- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.301
Eki Görüntüle 423797
Eki Görüntüle 423798
Eki Görüntüle 423799
Eki Görüntüle 423800
Eki Görüntüle 423801
işte yeleklerimiz...bi tane de bana ördürdü annem ama onun resmini koymadım...
bi de kadın taktı bnm kapıcıya ekmek aldırmamama...
ben dışarı çıkmak için bahane yapıyorum ekmek almayı diyorum, neymiş efendim bisürü kapıcı parası veriyomuşuz da neden aldırmıyomuşumm.
bi gün sanane dicem o olcak iştee
nilobella L beden aldım şuanda içine sığıyorum
ama sonra ne olur bilemiyorum umarım sığarım
çünkü çok heves ettim kırmızı geceliği
bu arada maşallah sana
vallahi nazara geleceksin diye korkuyorum
19 mayıs yürüyüşünüzde çok hoş ve gurur verici(helal olsun)
çok beğendim fotoğrafı
kaynana konusunda bide gelin benim kini görün eminim hepiniz bayılırsınız ama bende kaynanalara karşı antipati olduğundan tüm gıcıklık bende. düşünün bana gelin denmesine bile gıcık kapan bir insanım anında tüğlerim kabar kabar oluyor pençelerim çıkıyor istemeden ortaya.
herkese merhaba.
3 gündür giremedim. yoğun bir haftasonuydu. çok misafirim vardı. bir de temizlik telaşı.
halılarım yıkamaya gitti. perdelerim yıkandı. bu hafta da temizlikçi gelip camlarımı ve dolaplarımı silecek.
bugün 3 haftalık doğum iznim başladı.raporumu alıp teslim ettim işyerime.
çok fazla yürüdüm. eve gelince yorgunluktan sızıp kaldım.
geçmişi ancak bitirebildim. saribeybiye çok sevindim. zemkadan hala haber yok mu? çok uzun kaldı hastanede. Allah yardımcısı olsun.
biz de bugün çatı muayenemizi olduk. korktuğum gibi bişey değildi. elini tamamen sokmasa da yarıya kadar sokup kenarları yokladı. canım çok yanmadı. zaten kasıklarım ağrıyor çok. o ağrıdan fazla değildi. eğer bebeiğin çok kilolu olmazsa çok rahat normal doğum yaparsın dedi doktorum. çok sevindim. umarım bi sıkıntı çıkmaz.
biz acıktık oğluşumla bişeyler atıştırıcaz şimdi.
Eki Görüntüle 423797
Eki Görüntüle 423798
Eki Görüntüle 423799
Eki Görüntüle 423800
Eki Görüntüle 423801
işte yeleklerimiz...bi tane de bana ördürdü annem ama onun resmini koymadım...
bi de kadın taktı bnm kapıcıya ekmek aldırmamama...
ben dışarı çıkmak için bahane yapıyorum ekmek almayı diyorum, neymiş efendim bisürü kapıcı parası veriyomuşuz da neden aldırmıyomuşumm.
bi gün sanane dicem o olcak iştee
Tatlim cok tesekkur ederim. Nazar mevzusunda ben de cok pimpirikliyim ama annem ben sana dua ediyorum korkma diyor
Jelibonum gercekten cogu zaman ruh ikizim oldugunu dusunuyorum, koskoca Ankarada ayni geceligi begenip almissin
Geceligin ben de L bedenini aldim ama cok yapisiyor karnima:-( Baska bir kirmizi takim daha almistim cicikomdan onu koydum cantaya.
Burda paylasmadim galiba. Eski sezon oldugu icin firmanin da elinde kalmamis, koymiyim resmini caniniz cekmesin
herkese selamm
bizde dün son işlerimizi hallettik
sonunda kendime kırmızı gecelik buldum
pijamalarımı geceliğimi yıkattırıp çantamı hazırlayacağım
tek eksiğim terliğim bi türlü bişey beğenemedim
parmak arası terlikler vardı çok beğendim ama
çorap giyineceğimi düşünerek almadım
bu gidişle basit bişey alıp gideceğim sanırım.
iyice ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum dün
2 saat kızılay sokaklarında zor gezdim
sonrasında alışveriş merkezine gittik belki elbise bulurum
hayaliyle fakat bulamadım.
dün gece 2.30 da yattım 11.00 de kalktım ve hala uykum var.
rüyamda da oğlumu gördüm çok şekerdi elleri ayakları
pamuk gibiydi.iri dudakları vardı yanağıma değdikçe ağzını açıyordu
canım 2-3 keredde bana oldu bende karnımdan geldiğini anladım ama saçma deyip boşvermiştim.demek sendede oluyor.sanki baloncuk olurda patlar ya pıt diye öyle bir ses benimki:)
ben de senin 9 kilo aldım ama boy 160 oluncamrb arkadaşlar bende 52,5 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum.gören göbeğinde top var diyor çok şaşırıyor 1.75 boyundayım oyüzden çok farketmedihenüz hiç çatlağım yok ama lierac krem kullanıyorum umarım olmaz olursada oğluşumdan hatıra diyicem napalım.bende badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum.bu arada doğumum normal olarak gözüküyor ama ben epidural normal doğum istiyorum bebek 4 kilo doğabilirmiş doktor öyle dedi oyüzden.birde normal doğum yapacaklar için söyliyim ,'fatma anamızın eli' diye bir bitki duydunuzmu?mekkeden şuan umrede olan birinden istiyebilirsiniz çünkü orda bulunuyor.doğuma giderken onu suya koyuyorsunuz o açıldıkça rahimde açılıyor ve kolay doğum oluyor ablam ve bikaç tanıdığım kullandı bende kullanıcam.bi araştırmanızı tavsiye ederim.herkes hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah
hastaneden geldik...baktım benimki yanaşıyor falananammmmmmm adama paris yasak dedik olsun kıbrıs ta olur diyor...neyse ben bunu bir kıbrısa götürdüm de anca kurtuldum.....ama yok kıbrıs parisin yerini tutamaz ne yapalım oğluş için katlanacağız
çatı muayenemi oldum,hiç acımadı kızlar,gereksiz korkutuluyormuşuz ve saniyeler içerisinde bitti..normal doğurabilirmişim...her şey yolundaymış...
49 cm 3250 gr. olmuş oğluş....
ben de senin 9 kilo aldım ama boy 160 oluncaama benim de karnımda top var gibi :)o ot bir yerde satılıyor mu ki
umreden yada hac dan gelen biri varsa etrafında bi onlara sor istersen.çünkü ordan geliyor türkiyede yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?