- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- 66
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.401
günaydın herkese
bir gece önce bayağ sancım vardı dün doktora gittik.herşey yolundaymış.hiç bir problem yok çok şükür
sanırım bebek iyice aşağı doğru baskı yapıyor zaten doktor iyice aşağıya inmiş artık dedi.
bebişimde 3.066 kg olmuşbakalım bizim bebiş ne zaman gelecek ama 3.500kg dan daha az gelsin istemiyorum.4 ten de fazla. tabii sağlıklı olsun sonuçta önemli olan bu. hastanede 1 haftalık çok şeker bir kız bebiş gördüm ne kadar küçük oluyorlar çok tatlıydı. yalnız şöyle bir baktımda bütün kıyafetleri büyük gelecek bebişe. yeni doğan bedenler bile büyük gelecek gibiydi. ben bazılarını 0-3 ay almıştım içinde yüzecek bebiş
ayy bende biran önce bebişime kavuşmak istiyorum.son zamanlar hiç geçmiyor
Gunaydin kizlar.
Bugun 3 bebegimiz daha oluyor sanirim, allah hepsine uzun omur versin, anali babali buyutsun.
Ben umarim 2 hafta daha dogurmam, islerim var halaDun nolur nolmaz diyerek deepfrize yemeklik attim, bezelye, havuc, enginar, patates falan.
Acil durumlarda kocama yaptiririm yemegi diye dusundum. Biraz da sogan dograyip koysam iyi olcak, beceremez simdi benimki, 50 kere sorar bu buyukluk iyi mi diyeBuzdolabini, kileri de doldurdum evde malzeme eksigi olmasin, bir de alisverisle ugrasmayalim diye. Dusunuyorum acaba kek, pogaca gibi seyler de yapip deepfrize atsam mi?
Dun gece yorgunluktan sizmisim ama 6 kere tuvalete kalktim yine de, saka gibi ya. O kadar cok su icmiyorum aslinda, niye boyle oluyor anlamiyorum.
Bugun kurabiye denemesi yapiyoruz Esrayla, bakalim becerebilecek miyiz?
slm annişlerrr
geçmişi okumadan yazıorum hemen paylaşmak istedim cunku
bugun kontrolumuze gittik.. oğluşum 3100gr olmuş
çatı muayenemizde yapıldı (merak edenlere duyurulur)!!
acı yok:) ama biraz agrı oluo kurcalarken
abartılcak bişi değil yani.. ztn eldiven ve jel kullanıyo..
suyumuz azalmış..
çatımız cok darmışşş.... vs....
neyse geliyorum esas bombaya!!!!!
dr bize yarına sezeryan günü verdiiii
acayippp heyecanlıyım!! şok olduk resmen beklemiyoduk..
15 dk kendimize gelemedik
çantayı açıyorum gözluk kılıfına teli sokmaya calısıyorum fln
ama hala idrak edebilmiş değilim..
bugun son hazırlıklarımı yapıcam..
ayyy şimdiden duygusala baglamak istemiyorum iyiydik biz bölee yaaa
garip hisler içindeyim.. özledimde oğluşumu..
çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya
Kızlaaarrr size güzel haberler getirdiiiiimmm... Zemka doğumm yaptı ve meleği şimdi yanındaymışş... Sabah 6 da suni sancı verdiler,açılması olmayınca 15:30 da sezeryana almışlar,16 gibi de meleği gelmiş.ikisi de çok iyiymiş... Vee böylece topiğimizin 4.bebeği de sezeryanla dünyaya gelmiş bulunuyor.Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizlerin başına inş.
günaydın herkese
bir gece önce bayağ sancım vardı dün doktora gittik.herşey yolundaymış.hiç bir problem yok çok şükür
sanırım bebek iyice aşağı doğru baskı yapıyor zaten doktor iyice aşağıya inmiş artık dedi.
bebişimde 3.066 kg olmuşbakalım bizim bebiş ne zaman gelecek ama 3.500kg dan daha az gelsin istemiyorum.4 ten de fazla. tabii sağlıklı olsun sonuçta önemli olan bu. hastanede 1 haftalık çok şeker bir kız bebiş gördüm ne kadar küçük oluyorlar çok tatlıydı. yalnız şöyle bir baktımda bütün kıyafetleri büyük gelecek bebişe. yeni doğan bedenler bile büyük gelecek gibiydi. ben bazılarını 0-3 ay almıştım içinde yüzecek bebiş
ayy bende biran önce bebişime kavuşmak istiyorum.son zamanlar hiç geçmiyor
Gunaydin kizlar.
Bugun 3 bebegimiz daha oluyor sanirim, allah hepsine uzun omur versin, anali babali buyutsun.
Ben umarim 2 hafta daha dogurmam, islerim var halaDun nolur nolmaz diyerek deepfrize yemeklik attim, bezelye, havuc, enginar, patates falan.
Acil durumlarda kocama yaptiririm yemegi diye dusundum. Biraz da sogan dograyip koysam iyi olcak, beceremez simdi benimki, 50 kere sorar bu buyukluk iyi mi diyeBuzdolabini, kileri de doldurdum evde malzeme eksigi olmasin, bir de alisverisle ugrasmayalim diye. Dusunuyorum acaba kek, pogaca gibi seyler de yapip deepfrize atsam mi?
Dun gece yorgunluktan sizmisim ama 6 kere tuvalete kalktim yine de, saka gibi ya. O kadar cok su icmiyorum aslinda, niye boyle oluyor anlamiyorum.
Bugun kurabiye denemesi yapiyoruz Esrayla, bakalim becerebilecek miyiz?
bizim hastane doğumevi olduğu için ben mama alıcam yanıma şekerli suyuda ilk gün hemen vermiştik biz kızıma günde 2 kere filan.günaydın.ben de bu sabah erken kalktım.her sabah kızım uyandırır anneeeeeeeeee ben kalktım dıye bu sabah çocuk uyudu ben hortladım:) neyse dun kızımın doktorunu aradım çocuk dr.dedım mama alayım mı yanıma ya da şekerli su.gerek yok dedı.bebek emdıkçe sut gelır ha bazen sıksan damla gelmez o zaman hastane verırı zaten mama dedı.yanı benım doğum yapacağım hastanede verıyolarmış mama.o yuzden ben sadece bıberon alıcam yanıma.
susuzluk zor elektriksiz bir şekilde idare ediliyorda susuzluk insanı perişan ediyor.herkese günaydın
benim hala sular gelmedi sinirden çatlayabilirim
dün duşa giremedim bugünde giremezsem
delircem .
susuzluk ne kadar kötüymüş..
doğumdan sonra gelen giden olur
aslında poğaça börek yapıp saklamak iyi fikir
bebişlerle çok zor olur yapması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?