2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

haklısın aslında heryere arabayla gidiliyor
ama elim ayağım kaşınıyor işte alacak bişey kalmadı ya

Nasıl kolayına geliyorsa canım
Sen kullanıcaksın çünkü :)
Ben kıyafetleri bir bavul yapıp
Bebişin ve benim bakım malzemelerini başka bir çantaya koyayım diyorum ama
Olurmu öyle sizce?

kızlarrrrrrr ben geldım drumuzzdan gelıoruz bebışkom 3300 gr olmuşşş maşşallah deyınnn

bu arada 1 cm acıklıgım cıktı bel agrılarım arttı sancılar sıklasırsa gel dedı dr um ama pzt saat 9 da yıne gıdıcez haftaya sanırım dogururum tabı ınşşşş

bu arada dr um perş gununden sonra ayrılıyormus cok üzüldüm tabııı karıyerı ııcın ıyı bı hastaneyle anlaşmışş onun adına cok sevındım bölesı ıyı bı dr u kapmaları an meselesıydı zaten beklıodum ama ınsss senıde dogurtup öyle gıderım dedııı ınsss bu hafta dogururummm gercıı kesın gozuyle bakıorum artık bu hafta doguma gıdıcem benım duygusallık hallerım basladı kızlarrr bebışım gelıyooooooorrrrr anne mı oluyorummm ben sımdıııııı ayyyyyyyyyyy heycandan ölucemmmmmm

Son düzenleme:

Allah hayırlısıyla kucaına almanı nasip etsin canım en güzel heyecanları yaşıyosun suan. sana böyle söylüyorum da ben bile heyecan yaptım suan

Olurmu öyle sizce?

Benim hastane 1sa20dk uzaklıkta.Yakın olmadığı için birşey lazım olsa gelip evden alamam.Küçük boy tekerlekli valiz hazırladım.Ağzına kadar doldu ve zor kapandı.Bir aksilik olursa şuda bulunsun,buda bulunsun diye diye valiz doldu taştı.Bebeğin ilk giysilerini ayrıca poşetledim en üste koydum.Emzik,biberon falan koymadım.Maşallah diyeyim ve dilimi ısırayım 6. aydan itibaren sütüm akıyor.Pet koymazsam elbiselerim ıslanıyor.

benimkinin kumaşı pek kırışacak cinsten değil
direk koydum valla
kırışırsa da kırışır napım

benim dolgu olan dişim ağrıyo yaa
o nasıl bişeyse:26:

aynen cnm ya bende anlamadım dolgu diş nedeen ağırur bnmde 3 gundur ağrıyo karanfil yağı dsürüyorum bi sure rahat edıyorum...

Olurmu öyle sizce?
ben bebiş için ayrı kendim için ayrı hazırladım canım
bana böylesi daha kolay geliyor

Bu çanta güzelmiş çok beğendim, online satış sitesi var mı acaba?
limangoda twicity markasında indirimde

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..

başınız sağ olsun...

kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....

şimdieden allah kurtarsın.

Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin
gözun aydın hayırlı uğurlu olsun....çok mu kanaman?

ne güzel ne klay bı doğum olmuş maşallah.gecmiş olsun.

doğumdan önce en erken 2 gun önce başlanamsı gerekıyor dıye kudum ben.daha önce başlamayın denıyor.

ağzına sağlık anneannenın.ne güzel bi sözmüş ılk deaf duydum ama bayıldım

Kızlar birşey sorucam
Hastane çantanıza gecelikleri, pijamaları nasıl koydunuz?
Buruşturucam o kadar ütüledim

benım kı saf ıpek o yuzden koymadım.en son gece koyucam en uste.

Ne güzel haberler almışsınız.Maşallah bebişe ve size.Allah bir nefeste doğurmayı nasip etsin.

ilk_ cnm cok sevındım senın adına ne guzel normal dogum kısmet oldu ohhh kavustun kuzuna maşşallah bebıse cnm Allah analı babalı buyutsun

allahımmm oku oku bıtmedı.

fotoğrafçı ışını halleden var mı?ben konuştum kadınla gecen gun evden çıkarken bı de hastaneye yaklaşınca haber verın kı hstane gırışınde çekebıleyım dedı.bı de erken gelın kı ebeler hemen alıp göturuyolar oda da çekım yapabılelım dedi.ay sabahın 7:30 undan maymun gıbı çıkarım herhalde.yuz gu şiş(

bi de dun gece dr umun tarıf ettiği gibi belimden kasıklarıma vuran doğuma sancısın yaşadım.heyecan yaptım falan ama 3 kez oldu sonra kesıldı.

maşallah kuzunaa
inşallah doğumunu yaptırır
güzel haberler ver bize heyecan yaptım

aynen cnm ya bende anlamadım dolgu diş nedeen ağırur bnmde 3 gundur ağrıyo karanfil yağı dsürüyorum bi sure rahat edıyorum...

bu da hamileliğin cilvesi falan olabilir

Maşallah canım sütün gelmiş . Ben de ayrı keselere koydum ama birşeyler yapıcam artık

ya bu doktorlara ne oluyo anlamadım benımkıde tam dogum ustu ısı bırakmıs bari beni dogurtsaydı dedim benim doktor normal diye tutturuyodu inşallah şimdiki sezeryan yapmaz:18: bu arada bebişinede maşşallah canım

Allah hayırlısıyla kucaına almanı nasip etsin canım en güzel heyecanları yaşıyosun suan. sana böyle söylüyorum da ben bile heyecan yaptım suan

kısss böle hıc doguramıcakmışım gıbıydı suan heycandan öluyorum ve bol bol dua edıorum ınssss pzt dogururum zaten dr gözlerınden anladım ben bıde pers kadar dogar dedı ıns dedı böleee bı tuhafımmmm yaaa bebıs gelıor ınsss kıpır kıpırım napcagımı sasırdım bakkk aglarımmmmm haaaaaaaaaaaa

dr da gıdıomusss ya dr gıderse dr da doguramazsam dıe de sıkıntı yaptım burdan dr uma seslenıorummmmmm lutfen lurfennnn gıtmeeee benıde dogurtttt delı kızda dogru cvp oldu buda yaaaaa ama gercekten ıcten söyluyorum dr umu cok sevıorummm murat önal beyyy sızı cok sevıorummm

Ne güzel haberler almışsınız.Maşallah bebişe ve size.Allah bir nefeste doğurmayı nasip etsin.

amınnnnn cnmmmm Allahh ımmm herkese guzel dogumlar nasıp etsınnnn ınss bı avazda dogururz hep beraberr

valla nereye gıttıgınıde ogrendımmm yapısıcam yakasınaaa benı dogurtmadan nereye gıdıosunnnnnnnn dıeeee ruyalarına gırerım valla benı böle bırakırsaaaa eheheheheh

senın dr da ınsafsızmıs cnmm ınsan bı gıttıgıne felan söler kızz sende yapış yakasınaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…