- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.761
sırt çantası kullanışlı oluyormuş
fakat bi tane varsa ikincisine bence gerek yok
bide heryere arabayla gidiliyor sırtında taşıyıp
gezecek değilsin ya
göğüs pedi 6lı paket vardı onu koydum
orkid hasta bezi onlarıda paketleriyle koydum
göğüs pompasını biberon emzik vss bu tarz olanlarıda
bebek bakım çantasının içine yerleştirdim
bu klasik çanta işte öyle bir özelliği yok da
bana da kolay geldi de
benim bakım çantam var
almıştım yani
tekrar almak gereksiz heralde diyorum
yoksa beğendim bunu
termos aldım ben de işte
termos kabıa koyarsam sıcak kalır sanırsam
bir de şöyle bir sırt çantası mı alsam acaba diyorum bebiş için
kullanışlı olurmuş gibi geldi
ama iki çantaya gerek var mı orası tartışılır işte
Eki Görüntüle 427777
kızlarrrrrrr ben geldım drumuzzdan gelıoruz bebışkom 3300 gr olmuşşş maşşallah deyınnn
bu arada 1 cm acıklıgım cıktı bel agrılarım arttı sancılar sıklasırsa gel dedı dr um ama pzt saat 9 da yıne gıdıcez haftaya sanırım dogururum tabı ınşşşş
bu arada dr um perş gununden sonra ayrılıyormus cok üzüldümtabııı karıyerı ııcın ıyı bı hastaneyle anlaşmışş onun adına cok sevındım bölesı ıyı bı dr u kapmaları an meselesıydı zaten beklıodum ama ınsss senıde dogurtup öyle gıderım dedııı ınsss bu hafta dogururummm gercıı kesın gozuyle bakıorum artık bu hafta doguma gıdıcem benım duygusallık hallerım basladı kızlarrr bebışım gelıyooooooorrrrr anne mı oluyorummm ben sımdıııııı ayyyyyyyyyyy heycandan ölucemmmmmm
Nasıl kolayına geliyorsa canım
Sen kullanıcaksın çünkü :)
Ben kıyafetleri bir bavul yapıp
Bebişin ve benim bakım malzemelerini başka bir çantaya koyayım diyorum ama
Olurmu öyle sizce?
benimkinin kumaşı pek kırışacak cinsten değil
direk koydum valla
kırışırsa da kırışır napım
benim dolgu olan dişim ağrıyo yaa
o nasıl bişeyse:26:
ben bebiş için ayrı kendim için ayrı hazırladım canımNasıl kolayına geliyorsa canım
Sen kullanıcaksın çünkü :)
Ben kıyafetleri bir bavul yapıp
Bebişin ve benim bakım malzemelerini başka bir çantaya koyayım diyorum ama
Olurmu öyle sizce?
limangoda twicity markasında indirimdeBu çanta güzelmiş çok beğendim, online satış sitesi var mı acaba?
herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....
gözun aydın hayırlı uğurlu olsun....çok mu kanaman?Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
günaydın kızlar
ilkcim çok çok sevindim.insallh bizde biran önce alırız bebişlerimizi kucağımıza.doya doya öp kokla
kızlar bu süt arttırıcı çayı (HUMANA STEEL TEA ) doğumdan 1 hafta önce içmeye başlıyorlarmış.böyle bir şey duydunuz mu? siz ne zaman içmeye başlayacaksınız doğumdan sonra mı?
bu çay içer içmez süt getirmiyormuş sanırım bir süre geçmesi gerekmiş.herkes bir şey yazıyor kafam karıştı.:44:
evlilik güzel şeyde.. şu kaynana derdi olmasa. şimdi şöyle düşünenler olabilir. bigün sende kaynana olacaksın ve de ne olursa olsun o senin eşinin dünyaya gelme sebebi. aynen de öyle, evet. ama...
daha yeni evli sayılırım. çok yağcı, dilbaz biri değilimdir. onun beni sevmediğini düşünüyorum çok soğuk geliyor bana. kızı benden 1 bucuk ay sonra doğum yapacak. annen gelsin ben kalamam dedi, herkes kendi kızını düşünür deditam sevmeye başlıyorum bi laf ediyor buz gibi soğutuyor kendinden benim abim ve babam evde yalnız bırakılamayacak durumdalar. annem ameliyatlı. demek ki zor durumda kalsam yapayalnız bırakacak esyalarım yeni alınıyor, hep ucuzuna kaçmaya çalıştı çok üzdü bu beni su dünya da Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin arkadaslar. bunu anladım ben. keşke eşimin ve benim maddi durumumuz iyi olsaydı da alnımız dik kendimiz alabilseydik her seyimizi. ama bi yandanda diyorum ki anne baba zor günde destek değilse ne anlamı var?
ve de sunu da anladım anneannem derdi ki, "el" derken dudak kapanmaz, "benim" derken kapanır. demek ki "el den gercekten yar olmuyor"gelin- kaynana sürtüşmesi boşuna nam salmıyor böyle olsun hiç istemezdim ben
Kızlar birşey sorucam
Hastane çantanıza gecelikleri, pijamaları nasıl koydunuz?
Buruşturucam o kadar ütüledim
kızlarrrrrrr ben geldım drumuzzdan gelıoruz bebışkom 3300 gr olmuşşş maşşallah deyınnn
bu arada 1 cm acıklıgım cıktı bel agrılarım arttı sancılar sıklasırsa gel dedı dr um ama pzt saat 9 da yıne gıdıcez haftaya sanırım dogururum tabı ınşşşş
bu arada dr um perş gununden sonra ayrılıyormus cok üzüldümtabııı karıyerı ııcın ıyı bı hastaneyle anlaşmışş onun adına cok sevındım bölesı ıyı bı dr u kapmaları an meselesıydı zaten beklıodum ama ınsss senıde dogurtup öyle gıderım dedııı ınsss bu hafta dogururummm gercıı kesın gozuyle bakıorum artık bu hafta doguma gıdıcem benım duygusallık hallerım basladı kızlarrr bebışım gelıyooooooorrrrr anne mı oluyorummm ben sımdıııııı ayyyyyyyyyyy heycandan ölucemmmmmm
maşallah kuzunaakızlarrrrrrr ben geldım drumuzzdan gelıoruz bebışkom 3300 gr olmuşşş maşşallah deyınnn
aynen cnm ya bende anlamadım dolgu diş nedeen ağırur bnmde 3 gundur ağrıyo karanfil yağı dsürüyorum bi sure rahat edıyorum...
Benim hastane 1sa20dk uzaklıkta.Yakın olmadığı için birşey lazım olsa gelip evden alamam.Küçük boy tekerlekli valiz hazırladım.Ağzına kadar doldu ve zor kapandı.Bir aksilik olursa şuda bulunsun,buda bulunsun diye diye valiz doldu taştı.Bebeğin ilk giysilerini ayrıca poşetledim en üste koydum.Emzik,biberon falan koymadım.Maşallahdiyeyim ve dilimi ısırayım 6. aydan itibaren sütüm akıyor.Pet koymazsam elbiselerim ıslanıyor.
maşallah kuzunaa
inşallah doğumunu yaptırır
güzel haberler ver bize heyecan yaptım
bu da hamileliğin cilvesi falan olabilir
Allah hayırlısıyla kucaına almanı nasip etsin canım en güzel heyecanları yaşıyosun suan. sana böyle söylüyorum da ben bile heyecan yaptım suan
Ne güzel haberler almışsınız.Maşallah bebişe ve size.Allah bir nefeste doğurmayı nasip etsin.
Kızlar ben çantayı hazırlamaya gidiyorum artık.
Ara sıra gelir beceremediğim şeyleri sorarım :)
ya bu doktorlara ne oluyo anlamadım benımkıde tam dogum ustu ısı bırakmıs bari beni dogurtsaydı dedimbenim doktor normal diye tutturuyodu inşallah şimdiki sezeryan yapmaz:18: bu arada bebişinede maşşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?