2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ikinizde sağlıklı olun da canım.Acılar korkular unutulur

canım nasılsın iyimiisn. bu forumda seni çok merak ediyom ya.belki günlerimizin yakınlığındanmı ne bilmiyorum. son durum nedir canım. geçmişolsun grip olmuşsun. doktora gittinmi. doğum için son karar nedir belli oldumu. sen nasılsın sancı falan varmı

kızlar slm tekrar

ayıptır söylemesi eşimle beraber kocaman derin bir tabak meyve yedik. yedikten sonra belim hep çok ağrırdı fakat şuan çok heycanlandım. kalçadan bele bıçak gibi ağrı saplanıyor. kesintili devam ediyor. sizlerle paylaşım dedim. eşime demedim dahaa:):):)

ikinizde sağlıklı olun da canım.Acılar korkular unutulur

evet canım bakalım hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.

saol canım, iyi diyelim iyi olalım. son durum normal doğumu bekliycem bu hafta büyük ihtimal olurmuş doğum, arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kasılmalarım var zaten bebek girmiş doğum kanalına bekliyoruz bakalım grip için antibiyotiğe başladım bugün inşallah iyi olurum öksürükte var o çok zorluyo beni. sen nasılsıın ağrın sancın ne durumda?

Afiyet olsun canım. Ben de heycanlandım şimdi bak. Bebek mi geliyor yoksa :)

çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya

penti ve ilk
hadi bakalım sizi bekliyorum...
sancısı tutup da hastaneye gidip, pırt diye doğuran annneler ilan etmek istiyorum sizi

hayırlısıyla canım, senin doğum başlamış olabilir belki ben bugün çatı muayenesinden bayağ kastım kendimi haliyle canım çok acıdı o yüzden normal doğumdan her an vazgeçebilecek durumdayım açıkçası normal doğurabilecek döt yok sanırım bende bir muayenede o kadar kıvrandıysam doğum odasında ne yaparım acaba :18::18:

Kızlar bişi sorucam yaa..Karnım basket topu gibi sertleşip acıyo o arada kasıklarıma ağrı giriyor..Bu günde 3 - 4 kez oluyor normal dimi bu haftalarda bu..Daha 4 hafta var..bu yalancı kasılmalar dır dimi?

Iyi aksamlar anneler. Ben biraz uyumaya calistim,odaya gunes vururken uyumayi cok seviyorum
Burada öglen gibi hava.
Kalktim biraz cilek yedim,hemen midem yandi.
Esim 1 saat sonra isten gelcek,firina tavuk attim. 2 haftadir esim ev yemegi yemiyordu
Bide temizlik yapasim geldi.Kisliklari kaldirip yaziklari utulicem yemek hazir olana kadar.
Oglumun cicilerini kendi dolabima yerlestircem,onada yer aciyorum bir yandan

Cok heycanli canim ya.Allah kolaylik versin.

Hadi bakalim ilk_cim senin bebis de yolda
Ay ne kadar güzel ya.
Allah sanada kolaylik versin

en önemli olan şey moral canım. ve rahat olman.. bak benim ağrılarım şiddetlenmiyorsa eğer valla benim rahatlığımdan. çünkü hep ağrı vurduğunda psikolojik diyip geri itiyorum ağrıyı. rahat tut kendini.

Kızlar bişi sorucam yaa..Karnım basket topu gibi sertleşip acıyo o arada kasıklarıma ağrı giriyor..Bu günde 3 - 4 kez oluyor normal dimi bu haftalarda bu..Daha 4 hafta var..bu yalancı kasılmalar dır dimi?

Benimde bazı akşamlar serleşip acıyor ama sancım olmadı hiç. Ben göbek genişlediğinden dolayı acıyor diye düşünüyordum.

Evet canim yalanci sancidir o

eger 5 dakikada bir sanci giriyor ve bu sancilar 1 dk suruyorsa,dogum sancisi.
Ama gun icinde surekli sert ise karnin doktora gitmek gerek

öyle deme:)batıl ınanç gibi ama onu izmirde de örterler ve alır bebeğin sarılığını...

ne terbıyesız ınsanlarmış.allah sabır versın.

al bendende okadar. benim eşimde görüntüye çok önem verenlerden. hamileliğim boyunca ona vücudumu hiç göstermedim. çünkü bende kendimi gördükçe daralıyorum o adam görse ne hissedicek acaba.

yapmayın allah aşkına.siz böyle dersenız adamlara çanak tutarsınız.hamıleyız bız.böyle kalmıycaz ya.

hahahaha.biz de parise ıdıp gelmeye devam edıyoruz valla.ohe sur oje çıkar fenalık geldı

hadi bakalım şimdiden allah kurtarsın.hiç panık yapma.yatman kalakman 40 dk falan surecek ve bıtecek.

sakınnnn.normalse herşey normal doğur.yaptır epidurali tamam oldu da bıttı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…