• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Duşa girecektimm oda neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ÇATLAKKKKKKKKKKKKKKKK

İki yan larda kırmızı 1 2 cm uzunluğunda çatlak olmuş...göbekte yok ama yanlarda olmuşşşşşşş..

yanlar ince deri olunca heralde çatladı....yağlanmadan gün geçirmedim hiççç 2 çatlak eni üzdüü :D

oğlummmm oğlummm annene ilk izlerini yapıştırdın hadi hayırlısıııı :)

benım de son kontrolüm 30 mayısta:)

buyuk ıhtımalle canım:)

eee sizden beş gün sonrada ben mii doğurcam oza mannnn :D

anammm heyecan yaptımm benim kontrol cuma günüüü 1 hazirandı ben erken çektim dayanamam o güne kadar dedimm ..

haftasonu acile gitmiştim açılma yok dedi çatı muayenesi yaptı rahim yukarda dedi sezeryan derseee banadaaaa :d

İki yan larda kırmızı 1 2 cm uzunluğunda çatlak olmuş...göbekte yok ama yanlarda olmuşşşşşşş..

yanlar ince deri olunca heralde çatladı....yağlanmadan gün geçirmedim hiççç 2 çatlak eni üzdüü :D

sende 2 çatlak var benm yanlarım mos mor olmadı 2 saat önce göbiş deliğimin etrafı kanadı artık kaşırken birde o kadar yağlandım kremlendim:50: çatlamaları umrumda deilde (yalan) çok acıyo kanayan yerler:43:

sende 2 çatlak var benm yanlarım mos mor olmadı 2 saat önce göbiş deliğimin etrafı kanadı artık kaşırken birde o kadar yağlandım kremlendim:50: çatlamaları umrumda deilde (yalan) çok acıyo kanayan yerler:43:

Ayyyyy canım yaaaa çokmu oldu sen de yaaa :(...kanayana kadar çatlaması çok kötü olmuş yaaaa...alla allaaaa...çokmu kilo aldın ondan mı ödem mi oluştu ondan mı...dr tavsiye etmedimi bişey?

Ayyyyy canım yaaaa çokmu oldu sen de yaaa :(...kanayana kadar çatlaması çok kötü olmuş yaaaa...alla allaaaa...çokmu kilo aldın ondan mı ödem mi oluştu ondan mı...dr tavsiye etmedimi bişey?

aldıgım kilo şimdilik 11 sadece karnım var o kadar ama yürürken felan çok zorlanıyodum elim sürekli göbeğimin altındaydı acıyodu. doktor krem sürüceksin dedi sürüyorum ama işte biraz geç başladım sürmeye bişey çıkmayınca 8. aya kadar. benden ötürüde olabilir kızımın birden kilo almasıda olabilir ama bildiğim 2 saattir göbişim açık geziyorum bişey ısırıyo sanki

aldıgım kilo şimdilik 11 sadece karnım var o kadar ama yürürken felan çok zorlanıyodum elim sürekli göbeğimin altındaydı acıyodu. doktor krem sürüceksin dedi sürüyorum ama işte biraz geç başladım sürmeye bişey çıkmayınca 8. aya kadar. benden ötürüde olabilir kızımın birden kilo almasıda olabilir ama bildiğim 2 saattir göbişim açık geziyorum bişey ısırıyo sanki

geç başlanmandan dolayı işte o yüzden çok hasar olmuşş...

ben duyar duymaz başladım yağlanmaya..buğday susam badem karıştırdım 3 er şişe bitirdim...gene bitti alıncak yarın..

bak hep sürdüğün halde gene çatladı illa çatlar ama en azından az ve acı olmadı...

üzülme dayan az kalmış...pişik kremi sür acını alır en azından...bide onarıcı krenler yağlar sür ....

geç başlanmandan dolayı işte o yüzden çok hasar olmuşş...

ben duyar duymaz başladım yağlanmaya..buğday susam badem karıştırdım 3 er şişe bitirdim...gene bitti alıncak yarın..

bak hep sürdüğün halde gene çatladı illa çatlar ama en azından az ve acı olmadı...

üzülme dayan az kalmış...pişik kremi sür acını alır en azından...bide onarıcı krenler yağlar sür ....

teramicin sürdüm aldı accık yangısını geçmezse kızımın pişik kremini ben kullanym ilk :1:

doktora giden arkadaşlar maşallah:nazar: kuzucuklarınıza iyi haberlere sevindim:46:
jelibons canım maşallah:nazar: hiçde 86 gb durmuyorsun sen... zira topiğin en kilolu annesi olarak ben varım kızlar üzülmeyin bayrağı:72: kimseye vermeye niyetim yok hızla basamakları tırmanıyorum:1:

zeynepcim maşallah senin göbüş ne tatlı hep böle yusyuvarlak göbeğim olsun istedim ama benim ki hep aşağıda duranlardan oldu :1:
buarada tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim gözün aydın [COLOR]

Merhaba arkadaslar. Insallah bende haziran annesi olacagim. Sizleri hep takip ediyorum ama yazmak simdi nasip oldu. Kizlar yaa size sorum olacak 34+4 deki dr kontrolümde bebegimin kilosu 2390gr geldi. Dr herseyin yolunda gelismesinin falan normal oldugunu haftasiyla uyumlu oldugunu söyledi. Ama sizleri takip ettikce bebegimin kilosu biraz düsük geliyor bana. Acaba ne yesem icsemde bebegimi biraz daha iyi beslerim neler yemeliyimki lütfen cevap yazabilirseniz cok sevinirim...32 haftama kadar riskli bir hamilelik gecirdim sürekli yatarak gecti.Simdi de öyle ama riskler azaldi cok sükür...Allah hepinize hepimize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...

Canım doktorun uyumlu dediyse uyumludur burda bazı arkadaşların bebişleri kilolu yada hafta olarak önden gidiyorlar onunla kıyaslama
ama illa kilo alsın istiyorsan proteine yüklen hamurişi ve karbonhidratlardan uzak dur ben öyle yaptım çok dikkat ettim bebiş 1 haftada 400 gr aldı
hergün ceviz muz pekmez ye... mutlaka kalsiyum al... sana bunları tavsiye edebilirim hayırlısı olsun

ben hem hürremi hem topiği takip ediyorum :)) eşim de diyor ki ya bilgisayarı bana bırak ya tvyi ikisinede el koydum :D

allahtan benimki çarşamba günleri halı saha maçı var rahat rahat takılıyoruz kızımla :27:

off bunları duydukça korkmaya başladım badem yağı şişesini üzerime boşaltıcam şimdi :52:

Herkese iyi geceler.Fotoğraf paylaşanlara özendim bende kızımın resmini paylaşayım.Maşallah demeyi unutmayın lütfen.
$100_5994.webp $100_5995.webp

Bebeğim hala ters duruyor.Keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.4 boyutlu ultrasonmuş bu.Bir albüm dolacak kadar böyle net resimlerimiz var.

Back
X