- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.001
slm kızlar nasılsınız?
biz kontrole gittik bugün bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür
bebeik 300 gr olmuş ellerini gözlerini falan gördük...
Allahım tüm isteyenlere nasip eder inş..
abimlere geçen ay erkek demişti bu ay da % 80 kız dedi...
bende girince hemen sordum bize de kız demiştiniz bi değişiklik yok dimi dedim..
yok yok sizinki kız dedi
canım sıkıldı yaa
hava da kötü
alışveriş yapasım var yine
acıktım da ne yesem ki
sağol tatlım...
cevap verdiğin için,gerçekten de kafama bazı bazı fazlasıyla takıyorum ben neden kuzumu hissedemiyorum diye ama yalnız olmadığımı da duyunca rahatlıyorum...
demek ki her an beklemeliyim :)))
aynı durum ben de var şekerim....
az önce 1 portakal yedik kuzumla bana mısın demedi....ben de patates haşlayayım dedim....
salatasını yapacağım,eşim yemeğe yok....kuzumla bakarız başımızın çaresine....
Kızlar oğlum olacakmış 19.haftada yanılma payı fala olmaz heralde dimi doktorum 4 boyutlu ultrasona gir dedi 3 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona çağırdı bide şeker testimi ne yapılacakmış.2kilo almıştım az almışsın dedi. Demir ilacı yazdı
Kızlar oğlum olacakmış 19.haftada yanılma payı fala olmaz heralde dimi doktorum 4 boyutlu ultrasona gir dedi 3 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona çağırdı bide şeker testimi ne yapılacakmış.2kilo almıştım az almışsın dedi. Demir ilacı yazdı
hayırlı olsun canım,benim de paşam olacak ben de 2 kilo aldım,bence iyi doktorumda aferin dio:)bebişim 210 gr olmuş,ben de ayın 15inde dörtlü teste gireceğim hayırlısı,onun öncesinde şeker yüklemesi var sanırım.sağlıkla gelsin bebişler:)
kızlar ben 2li ve 3lü testi yaptırdım 4lü testi yaptırmama gerek varmı acaba doktoruma sormadım ama :26:
hayırlı olsun canım,benim de paşam olacak ben de 2 kilo aldım,bence iyi doktorumda aferin dio:)bebişim 210 gr olmuş,ben de ayın 15inde dörtlü teste gireceğim hayırlısı,onun öncesinde şeker yüklemesi var sanırım.sağlıkla gelsin bebişler:)
bence doktorun biraz çelişkili konuşmuşSağol canım evet öyle söyledi önce hani hiç kilo almamışsın sen deedi:)sonrada 8kilo alsan yeter 30kilo alanlar var gerek yok dedi..kilo almazsam demir ilacının dozunu artıracakmış:)))
bence hiç gerek yokkızlar ben 2li ve 3lü testi yaptırdım 4lü testi yaptırmama gerek varmı acaba doktoruma sormadım ama :26:
selamünaleyküm hanımlar bayadır giremedim, giriyorum ama okuyup çıkıyorum uçmuş sayfalar ben bu çarşamba doktora gidicem hayırlısıyla inşALLAH geçen ayın 23 ünde gitmiştim,kızlar size doktorunuz ters ters konuştumu hiç ben doktorumu değiştiricem bu ay başka doktordan randevu aldım, olayıda anlatayım geçen ay gittiğimizde test yapılacak demişti doktor 4 lü test bende doktora bu testi yapmak zorunlumu diye sordum gayet doğal bir soru yani bana göre, doktor sinirli sinirli hayır yaptırmak zorunda değilsiniz dedi ondan önceki randevumda normal hamilelik testleri yapılmamıştı onları yaptıracaktım kan testi şeker filan işte, bu testlerin hiçbirini yaptırmak zorunda değilsin diye kızdı neyse ses etmedim ultrason muayenesine geçtim insan merak ediyo 16 haftalıktı bebeğim cinsiyeti belli olurmu acaba diye sordum yine sinirli cevap verdi biz sadece cinsiyete bakmıyoz gördüğünüz gibi sağlığınada bakıyoz diye tabikide sağlıklı olması benim için önemsizmi ya sinir oldum, her ultrason muayenesinde tam karnımda cihaz bebeğe bakıyor bir telefon 5 dakika onunla konuşuyo birde hastanenin baş hekimi diye gidiyodum sinir oldum gitmiycem o doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?