- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.221
kızlar bende numaramı vereyım kım alıyorsa ozelden bende alayım olur pat dıe dogurusam ahhh keske oyle olsa sıze haber verebıleyım hıc olmadı msj atmak ısterım
cnm senın bebıs tersmı yanı su yuzden sordum benım kız tersken kafası mıgdemdeydı oyuzden zorla yemek yıyordum ama bu hafta dondu benımde ıstahım acıldıı
yada 38 haftalık oldugum ıcın ıstahım acık
umaygulay, tabiiki paylasırım canımm gerci kontrolüm 1 haziranda..
MUCİZE BİTKİ: HURMA VE FAYDALARI
arkadaslar bu siteye bi bakın derim, inanılmaz güzel seyler war hurma hakkında,
suan kilolarca yemekkkk istiyorum
ya benim bir sürü çatlaklarım var tr hariitası gibi oldum 53 kiloydum 77.8 kiloyum moralim zaten sıfır hiç yolunda giden birşeyim olmayacak mı bnm
bende de tüylenme oldu amahenüz çatlamadım ama çatlamaktanda korkuyorum
karnımda tüylenme oldu hormonlar yüzünden o yüzden karnımı kocama hiç göstermiyorum:2:
eşim bu konularda takıntılı biraz inş. çatlamam
ya benim bir sürü çatlaklarım var tr hariitası gibi oldum 53 kiloydum 77.8 kiloyum moralim zaten sıfır hiç yolunda giden birşeyim olmayacak mı bnm
badem yağı önermişti benim doktorum hamile kaldığımdan beri kullanıyorum. doktoruna danışsaydın keşke
bende de tüylenme oldu ama
çekinecek bişey yok bence sonuçta biz koymadık ya o tüyleri
evet adanalıyımarada bir dalgalanma oluyor
ben sancın var dediklerinde hazırlık sancıları olarak düşündüm ama doğum sancılarıymışperşembe günü tekrar gel dedi aynı devam ediyorsa galiba doğum olacak
işin diğer kötü tarafı bana 6 aylıkken katartel takıldı yani normal doğum yapma şansım yok yani bebeğin kendilinden gelmesini bekleyemeyiz
badem yağı önermişti benim doktorum hamile kaldığımdan beri kullanıyorum. doktoruna danışsaydın keşke
18 kilo aldım ki 68 le hamile kaldım
çatlaklarım başladı
karnımda tüylenme oldu
ama hiçbiride umurumda değil
sonuçta hamileliğin vermiş olduğu şeyler bunlar
elimizden gelen bişey değil
kilo hariçben böyle söylenince eşim sağolsun
her defasında sen hamilesin normal der
sonuç itibariyle karnımızda bi canlı var kolay değil
ve dünyanın en güzel varlıklarını doğuracağız takmayın
kızlar saka gıbı resmen pogaca yogurdum bıraz mayalansın yarım saate fırına atıcam
can sıkıntısı vallahı adama neler yaptırıyor
utopya cnm sımdı ozelden nomu atıyorum sana
bence bu çatlak konusunu o kadar kafaya takmayın benim karnımı görseniz .. her gören off bu ne diyo hemde sıradan insanlar değil hemşire ve doktorlar söylüyo bunu ama umrumda değil inanın bebeğim doğsunda sağ sağlim...
çatlıcak olduktan sonra hiç bişey fayda etmiyo inanın benim bitirdiğim badem yağının haddi hesabı yokgene çatladımm hemde çatır çatır böyle acısından ağlaya ağlaya doktorum kac paralık krem yazdı fayda yok şimdi alıştı çatlamaya acımıyo en azından ona bile seviniyorum
kızlar saka gıbı resmen pogaca yogurdum bıraz mayalansın yarım saate fırına atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?