- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.041
bizimki erkek ise aras berk olcak :))
haklısın canım
bizim de dedemiz (babam) ne lazımsa ben alayım biraz da dedi
ben de bişey kalmadı dedim gerek yok
olmaz öyle dedi o zaman para yatırıcam hesabına
iyi dedim ben de
babacım ne gerek var
ben diyorum zaten Eymen'in masrafları kayınpederden Vera'nın masrafları babamdan
tüh bebekler bitti bak görüyomusun üçüz olsaydı 3. nün masrafı da bizim olurdu
kızlar şanslısınız bzim babane ve dede de tık yok anca 1-2 yelek ördü kayınvalidem oda 2-3yaşında giyilcek cinsten, bi eksiğiniz bi ihitiyacınız varmı demiyolar ilk torun hemde,
allahıma şükürler olsun ihtiyacımız yok kimseye,yanlış anlamayın da eşimin kazancı çook iyi hiçbişeyini etmicek durumdayız ama insan yinede bekliyo nezaketen sormaları bile yeter,
doğumda bakalım bişy takıcaklarmı bebeğe
yanlız değilsin canım yaa. ben de hissetmiyorum. yani bazen göbeğimde hissediyorum bişeyler ama bence onlar bağırsaklarımdan geçen gaz baloncukları.
afiyet olsun canım
ben de fırın poşeti içine ne bulduysam koydum besleyici olsun diye
patates, kabak, kereviz, pırasa, brokoli, biber, domates, sarımsak...
yağlayıp tuzlayıp fırınladım
üzerine de yoğurt dökerim dedim
açıkça yazdım ama kimsenin canının isteyeceği bişey olduğunu sanmam
sadece besleyici diye belki siz de yaparsınız diye fikir vermek istedim
Kızlar oğlum olacakmış 19.haftada yanılma payı fala olmaz heralde dimi doktorum 4 boyutlu ultrasona gir dedi 3 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona çağırdı bide şeker testimi ne yapılacakmış.2kilo almıştım az almışsın dedi. Demir ilacı yazdı
kızlar ben 2li ve 3lü testi yaptırdım 4lü testi yaptırmama gerek varmı acaba doktoruma sormadım ama :26:
sanmıyorum canım anca sölersem bunu alır mısınız dersem alırlar,söledikten sonrada bi anlamı olmuyo ki bence
kayınpederim yurtdışında zaten doğuma anca gelebilcek.
eğer doğuma kadr bişy almazlarsa bebeğime ozamn hayatımın yüzsüzlüğünü yapıp söyliycm kendime de bebeğime de altın taktırcam
bananeee ilk torun ilk gelin
kızlar şanslısınız bzim babane ve dede de tık yok anca 1-2 yelek ördü kayınvalidem oda 2-3yaşında giyilcek cinsten, bi eksiğiniz bi ihitiyacınız varmı demiyolar ilk torun hemde,
allahıma şükürler olsun ihtiyacımız yok kimseye,yanlış anlamayın da eşimin kazancı çook iyi hiçbişeyini etmicek durumdayız ama insan yinede bekliyo nezaketen sormaları bile yeter,
doğumda bakalım bişy takıcaklarmı bebeğe
ah gerçekten ya yazık oldu
şimdi paracıklarınız cebinizde kalcak
canım almazlarsa bişey kesin altın takarlar zaten
bizimkiler de altın takar sanırım
ama babam para gönderecekmiş şimdi
hadi bkalım görces
izlediniz mi kızlar?????
biz bayıldık eşimle bu filme....
Kurtuluş Son Durak Filmi Goncagül Klibi - YouTube
valla kızlar benim kimseden bi beklentim yok çocuk benim çocuğum her ihtiyacını kendim yapıcam çok şükür durumumuz iyi babasının canı sağolsun, herkes kendi şerefine göre doğumda getirirse bişeyler getirir getirmezse canları sağolsun.
canım bu filmde güzele benziyo ama ben fetih 1453 ü iple çekiyorum.
kızlar civil bebenin internet sitesine baktınız mı çok çeşit var fiyatlarda çook uygun bence
canım ben senin gibi düşünmüyorum illa alsınlarda demiyorum zaten en önemli şeylerini biz aldık bile ufak tefek şeyleri kaldı ama nezaketen teklifte bulunmaları gerekir bence
bu filmin fragmanını da yine sinema da izlediğimiz de eşimle dedik bu film izlenir....ne zaman giriyordu gösterime,bebekler doğmadan film depolayalım bünyeye
epey bir süre arayacağız çünkü film izlemeyi......
canım şimdi sen diyince baktım da
tuhaf olan şu ki aralık ne kadar geniş o aylarda
mesela 6-24 ay demiş bir eşofmana
benim bildiğim 0-3,3-6 gibi veya daha kısa 2-4,4-6 gibi olur
aralıkların o kadar geniş olması bence çok büyük dezavantaj
6 aylıkla 2 yaşındaki çocuğun giydiği şey nasıl aynı olabilirki
hangi ebatta geleceğini kestirmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?