2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

güle güle giysin yavrun annende sağolsun çok güzellerr
bugün topikte kayınvalide krizimi var pek takip edemedim

ne sinir kaynanalar var
hmonglu takma boşver konuşsun dursun
oğluşunda güle güle giyinsin canım
çok güzeller.kaynananda çok biliyorsa kendisi yapsın

Tatlim cok tesekkur ederim. Nazar mevzusunda ben de cok pimpirikliyim ama annem ben sana dua ediyorum korkma diyor
Jelibonum gercekten cogu zaman ruh ikizim oldugunu dusunuyorum, koskoca Ankarada ayni geceligi begenip almissin
Geceligin ben de L bedenini aldim ama cok yapisiyor karnima:-( Baska bir kirmizi takim daha almistim cicikomdan onu koydum cantaya.
Burda paylasmadim galiba. Eski sezon oldugu icin firmanin da elinde kalmamis, koymiyim resmini caniniz cekmesin

ayy al bendende o kadar :)

aslında benim kaynanam özünde iyi bir insan
:111::111::111::111:
ama ben o özüne inamiyorum henüz inş. zamanla olur heheh bende yani tüm meseleee

çatı muayenesiiii
kolay geçti diyenler çoğaldı vallahaaa içim rahatlıyor sizler öylee dedikceee :))))

canım çok cici yeleklerrr bayıldım bennn

geceliklerini koyduğunu hatırlıyorum ama aynısı
olduğunu bilmiyordum demek ki zevklerimiz aynı :)
benimde şuanda yapışıyor ama doğumdan sonra 8 10 kilo gitse olur herhalde diyorum
en azından öyle umut ediyorum :)
yanlız koskoca Ankara da kırmızı gecelik kıtlığı var
başka hiç görmedim gerçi bunu bulduktan sonra daha fazla
gezmedim.

Son düzenleme:
yok valla artık diyorum yani tamamen kıskançlıktan, hasetteen başka bişey değil.
kendisi bi işi beceremez, bi de böyle çok biliyo havalarına girer...
koskoca odayı aldı annem de bi sağolsun demedi. kendinin de daha bişeyini görmedik

Esra, cok ciciymis yelekler. İcinde oglunu hayal ettim resmen.
Gule gule giysin kucuk adam
Acik mavi modelin aynisinin pembelisini ordurmus benim anneannem de
Yelek kardesi yapariz bizim tombikleri

slm annişler. ya lohusa şerbeti yapmayı düşünüyormusunuz. bizim akrabalar felan uzakta hep arkadaş kolu komşu gelir en fazla. yapsammı ki.

canım 2-3 keredde bana oldu bende karnımdan geldiğini anladım ama saçma deyip boşvermiştim.demek sendede oluyor.sanki baloncuk olurda patlar ya pıt diye öyle bir ses benimki:)

selamlar güzel anneler,geçmişi biraz atlayarakta olsa okuya okuya geldim.ben de kırmızı gecelik istiyordum olmadı loyaya bakayım bir varsa alırım..senin gecelik güzelmiş güle güle giy,sağlıkla bebişin kucağındayken:)tterlik konusunda ben de henüz beğenip alamadım,inş.bulurum alırım:26:

nehirefecim benim de karnımda öyle sesler geliyr
önceden sormuştum da kimseden ses çıkmamıştı.

hurmadan bahsedilmiş,ben henüz günde 1 tane yiyorum ikiye çıkarayım en iisi:)yalnız orada anlatılan taze hurma değil mi?doğuma yakın medine hurmasının tazesini de alayım diyorum,dondurulmuş olarak satıldığını görmüştüm.inş. hepimiz hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle doğum yaparız.ben de normal istiyorum hem ne epidural ne spiral olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı:26:

mrb arkadaşlar bende 52,5 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum.gören göbeğinde top var diyor çok şaşırıyor 1.75 boyundayım oyüzden çok farketmedihenüz hiç çatlağım yok ama lierac krem kullanıyorum umarım olmaz olursada oğluşumdan hatıra diyicem napalım.bende badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum.bu arada doğumum normal olarak gözüküyor ama ben epidural normal doğum istiyorum bebek 4 kilo doğabilirmiş doktor öyle dedi oyüzden.birde normal doğum yapacaklar için söyliyim ,'fatma anamızın eli' diye bir bitki duydunuzmu?mekkeden şuan umrede olan birinden istiyebilirsiniz çünkü orda bulunuyor.doğuma giderken onu suya koyuyorsunuz o açıldıkça rahimde açılıyor ve kolay doğum oluyor ablam ve bikaç tanıdığım kullandı bende kullanıcam.bi araştırmanızı tavsiye ederim.herkes hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah

hastaneden geldik...baktım benimki yanaşıyor falan anammmmmmm adama paris yasak dedik olsun kıbrıs ta olur diyor...neyse ben bunu bir kıbrısa götürdüm de anca kurtuldum.....ama yok kıbrıs parisin yerini tutamaz ne yapalım oğluş için katlanacağız
çatı muayenemi oldum,hiç acımadı kızlar,gereksiz korkutuluyormuşuz ve saniyeler içerisinde bitti..normal doğurabilirmişim...her şey yolundaymış...
49 cm 3250 gr. olmuş oğluş....

ben de senin 9 kilo aldım ama boy 160 oluncaama benim de karnımda top var gibi :)o ot bir yerde satılıyor mu ki bakayım bir:)

hoşgeldin canım maşallah bebişine,inş. hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişlerimiz:26:

slm annişlerrr

geçmişi okumadan yazıorum hemen paylaşmak istedim cunku
bugun kontrolumuze gittik.. oğluşum 3100gr olmuş
çatı muayenemizde yapıldı (merak edenlere duyurulur)!!
acı yok:) ama biraz agrı oluo kurcalarken
abartılcak bişi değil yani.. ztn eldiven ve jel kullanıyo..
suyumuz azalmış..
çatımız cok darmışşş.... vs....

neyse geliyorum esas bombaya!!!!!

dr bize yarına sezeryan günü verdiiii

acayippp heyecanlıyım!! şok olduk resmen beklemiyoduk..
15 dk kendimize gelemedik
çantayı açıyorum gözluk kılıfına teli sokmaya calısıyorum fln

ama hala idrak edebilmiş değilim..
bugun son hazırlıklarımı yapıcam..
ayyy şimdiden duygusala baglamak istemiyorum iyiydik biz bölee yaaa
garip hisler içindeyim.. özledimde oğluşumu..

pelloshe...hayırlısı böyleymiş tatlım,sıkıntı yapma rahat ol...
Rabbim bu günleri gösterdi ya çok şükür,yarın minik kuzunu koklayacaksın yani...ayyyy çok heyecanlandım şimdi...
hadi git doğur biran önce ve bize deneyimlerini anlat...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…