2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bizimki değişirmi acaba kıza benziyor dedi.kesin bişey demedi.oluyor demekki değişiklikler.neyse ya en iyisi ben haftaya gittiğimde doktor kesin kız derse bişeyler almaya başlayım

aynen tthulyacım ya
istemiyoruz özel anlar bize kalsın diliyoruz :))))
vallahi bana 3 ocak ta gittiğimizde % 80 kız demişti
bakalım 31 ocak ta ne diyecek....biz de bir şey almıyoruz kesin desin ondan sonra alırız artık.....
ama değişebildiğini dr. bizzat kendi söyledi.....
bazen erkek bebek pipiyi gizliyormuş....

canım sıkıldı yaa
hava da kötü
alışveriş yapasım var yine
acıktım da ne yesem ki

aynı durum ben de var şekerim....
az önce 1 portakal yedik kuzumla bana mısın demedi....ben de patates haşlayayım dedim....
salatasını yapacağım,eşim yemeğe yok....kuzumla bakarız başımızın çaresine....

Son düzenleme:

yanlız değilsin canım yaa. ben de hissetmiyorum. yani bazen göbeğimde hissediyorum bişeyler ama bence onlar bağırsaklarımdan geçen gaz baloncukları.

afiyet olsun canım
ben de fırın poşeti içine ne bulduysam koydum besleyici olsun diye
patates, kabak, kereviz, pırasa, brokoli, biber, domates, sarımsak...
yağlayıp tuzlayıp fırınladım
üzerine de yoğurt dökerim dedim

açıkça yazdım ama kimsenin canının isteyeceği bişey olduğunu sanmam
sadece besleyici diye belki siz de yaparsınız diye fikir vermek istedim

ay bende çok sıkılıyorum hava çok kasvetli benim kocacımda bugün yok evde yarın öğleden sonra anca gelir eve,
oğluşumla takılıyoruz evimizde karnım acıktı ne yesem bilemedim

hmnoglu yoğurdun nasıl oldu canım :) isimlerinizi bilmedğim için nickinzle hitap ediyorum kızlar kusura bakmayın

Kızlar oğlum olacakmış 19.haftada yanılma payı fala olmaz heralde dimi doktorum 4 boyutlu ultrasona gir dedi 3 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona çağırdı bide şeker testimi ne yapılacakmış.2kilo almıştım az almışsın dedi. Demir ilacı yazdı

Selam annisler
Bugun bebisimize yatak aldik. Bizim evde 1 yatak odasi oldugu icin odaya sigacak birsey aldik. Zor tuttum kendimi daha fazla birseyler almamak icin :26:

Bende surekli acikiyorum resmen 1 haftada 1 kilo aldim.Az once yedim birseyler ama hala acim. Ne yesem diye dusunuyorum.

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun
sanmıyorum bu haftdan sonra yanılma payı olsun
19 haftada 2 kilo azmıymış canım
:44:

hayırlı olsun canım,benim de paşam olacak ben de 2 kilo aldım,bence iyi doktorumda aferin dio:)bebişim 210 gr olmuş,ben de ayın 15inde dörtlü teste gireceğim hayırlısı,onun öncesinde şeker yüklemesi var sanırım.sağlıkla gelsin bebişler:)

Sağol canım evet öyle söyledi önce hani hiç kilo almamışsın sen deedi:)sonrada 8kilo alsan yeter 30kilo alanlar var gerek yok dedi..kilo almazsam demir ilacının dozunu artıracakmış:)))

kızlar ben 2li ve 3lü testi yaptırdım 4lü testi yaptırmama gerek varmı acaba doktoruma sormadım ama :26:

bende 19+2 iken gittim 288 gr dı bebeğin kilosu ii sanırım

bu arada senin bebişte hayırlı olsun canım:)

selamünaleyküm hanımlar bayadır giremedim, giriyorum ama okuyup çıkıyorum uçmuş sayfalar ben bu çarşamba doktora gidicem hayırlısıyla inşALLAH geçen ayın 23 ünde gitmiştim,kızlar size doktorunuz ters ters konuştumu hiç ben doktorumu değiştiricem bu ay başka doktordan randevu aldım, olayıda anlatayım geçen ay gittiğimizde test yapılacak demişti doktor 4 lü test bende doktora bu testi yapmak zorunlumu diye sordum gayet doğal bir soru yani bana göre, doktor sinirli sinirli hayır yaptırmak zorunda değilsiniz dedi ondan önceki randevumda normal hamilelik testleri yapılmamıştı onları yaptıracaktım kan testi şeker filan işte, bu testlerin hiçbirini yaptırmak zorunda değilsin diye kızdı neyse ses etmedim ultrason muayenesine geçtim insan merak ediyo 16 haftalıktı bebeğim cinsiyeti belli olurmu acaba diye sordum yine sinirli cevap verdi biz sadece cinsiyete bakmıyoz gördüğünüz gibi sağlığınada bakıyoz diye tabikide sağlıklı olması benim için önemsizmi ya sinir oldum, her ultrason muayenesinde tam karnımda cihaz bebeğe bakıyor bir telefon 5 dakika onunla konuşuyo birde hastanenin baş hekimi diye gidiyodum sinir oldum gitmiycem o doktora, ne kiosunu söyledi ne boyunu söyledi bak bebeği görüyomusun diyo eeee görüyorum diyorum şu eli şu kolu şu kafası ultrason resmi bile vermicekti kızım etrafımda dönüyodu kardeşime bakıcam diye ona verdi bir resim üstünde hiç bişey yazmıyor boy kilo hiç bişey

Son düzenleme:
Sağol canım evet öyle söyledi önce hani hiç kilo almamışsın sen deedi:)sonrada 8kilo alsan yeter 30kilo alanlar var gerek yok dedi..kilo almazsam demir ilacının dozunu artıracakmış:)))
bence doktorun biraz çelişkili konuşmuş
zaten kilo 5. aydan sonra alınıyormuş
8 kilo almanı istiyorsa 2 kilo almış çok iyi bence, hiç de az değil
kilo almanı istiyor olmasına hiç anlam veremedim valla
bebek sağlıklı olsun en az kiloyla kapatalım tm doktorlar böyle ister sanıyordum
benim doktorum 20. haftaya 4-5 kilo dedi

kızlar ben 2li ve 3lü testi yaptırdım 4lü testi yaptırmama gerek varmı acaba doktoruma sormadım ama :26:
bence hiç gerek yok
bende 2-3 yaptırdım 4 yaptırmıcam

bence de gitme bu ne ya
benim doktorum çok çok anlayışlı mesela
herşeyi defalarca bile soruyoum
hatta ben sormadan o anlatıyor
kendine bir an önce yeni doktor bul canım bence de
insanın sinirini bozar böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…