- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.581
pentide bi gelişme yokmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
slm kızlar
biz doktordan geldik
çoookkk şükür bebiş kilo almış
ee 1 hafta boyunca karbanhidratı kestim proteine yüklendim
o kadar yedim ki 1 hafta da 400 gr almışve nihayet 3.200 olmuş
ferdacım inş senin paşada kilo almıştır
yarın güzel haberlerle gelirsin
kafamız öndeydi bu hafta büyümemiş
karnımız 2 hafta gerideydi neyse 1 haftaya düşmüş
bacaklarımız yine 2 hafta geri:44:
olsun artık artık bebişim kilo vermiyor ya valla çok sevindim
doktorumuz yine çatı kontrolü ypmadı eee artık yapmaz herhalde
suyumuz yeterliymiş herşey normale uygun dedi
artık paşanın keyfine kaldı ne zaman isterse gelir dedi
ne sancı ne kasılma hiç bişey çıkmadı
daha gelmeye niyeti yok anlaşılan
bizden haberler böyle kızlar...
Saol cnm koklamam mı hiç, darısı sizlereoooyyy maşallah kuzunaa Allahım nazarlardan korusun uzun ömürler versin nasılda tatlı annesi bizim yerimizede kokla minnoşunu![]()
amin canım Allah hepimizinkini korusun sizlerede nasip olsun inş. canım ben HRS de doğum yaptım. çokta memnun kaldım verdiğim her kuruş helal olsun. basımızdan ne doktor ne hemsire eksildi tuvalete bile onlar götürdü üstümü değiştirdiler bezimi bile Annemle eşime oturmaktan başka iş düşmedi bebekle benim basımda pervane oldular.canım en kocamanından maşalaaaahhhhh diyorum
allah nazardan esirgesin
çok duygulandım valla yaaa
hangi hastanede yaptın canım doğumu?
cerserrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh maşalahhhh maşalahhhh :)
ayyyyyyy bayıldım bebişin eyaaaaaaa rüyamda gördüğüm bebeğe benziyorr cimcimeye bakk yaaaaa büyümüş küçülmüş yerim gözlerinniniiiiii :)
tekrardan teşekkürler kızlarr, hadi artık hepiniz sağlıkla doğurunda kiloları tartışalımdarısı tüm bekleyenlere, bebiş istiyenlere olsun
oyyyyy maşalaaahhhhhhh![]()
maşallah cnm
Allah nazarlardan saklasın
bizim için de öp kokla...
Allah bizlerede nasip etsin
sağlıkla inş
Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824 Eki Görüntüle 424823 Eki Görüntüle 424824
cerserrrrrrrrrrrr maşallahhh maşallahhhh maşalahhhh maşalahhhh :)
ayyyyyyy bayıldım bebişin eyaaaaaaa rüyamda gördüğüm bebeğe benziyorr cimcimeye bakk yaaaaa büyümüş küçülmüş yerim gözlerinniniiiiii :)
oyyyyy maşalaaahhhhhhh![]()
maşallah cnm
Allah nazarlardan saklasın
bizim için de öp kokla...
Allah bizlerede nasip etsin
sağlıkla inş
maşallahallah nazarlardan korusun böle haberleri alınca bende miniğime kavuşmak istiyorum artık
![]()
aman allahım maşallah içimizde öyle bıcırıklarmı var![]()
kızlar çok çok teşekkürler Allah sizide rüyanızdakilere, minişlerinize, bıcırıklarınıza sağ salim kavustursun öpmek koklamak nasip olsun. Hepsi uzun ömürlü olsun inş.
canım geceleri falan nasılsınız
kaç saatte bir kalkıyor
sütün yeterli geliyor mu
kolay tutabildi mi memeyi, kolay emebildi mi
emerken canın acıyor mu
gündüz uykusu nasıl
çok ağlayan bir bebek mi
evle veya yemekle uğraşabilecek kadar kendimize zamanımız kalacak mı?
çok soru sordum ama müsaitsen cvplarsan sevinirim
canım geceleri falan nasılsınız
kaç saatte bir kalkıyor
sütün yeterli geliyor mu
kolay tutabildi mi memeyi, kolay emebildi mi
emerken canın acıyor mu
gündüz uykusu nasıl
çok ağlayan bir bebek mi
evle veya yemekle uğraşabilecek kadar kendimize zamanımız kalacak mı?
çok soru sordum ama müsaitsen cvplarsan sevinirim
canım benim sütüm sezeryan olmasına ragmen hemen geldi, ama azdı tabi öncedende hastaneye yatınca sezeyan oalbilir diye 2 gündür aç kaldık onunda etkiisi var doktor doğumlarda 3 güne kadar gelir dedi benim ertesi gün çoğaldı su an elimle sıkınca bile akıyor ama hoşaf, dut suyu, süt arttırıcı cay içtimsütüm çok bol. geceleri 2-3 saatte bir kalkıyor emiyor gazını çıkarınca yine uyuyor, gündüzde aynı sayılır sadece çok emdiği için arada hıçkırık tutuyor sinir oluyor bazen ozamanlar süre uzayabiliyor ama genel olarak çok sorunlu değil sadece 2 saatte bir 1, 1 saatini ayırman gerekiyor. yeterki gaz cıksın
zaten meme emme refleksiyle doguyorlar, doğumdan hemen sonra verdiler ikimizide çıplak yatırdılar ki hissedince bebeği beyinde süt hormonu daha kolay salgılanıyormus artık iyice öğrendi cork cork emiyor.
sadece acıkınca ve emdikten sonra gazı olunca ağlıyor.
valla su an annem olduğu için ben bebek bakmaktan başka iş yapmıyorum ama kalır sadece biraz bölük pörçük olabilir.
göğüslerim kötü işte ki 1 ay önceden lansinoh kullananmama ragmen çok acıyor tek kurtarıcım kalkan oldu lansinoh sürüp kalkan koyunca azda olsa rahatladım. bu arada aldığım çoğu sey gereksizmiş kalkan hariç tek kurtarıcım o