- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.421
bizim hastane doğumevi olduğu için ben mama alıcam yanıma şekerli suyuda ilk gün hemen vermiştik biz kızıma günde 2 kere filan.
kızlar aklınızda bulunsun bebek ille emecek diye sakın bebeği aç bırakmayın mutlaka 3 saatte bir beslemeye çalışın hem açlık şekeri düşer fazla uyur hemde 2 günden fazla beslenmezse beyni etkilenir.kaşıkla olsun verin derim gene sizler bilirsiniz ama.
susuzluk zor elektriksiz bir şekilde idare ediliyorda susuzluk insanı perişan ediyor.
ay benimde canım karpuz istedi soğuk soğuk
kızlar doktorumda bebek bakımı ile ilgili bilgi verilecek,ilgilenen varsa baksın derim
şekerli suyu ne için veriyorsunuz onu anlamadım??
bebek ilk 24 saat den sonra zaten çığlıkları basıyor
açlıktan yakından gördüm.şuan da damla damla kolostrum geliyor benden
umarım doğumdan sonra hemen sütüm olur.
ne zamandır giremiyordum ama aklımdasınız.umarım herkesin hamileliği yolundadır.Dün kontrolümüz vardı.Geçen hafta 25 mayıs için sezeryan günğ vermişti doktorumuz ama dünde her ihtimale karşı gelin demişti.bir gittikki paşamızın keyfi o güne kadar bile kalmak istemiyormuş:) yarın saat 12:00 de sezaryen olucaz.dua edin inş. arkadaşlar.biraz korku başladı.tuhaf hisler içindeyim.bir yandan canıma kavuşucam bir yandanda doğum olayı biraz gözümü korkutuyor...bu aradaa bende geçmişe bakim biraz.bakalım neler yapmışsınız...
ne zamandır giremiyordum ama aklımdasınız.umarım herkesin hamileliği yolundadır.Dün kontrolümüz vardı.Geçen hafta 25 mayıs için sezeryan günğ vermişti doktorumuz ama dünde her ihtimale karşı gelin demişti.bir gittikki paşamızın keyfi o güne kadar bile kalmak istemiyormuş:) yarın saat 12:00 de sezaryen olucaz.dua edin inş. arkadaşlar.biraz korku başladı.tuhaf hisler içindeyim.bir yandan canıma kavuşucam bir yandanda doğum olayı biraz gözümü korkutuyor...bu aradaa bende geçmişe bakim biraz.bakalım neler yapmışsınız...
günaydın güzel haziran anneleri.
biz de oğluşumla kahvaltı yapıyoruz. ne güzel zemka bebeişini kucağına almış ve bugün doğum yapacak olanlar var. allah yardımcıları olsun. sağ sağlim alırlar bebeişlerini kucaklarına inşallah.
biz bugün doğum iznimizin 2. gününde tembellik yapcaz. belki oğluşumla dışarı çıkıp kalan eksiklerimizi tamamlarız.
lohusa şerbeti yapacak mısınız. aktardan alınıyor sanırım. kırmızı kalıp halinde. başka türlü yapabilir miyiz acaba?
günaydın güzel haziran anneleri.
biz de oğluşumla kahvaltı yapıyoruz. ne güzel zemka bebeişini kucağına almış ve bugün doğum yapacak olanlar var. allah yardımcıları olsun. sağ sağlim alırlar bebeişlerini kucaklarına inşallah.
biz bugün doğum iznimizin 2. gününde tembellik yapcaz. belki oğluşumla dışarı çıkıp kalan eksiklerimizi tamamlarız.
lohusa şerbeti yapacak mısınız. aktardan alınıyor sanırım. kırmızı kalıp halinde. başka türlü yapabilir miyiz acaba?
senın dediğin kaynar sanırım.bız de yapılmaz o.sevmıyorum ben de sıcak sıcak bööbızım şerbet soğuk ikram edılır içine de badem konur kavrulmuş.
ben lohusa mevlüdü değilde bebek mevlüdü yapıcam canım aynı şey mi bilemedim amalohusa mevlüdünü nasıl yapıcaksınız?ıkramlı mı?ben ılkınde tavuk pilav ayran dağıtmıştım mevlutten önce.sonra da şerbet böle buzz gibigene öyle yapıcam.eşimin bı müşteisi var yemek işi yapan.hazır dışarıdayapılıp gelecek yanı.halam da sağ olsun ben yaparım şerbetını dedı.önumuzdekı hafta poğaça falan ben de duşunuyorum.kek durmaz da kurabıye börek poğaça falan atılabılır dolaba.
şekerli suyu kendimiz yapıyoruz.yarım çay bardağından az suya bir kaşıktan az şeker koyuyoruz karıştırıp biberonla içirdik.ben emzirmedim kızımı hiç.6 ay boyunca sadece sağdım mememi almadı.şekerli suyu kendınız mı yaptınız ekı usul yoksa şu serum dedıklerımı?bı de nekadar ve neyle verdınız?
şekerli suyu bebek kakasını çişini yapsın bağırsakları çalışsın diye veriyoruz birde sarılığı önlemenin tek yolu.kayınvalidem 6 torunada yaptı bizde hiç sarılık olan bebek olmadı.inşallah tek tesellimiz o hepimizin sütü olsun.benim kızımda gayet güzel sütüm vardı 3.gün zaten fışkırıyor göğüsten.hepimiz emzirebiliriz çok dua ediyorum.şekerli suyu ne için veriyorsunuz onu anlamadım??
bebek ilk 24 saat den sonra zaten çığlıkları basıyor
açlıktan yakından gördüm.şuan da damla damla kolostrum geliyor benden
umarım doğumdan sonra hemen sütüm olur.
yess aynen.şekerli su süt az gelsn gelmesn bebeğin bağırsaklarının çalışıp dışarı tahliyesini hızlandırmak için sarılık olmasın diye böyle biliyorum ama daha detaylı bi aaçıklaması olabilir
ay ne güzelne zamandır giremiyordum ama aklımdasınız.umarım herkesin hamileliği yolundadır.Dün kontrolümüz vardı.Geçen hafta 25 mayıs için sezeryan günğ vermişti doktorumuz ama dünde her ihtimale karşı gelin demişti.bir gittikki paşamızın keyfi o güne kadar bile kalmak istemiyormuş:) yarın saat 12:00 de sezaryen olucaz.dua edin inş. arkadaşlar.biraz korku başladı.tuhaf hisler içindeyim.bir yandan canıma kavuşucam bir yandanda doğum olayı biraz gözümü korkutuyor...bu aradaa bende geçmişe bakim biraz.bakalım neler yapmışsınız...
yok ben yapmayacağım lohusa şerbeti.günaydın güzel haziran anneleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?