- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.181
İnsanlar facebookta neden yaptıkları yada yedikleri yemekleri paylaşıyorlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayıp
Dolaba yerleştirdim
Herşey çok az göründü gözüme
Sizler ne durumdasınız?
Canım bana cok cabuk büyüyolar, bide gelen giden de cok getiriyo dediler.
o yüzden bende abartmadım ama yıkadıktan sonra az gözükürse biraz daha bakarım.
bide tulum felan cok alma dediler. boyu uzadıkca ayaklardan olmazmıs.
altlı üstlü olanlardan al, bide kendinden patikli olanlardan cok alma dediler yine boy probleminden..
ufff amma cok sey demişler heee bana daaa
dediler de dedilerrrrr![]()
Bebisleriniz herhangi bir yediginize inanilmaz tepkiler veriyor muu?? Sut ictigimde ornegin resmen gobek atiyo benim kizcem icimde)
Kızlar bebeğin eşyalarını yıkayıp
Dolaba yerleştirdim
Herşey çok az göründü gözüme
Sizler ne durumdasınız?
kızlar babamız bizi çağırıyor. Umarım hepimiz güzelce uyuruz iyigeceler...![]()
ben annemle babamı yan yana yatırmıyomuşum kıskançlıktan annem kız olsunda gör diyodu sana benzerse neler çektiğimi anla olcak galibapabucumuz dama atılacak sanırımaşkımı hiç bi kızla paylaşamazdım ama bu kız bizim kızımız olunca bakalım ne olacak
![]()
valla arkadaşım önceden yediğin içtiğin senin olsun gittiğin yerleri anlattı şimdi kahvaltısı osu busu herşey orda gıcık oldum artık girmiyorum bende sırf bu yüzdenİnsanlar facebookta neden yaptıkları yada yedikleri yemekleri paylaşıyorlar![]()
Canım bana cok cabuk büyüyolar, bide gelen giden de cok getiriyo dediler.
o yüzden bende abartmadım ama yıkadıktan sonra az gözükürse biraz daha bakarım.
bide tulum felan cok alma dediler. boyu uzadıkca ayaklardan olmazmıs.
altlı üstlü olanlardan al, bide kendinden patikli olanlardan cok alma dediler yine boy probleminden..
ufff amma cok sey demişler heee bana daaa
dediler de dedilerrrrr![]()
zamanla dolar merak etme
kıyafetler minicik olduğundan çok
yer kaplamıyor sanırım:)
Sana o denilenlerin hepsini bana da dediler canım :)
Ama genede insanın içine sinmiyor işte
Eksik olmasın hiçbirşeyi istiyor
Herkese iyi geceler.Fotoğraf paylaşanlara özendim bende kızımın resmini paylaşayım.Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 426535 Eki Görüntüle 426534
valla arkadaşım önceden yediğin içtiğin senin olsun gittiğin yerleri anlattı şimdi kahvaltısı osu busu herşey orda gıcık oldum artık girmiyorum bende sırf bu yüzden
aynen ya sanki bi daha hiç dışarı cıkamıycakmısız gibi herseyi almak istiyor insan..
hem dayanamıyosun da görünce
ama ben sahsen frenledim kendimi..
hem büyüyüşüne göre almak daha mantıklı geldi..
cünkü arkadaslrımın cogu giydiremediğimiz seyler oldu dedi..
zaten yeticek bayaa kıyafetini de aldım sayılır yani![]()
aynen ya sanki bi daha hiç dışarı cıkamıycakmısız gibi herseyi almak istiyor insan..
hem dayanamıyosun da görünce
ama ben sahsen frenledim kendimi..
hem büyüyüşüne göre almak daha mantıklı geldi..
cünkü arkadaslrımın cogu giydiremediğimiz seyler oldu dedi..
zaten yeticek bayaa kıyafetini de aldım sayılır yani![]()
eşim biraz grip gibiydi bi bakıym ateşi varmı dedim yüz üstü yatmış ne kadar özendim anlatamam![]()
Aaaa bizim doğum tarihlerimiz de aynıymış
aldıgım kilo şimdilik 11 sadece karnım var o kadar ama yürürken felan çok zorlanıyodum elim sürekli göbeğimin altındaydı acıyodu. doktor krem sürüceksin dedi sürüyorum ama işte biraz geç başladım sürmeye bişey çıkmayınca 8. aya kadar. benden ötürüde olabilir kızımın birden kilo almasıda olabilir ama bildiğim 2 saattir göbişim açık geziyorum bişey ısırıyo sanki
aa bende yeni farkettim canım.. hadi hayırlısı bakalım önce kim doğurucak![]()
Herkese iyi geceler.Fotoğraf paylaşanlara özendim bende kızımın resmini paylaşayım.Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
Eki Görüntüle 426535 Eki Görüntüle 426534