2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

haklısın canım
bizim de dedemiz (babam) ne lazımsa ben alayım biraz da dedi
ben de bişey kalmadı dedim gerek yok
olmaz öyle dedi o zaman para yatırıcam hesabına
iyi dedim ben de

babacım ne gerek var

ben diyorum zaten Eymen'in masrafları kayınpederden Vera'nın masrafları babamdan
tüh bebekler bitti bak görüyomusun üçüz olsaydı 3. nün masrafı da bizim olurdu

kızlar şanslısınız bzim babane ve dede de tık yok anca 1-2 yelek ördü kayınvalidem oda 2-3yaşında giyilcek cinsten, bi eksiğiniz bi ihitiyacınız varmı demiyolar ilk torun hemde,
allahıma şükürler olsun ihtiyacımız yok kimseye,yanlış anlamayın da eşimin kazancı çook iyi hiçbişeyini etmicek durumdayız ama insan yinede bekliyo nezaketen sormaları bile yeter,
doğumda bakalım bişy takıcaklarmı bebeğe

sorarlar canım mutlaka
erken daha bence
bizim de babanne burda da dede bşka şehirde
o da demedi daha bişey bize
ama yapacağından eminim fazlasıyla

yanlız değilsin canım yaa. ben de hissetmiyorum. yani bazen göbeğimde hissediyorum bişeyler ama bence onlar bağırsaklarımdan geçen gaz baloncukları.

ne mutlu evet yalnız değilmişim....artık bu günden sonrasına bakacağım,stres yapmayacağım....

tatlım ben de patates salatası dedim ya....peşinden annemle konuştum kızkardeşim,eşi,annemle babam yemeğe bana gelecekler....ben de hemencecik yazdan dondurucuya koyduğum taze fasulyeyi pişirdim,yanına da ıspanak çorbası,gelmelerine yakın da şehriyeli bulgur pilavı.....tamamdır,artık patates salatasını da ortaya servis ederim :)))

olmaz herhalde şekerim,şayet kordonu pipi sanmadıysa ben de 2 kg. almıştım 17. haftamda....az değil bence,benim kan değerim düşük çıktığı için bana da kan şurubu vermişti,demir ilacı yani....

kızlar ben 2li ve 3lü testi yaptırdım 4lü testi yaptırmama gerek varmı acaba doktoruma sormadım ama :26:

tatlım benim dr.um 2 li istedi,sonucu temiz çıkınca 3'lü ye gerek görmedi...nasıl olsa bir daha ki gelişinde 4 boyutluya göndereceğim demişti.....
dr.un ne derse ona uy bence kafanı karıştırma canım....

Son düzenleme:
sanmıyorum canım anca sölersem bunu alır mısınız dersem alırlar,söledikten sonrada bi anlamı olmuyo ki bence
kayınpederim yurtdışında zaten doğuma anca gelebilcek.
eğer doğuma kadr bişy almazlarsa bebeğime ozamn hayatımın yüzsüzlüğünü yapıp söyliycm kendime de bebeğime de altın taktırcam
bananeee ilk torun ilk gelin

canım almazlarsa bişey kesin altın takarlar zaten
bizimkiler de altın takar sanırım
ama babam para gönderecekmiş şimdi

ah gerçekten ya yazık oldu
şimdi paracıklarınız cebinizde kalcak

tabi bu sadece benim yaptığım bir espri olacak kalacak gibi görünüyor çünkü hepsi güldü geçti

bize de sorsalar ihtiyacınız olan bişey var mı diye, iş ciddiye binse yok deriz ama yine de sormaları mutlu eder

hadi bkalım görces

valla kızlar benim kimseden bi beklentim yok çocuk benim çocuğum her ihtiyacını kendim yapıcam çok şükür durumumuz iyi babasının canı sağolsun, herkes kendi şerefine göre doğumda getirirse bişeyler getirir getirmezse canları sağolsun.

canım ben senin gibi düşünmüyorum illa alsınlarda demiyorum zaten en önemli şeylerini biz aldık bile ufak tefek şeyleri kaldı ama nezaketen teklifte bulunmaları gerekir bence

kızlar civil bebenin internet sitesine baktınız mı çok çeşit var fiyatlarda çook uygun bence

canım bu filmde güzele benziyo ama ben fetih 1453 ü iple çekiyorum.

bu filmin fragmanını da yine sinema da izlediğimiz de eşimle dedik bu film izlenir....ne zaman giriyordu gösterime,bebekler doğmadan film depolayalım bünyeye
epey bir süre arayacağız çünkü film izlemeyi......

kızlar civil bebenin internet sitesine baktınız mı çok çeşit var fiyatlarda çook uygun bence

canım şimdi sen diyince baktım da
tuhaf olan şu ki aralık ne kadar geniş o aylarda
mesela 6-24 ay demiş bir eşofmana
benim bildiğim 0-3,3-6 gibi veya daha kısa 2-4,4-6 gibi olur
aralıkların o kadar geniş olması bence çok büyük dezavantaj
6 aylıkla 2 yaşındaki çocuğun giydiği şey nasıl aynı olabilirki
hangi ebatta geleceğini kestirmek çok zor

canım ben senin gibi düşünmüyorum illa alsınlarda demiyorum zaten en önemli şeylerini biz aldık bile ufak tefek şeyleri kaldı ama nezaketen teklifte bulunmaları gerekir bence

canım herkes herşeyi düşünemeyebilir veya işlerine gelmez nasıl düğünde herkes kendi şerefine göre bişeyler takar bebektede bu böyledir daha erken sen şimdiden sıkma canını böyle şeylere..

17 subatta giriyo gösterime canım.

canım 9aydan 24 aya kadar bedeni var demek istiyolar yani, 9-12 12-18 18-24 ay falan diye gidiyo ölçüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…