- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.201
kanımın son damlasına kadar hepinizi merak edeceğime söz veriyorum
bu arada zemkadan haber yok
hala doğurmadı heralde :18:
aynı şeyi ben de düşünüyorum vallahaha bende merak ederim
nasılsa sonlardayım
ama sizde de oluyor mu bilmiyorum da insan
ararken bi çekiniyor beni arayabilirsiniz çekinmeden
rahatsız olmam tam tersine mutlu olurum
evet zemka ben doğum yaparsam haber veririm demişti
o yüzden aramadım bi daha arasak mı tekrar
aksine benim de iştahım acayip kapandı vallaallahım allahım benım nasıl ıstahım acıldı anlatamam kızlarya daha tepsı onumde ben yıne acııım resmen yemek yemege doydum
ne var 36 da 37 dogurmaya sonrada derlerkı ben hıc catlamadım toplamda 10 kılo aldım
uleeeyyynn bende dogursaydım oyle olcaktı ama ben 38de catladım 10 kıloyu astım gııcık oluyorum boyle ınsanlara
bı tanıdık var ayy ben hıc catlamadımm 8 kılo aldım toplamda dıe gezıyor ama hanfendı 36 da dogum yaptı
bende 36 haftalıkken dogursaydım hıc catlagım olmayıp 9 kılo ıle dogum yapmıs olcaktım
aynı şeyi ben de düşünüyorum valla
acaba rahatsız ediyor muyum gibi
o yüzden daha kimseyi aramaya cesaret edemedim msj attım
müsaitse yazar diye
beni de arayabilirsiniz, açmazsam msj atın mutlaka dönerim
aksine benim de iştahım acayip kapandı valla
resmen zorla yiyorum
benim herşeyim ters çalışıyor zaten
bana yok dedi ama bilmiyorum canım değerlerin kaçtı kağıdın yanındaysa yazarmısın benşmkiler 120 180arsındaydı 3 4 tane vardıı kağıtta yüksek yazmasına rağmen dr sancı yok dedi vardır bir bildği dedim ama kafamdada bir soru işareti oldu yanii
bana sadece antibyotik verdi sancılarım idrar y olları enf. kaynaklıymış ??
KAĞIT YANIMDA YOK AMA 3 CM UZUNLUĞUNDA DAĞ ŞEKLİNDEYDİ DOKTOR ÇOK ŞAŞIRDI DAHA ÇOK ERKEN DEDİ
sabah iğneyi vuruldum ama şu saate kadar bir değişiklik yok aynen devam ediyor yarın 1 tane daha var
teşekkür ederim alakana
esinticiğimm
canım öncelikle çok geçmiş olsun dualarımız seninle
sonrada sancılarnı tarif ettğin için sağol :) bende
sancı takıntı haline geldi çünkü
kafamda çok soru işaretleri var peki bazı hamileler şöyle diyorrr o kasılma yani sancı durumunda karnında bir hareker bir dalgalanma oluyormuu bazılarında oluyormuşda
bu arada adanalımısın ben osmaniyeliyim
cardelenss valla sinir oldum Allah bilirde öbür dünya da yerleri yok yani. hamileye yapılacak şeyler değil bunlar ya kusura bakmada insanlıktan çıkmışlar yani
ama sen eşinle aranı düzeltmeye bak hem bebek gelince herşey değişir merak etme
evine düşer kafasına dank eder size daha çok kıymet verir
kendini hiç üzme insanlıktan çıkmışa ne desen boş..kendilerini bilen insanlar olsalar böyle yapmazlar zaten seviyelerine düşme.
umaygulay bizim doğum yapana kadar sen kuzunu kucağına
alırsın bakalım aklına gelecekmiyiz
tamam bekleyelim görelim bebeişimzle resmimizi ekleriz topğmize inşallah
allahım allahım benım nasıl ıstahım acıldı anlatamam kızlarya daha tepsı onumde ben yıne acııım resmen yemek yemege doydum
ne var 36 da 37 dogurmaya sonrada derlerkı ben hıc catlamadım toplamda 10 kılo aldım
uleeeyyynn bende dogursaydım oyle olcaktı ama ben 38de catladım 10 kıloyu astım gııcık oluyorum boyle ınsanlara
bı tanıdık var ayy ben hıc catlamadımm 8 kılo aldım toplamda dıe gezıyor ama hanfendı 36 da dogum yaptı
bende 36 haftalıkken dogursaydım hıc catlagım olmayıp 9 kılo ıle dogum yapmıs olcaktım
benimde iştah bu saatlerde açılıyor
artık sabah pek yiyemiyorum
akşamda azıcık yesem bile karnım çok şişiyor.
iştah demişken kızlar kk dan bi kurabiye tarifi
aldım yaptım çok basit pişirmesiyle beraber 30 dk mı aldı
içinde malzeme yok denecek kadar az
esinticiğimm
canım öncelikle çok geçmiş olsun dualarımız seninle
sonrada sancılarnı tarif ettğin için sağol :) bende
sancı takıntı haline geldi çünkü
kafamda çok soru işaretleri var peki bazı hamileler şöyle diyorrr o kasılma yani sancı durumunda karnında bir hareker bir dalgalanma oluyormuu bazılarında oluyormuşda
bu arada adanalımısın ben osmaniyeliyim
tamam bekleyelim görelim bebeişimzle resmimizi ekleriz topğmize inşallah
evet adanalıyımarada bir dalgalanma oluyor
ben sancın var dediklerinde hazırlık sancıları olarak düşündüm ama doğum sancılarıymışperşembe günü tekrar gel dedi aynı devam ediyorsa galiba doğum olacak
işin diğer kötü tarafı bana 6 aylıkken katartel takıldı yani normal doğum yapma şansım yok yani bebeğin kendilinden gelmesini bekleyemeyiz
aaa bize de söyle biz de yapalım
ayyy benımde cnm pogaca ıstıyor zorda gelıyor sımdı yapmaya baslasam 6da evden cıkcam kocamla buluscam acaba bıtırmıs olurmuyum
bıde bana guzel bı tarıf lazım tabı pofpof soyle
geçen bana ilk bi tarif vermişti ben çok beğenmiştim.ayyy benımde cnm pogaca ıstıyor zorda gelıyor sımdı yapmaya baslasam 6da evden cıkcam kocamla buluscam acaba bıtırmıs olurmuyum
bıde bana guzel bı tarıf lazım tabı pofpof soyle
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...cok-pratik-krem-santili-kurabiye-resimli.html
benimde çatlaklar yeni başladı
belime doğru 3 4 tane var bide sol iç bacakta
ama ne yapayım olacağı buydu çok kilo aldım çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?