doğum yaparsam haber veririm demişti
o yüzden aramadım bi daha arasak mı tekrar

allahım allahım benım nasıl ıstahım acıldı anlatamam kızlarya daha tepsı onumde ben yıne acııım resmen yemek yemege doydum

ne var 36 da 37 dogurmaya sonrada derlerkı ben hıc catlamadım toplamda 10 kılo aldım

uleeeyyynn bende dogursaydım oyle olcaktı ama ben 38de catladım 10 kıloyu astım gııcık oluyorum boyle ınsanlara

bı tanıdık var ayy ben hıc catlamadımm 8 kılo aldım toplamda dıe gezıyor ama hanfendı 36 da dogum yaptı

bende 36 haftalıkken dogursaydım hıc catlagım olmayıp 9 kılo ıle dogum yapmıs olcaktım

aynı şeyi ben de düşünüyorum valla
acaba rahatsız ediyor muyum gibi
o yüzden daha kimseyi aramaya cesaret edemedim msj attım
müsaitse yazar diye
beni de arayabilirsiniz, açmazsam msj atın mutlaka dönerim

aksine benim de iştahım acayip kapandı valla
resmen zorla yiyorum
benim herşeyim ters çalışıyor zaten

kızlar bende numaramı vereyım kım alıyorsa ozelden bende alayım olur pat dıe dogurusam ahhh keske oyle olsa sıze haber verebıleyım hıc olmadı msj atmak ısterım

cnm senın bebıs tersmı yanı su yuzden sordum benım kız tersken kafası mıgdemdeydı oyuzden zorla yemek yıyordum ama bu hafta dondu benımde ıstahım acıldıı

yada 38 haftalık oldugum ıcın ıstahım acık

Herkese tunaydinnn,gecmisi okudukta bugun hamilelik agrilari sizilari yerine kalp agrisi sizisi konusulmus.
Cardelenns cnm kendini hic yipratma bu zmna kadar iflah olmamislarsa bundan sonra zor. Eslerin ailelerine kizmayin is adamda biter ben bunu bilir bunu soylerim. Ben 15 yillik evliyim cok sukur benim esim melek ailesine benim icin bir laf soyletmedi,o tavrini koyunca onlarda kuruklarini skistirip oturdular. Simdi de yurtdisindayim cok ta rahatim,valla en guzel yontem adami ailesinden uzak yerlere goturmek.
Seni bu halinle bu kadar uzuyolar ya bu Rabbimin de hosuna gitmez bence cekerler mutlaka,su mubarek gunlerde Allah'a havale et sen. Esinin de aklini basina getirsin Rabbim senin kiymetini anlasin ins.

ayy kızlar benım bı arkadasım vardı mayıs annelerınde takılıyordu oda benden 10 gun buyuktu persembe gunu dogum yapmıs ama ısın kotusu 10cm acılması olmasına ragmen sezeryana almıslar bebegın kalp atısları azaldı dıe

suanda ıkısıde cok ıyı ama 10 cm acılma olupta sezeryana gırmek cok gıcık dımı

Son düzenleme:

bu çatlak konusuna başta ben de çok kafayı takıyodum, oturup onlara bakıp zırıl zırıl ağlıyodum hatta.
daha önce demiştim ben 4. ayımdan beri çatlıyorum. ayrıca hiç bulantım vb de olmadı. hamile kaldığımdan beri çok feci iştahım da açık yani.
zaten 19 kilo almış bulunmaktayım şuan, her gören de bin türlü şey söylüyodu kilom hakkında. noolmuşsun sen böyle diye.
ama artık takmıyorum, sağolsun eşim bu konuda çok içimi rahatlatıyo, öyle güzel şeyler söylüyo ki bu halimle bile ekndimi dünyanın en güzeli zannediyorum
o yüzden çatlak ve kilo problemimi atlattım.
ama tabii ki doğumdan sonra kendim için, sağlıklı olmak ve bebeğin peşinden daha rahat hareket edebilmek için zayıflicam.
belki evlendiğimdeki gibi 50 kg olamam ama şuan 80 oldum en azından 65 e düşmeyi hedefliyorum

benimde iştah bu saatlerde açılıyor
artık sabah pek yiyemiyorum
akşamda azıcık yesem bile karnım çok şişiyor.

iştah demişken kızlar kk dan bi kurabiye tarifi
aldım yaptım çok basit pişirmesiyle beraber 30 dk mı aldı
içinde malzeme yok denecek kadar az

aaa bize de söyle biz de yapalım

biseyler atistirayim dedim yine kaynatmis gitmissiniz.

Cardelens okudukca sinirlendim, kafana takma diyoruz ama zor bir durum Allaha havale et canim bu kadar da yapilmaz bi insana elbet ettiklerini bulurlar.

Kizlar 3 gundur karpuz-peynir yiyorum cok canim cekiyo. yedikten sonra bebisim taklalar atiyo heralde o da cok sevdi

ayyy benımde cnm pogaca ıstıyor zorda gelıyor sımdı yapmaya baslasam 6da evden cıkcam kocamla buluscam acaba bıtırmıs olurmuyum

bıde bana guzel bı tarıf lazım tabı pofpof soyle

ayyy benımde cnm pogaca ıstıyor zorda gelıyor sımdı yapmaya baslasam 6da evden cıkcam kocamla buluscam acaba bıtırmıs olurmuyum

bıde bana guzel bı tarıf lazım tabı pofpof soyle
geçen bana ilk bi tarif vermişti ben çok beğenmiştim.
ama mayalı hamurdan değil yani pof pof diyosun ya, öyle değil normal poğaça oluyo..

125 gr tereyağı ya da margarin, oda sıcaklığında olucak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
2 adet yumurta ( birinin beyazı içine ssarısı üstüne)
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
bi çimdik karbonat
aldığı kadar un

afiyet olsunnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...cok-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.html

benimde çatlaklar yeni başladı
belime doğru 3 4 tane var bide sol iç bacakta
ama ne yapayım olacağı buydu çok kilo aldım çook

saol tatlımmm

henüz çatlamadım ama çatlamaktanda korkuyorum

karnımda tüylenme oldu hormonlar yüzünden o yüzden karnımı kocama hiç göstermiyorum:2:

eşim bu konularda takıntılı biraz inş. çatlamam

ya benim bir sürü çatlaklarım var tr hariitası gibi oldum 53 kiloydum 77.8 kiloyum moralim zaten sıfır hiç yolunda giden birşeyim olmayacak mı bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…