- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.801
hurma meselesini intten okumuştumanladım anladım sımdı uygulamalı olarakta yapıorum da sen nerden bılıosun kısss bunlarıı:))))
askıma solım de hurma getırsın aksama yıyım barııı
bu arada stres yaptım sanırım belıme psıkolojıkmen agrılar gırıyor hehehe
Benim hastane 1sa20dk uzaklıkta.Yakın olmadığı için birşey lazım olsa gelip evden alamam.Küçük boy tekerlekli valiz hazırladım.Ağzına kadar doldu ve zor kapandı.Bir aksilik olursa şuda bulunsun,buda bulunsun diye diye valiz doldu taştı.Bebeğin ilk giysilerini ayrıca poşetledim en üste koydum.Emzik,biberon falan koymadım.Maşallahdiyeyim ve dilimi ısırayım 6. aydan itibaren sütüm akıyor.Pet koymazsam elbiselerim ıslanıyor.
maşaallah cnm saglıcakla kucagına alırsın inşaallah sıra sıra gelecegiz peşinden inşaallahkızlarrrrrrr ben geldım drumuzzdan gelıoruz bebışkom 3300 gr olmuşşş maşşallah deyınnn
bu arada 1 cm acıklıgım cıktı bel agrılarım arttı sancılar sıklasırsa gel dedı dr um ama pzt saat 9 da yıne gıdıcez haftaya sanırım dogururum tabı ınşşşş
bu arada dr um perş gununden sonra ayrılıyormus cok üzüldümtabııı karıyerı ııcın ıyı bı hastaneyle anlaşmışş onun adına cok sevındım bölesı ıyı bı dr u kapmaları an meselesıydı zaten beklıodum ama ınsss senıde dogurtup öyle gıderım dedııı ınsss bu hafta dogururummm gercıı kesın gozuyle bakıorum artık bu hafta doguma gıdıcem benım duygusallık hallerım basladı kızlarrr bebışım gelıyooooooorrrrr anne mı oluyorummm ben sımdıııııı ayyyyyyyyyyy heycandan ölucemmmmmm
senin izninin başlamış olması lazım
sen şimdi 37+2sin
37+0da izne ayrılırsın
git doktorundan iste raporunu
evet canım öyle görünüyor ama
bu tarz hastanelerde stajyerler doğum yaptırıyormuş
mezbaha gibi burası.aslında bi ara bende düşünmüştüm
özel oda imkanı var bide bi tanıdık doğum yapmış çok memnundu
ama onun tanıdığı vardı biliyorsun torpil işte
annem sakın saçmalama kafayı mı yedin dedi.benim doğumum da neler
çekmiş hikayesi tüyler ürpertiyor
ben bebiş için ayrı kendim için ayrı hazırladım canım
bana böylesi daha kolay geliyor
limangoda twicity markasında indirimde
hurma meselesini intten okumuştumanladım anladım sımdı uygulamalı olarakta yapıorum da sen nerden bılıosun kısss bunlarıı:))))
askıma solım de hurma getırsın aksama yıyım barııı
bu arada stres yaptım sanırım belıme psıkolojıkmen agrılar gırıyor hehehe
ben şurasını anlamadım
ferdacım işte ben de o yüzden muallakta kaldım...evet 37+2 görünüyorum ama...dr.umun 32. hafta raporumu verdiği tarihe göre bugün 36+2 oluyorum yani haftaya salı günü raporumu alacak görünüyorum...
önemli olan tarihler değil mi ben ona göre davranayım...raporu teslim alacaklar nereden bilecekler benim ne kadarlık hamile olduğumu
32 lik rapordan 5 hafta sonra 37 liği almak yeterlidir sanırım...
çok mu karışık anlattım ya :44:
hımmmmmm.öyle sitesine bakınca vayyy beee demiştim ama orası da diğer devlet hastanelerinden farksızmış...gerek yok o zaman şekerim...
hayır canım bugün başladısanırım kampanya süresi dolmuş
ben şurasını anlamadım
sen çalışmak mı istiyorsun ayrılmak mı
hayır canım bugün başladı
limango kidse gir
tiwicity markası
kızlar bu arada bişey sorucam
sanırım göbeğim çatlamış benim biraz
ama elimle değince bişey hissetmiyorum dışarda hafif kızarıklık var
geçenlerde de böyle bişey oldu çatladım sandım geçmiş sonra
sanırım kıyafet iz yapmış o zaman
soracağım şey acaba çatlak olunca elinle dışarıdan hissedilir mi?
canım benim ilk kızımda görümcemle aramda 21 gün vardı 1 hafta sonra kayınvalidem görümcemin yanına gitti şehir dışına.Allah bana o kadar sabır selamet verdiki ben ertesi gün ayağa kalktım kendi işimi kendim yaptım.görümcem 40 gün kalkamadı kayınvalidem yaptı her işini.evlilik güzel şeyde.. şu kaynana derdi olmasa. şimdi şöyle düşünenler olabilir. bigün sende kaynana olacaksın ve de ne olursa olsun o senin eşinin dünyaya gelme sebebi. aynen de öyle, evet. ama...
daha yeni evli sayılırım. çok yağcı, dilbaz biri değilimdir. onun beni sevmediğini düşünüyorum çok soğuk geliyor bana. kızı benden 1 bucuk ay sonra doğum yapacak. annen gelsin ben kalamam dedi, herkes kendi kızını düşünür deditam sevmeye başlıyorum bi laf ediyor buz gibi soğutuyor kendinden benim abim ve babam evde yalnız bırakılamayacak durumdalar. annem ameliyatlı. demek ki zor durumda kalsam yapayalnız bırakacak esyalarım yeni alınıyor, hep ucuzuna kaçmaya çalıştı çok üzdü bu beni su dünya da Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin arkadaslar. bunu anladım ben. keşke eşimin ve benim maddi durumumuz iyi olsaydı da alnımız dik kendimiz alabilseydik her seyimizi. ama bi yandanda diyorum ki anne baba zor günde destek değilse ne anlamı var?
ve de sunu da anladım anneannem derdi ki, "el" derken dudak kapanmaz, "benim" derken kapanır. demek ki "el den gercekten yar olmuyor"gelin- kaynana sürtüşmesi boşuna nam salmıyor böyle olsun hiç istemezdim ben
benim doktorum çıkan sonuçlar bire bir aynı olmaz demişti.ay valla bizim kafalar aynı çalışıyor
aynı şeye ben de baktım biliyor musun
ilk yazıyorduya bebişin boyu kilosuna
oraya baktım
en son 2 hafta önceki boyu 52 cm miş kilosu da 2060
ne boy ne kilo garanti değil
zaten 7 ile çarpmak değil 6,5 ile çarpmak gerektiğini biliyorum ben de
benim oğlan iyice küçülüyor 6,5 ile çarpınca
3 kiloyu geçsin yeter zaten çok kilolu olmasına gerek yok
bence seninkinin kilosu gayet güzel
çünkü ondan önceki hafta benim bebiş 2350 idi işte o zaman küçüktü
ayrıca ultrason kağıdında kilosunun yanında haftası da yazar
35+3te gittiğimde 2665 gram 35+2 olarak çıktı
yani haftasıyla tam uyumlu
ben de böyle gitsin istiyorum zaten inşallah böyle devam eder
ben daha koymadım hastane çantamı hazırlamadımKızlar birşey sorucam
Hastane çantanıza gecelikleri, pijamaları nasıl koydunuz?
Buruşturucam o kadar ütüledim
diş ağrısı zor ben çektirince rahatladımaynen cnm ya bende anlamadım dolgu diş nedeen ağırur bnmde 3 gundur ağrıyo karanfil yağı dsürüyorum bi sure rahat edıyorum...
allahımmm oku oku bıtmedı.
fotoğrafçı ışını halleden var mı?ben konuştum kadınla gecen gun evden çıkarken bı de hastaneye yaklaşınca haber verın kı hstane gırışınde çekebıleyım dedı.bı de erken gelın kı ebeler hemen alıp göturuyolar oda da çekım yapabılelım dedi.ay sabahın 7:30 undan maymun gıbı çıkarım herhalde.yuz gu şiş(
bi de dun gece dr umun tarıf ettiği gibi belimden kasıklarıma vuran doğuma sancısın yaşadım.heyecan yaptım falan ama 3 kez oldu sonra kesıldı.
evlilik güzel şeyde.. şu kaynana derdi olmasa. şimdi şöyle düşünenler olabilir. bigün sende kaynana olacaksın ve de ne olursa olsun o senin eşinin dünyaya gelme sebebi. aynen de öyle, evet. ama...
daha yeni evli sayılırım. çok yağcı, dilbaz biri değilimdir. onun beni sevmediğini düşünüyorum çok soğuk geliyor bana. kızı benden 1 bucuk ay sonra doğum yapacak. annen gelsin ben kalamam dedi, herkes kendi kızını düşünür deditam sevmeye başlıyorum bi laf ediyor buz gibi soğutuyor kendinden benim abim ve babam evde yalnız bırakılamayacak durumdalar. annem ameliyatlı. demek ki zor durumda kalsam yapayalnız bırakacak esyalarım yeni alınıyor, hep ucuzuna kaçmaya çalıştı çok üzdü bu beni su dünya da Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin arkadaslar. bunu anladım ben. keşke eşimin ve benim maddi durumumuz iyi olsaydı da alnımız dik kendimiz alabilseydik her seyimizi. ama bi yandanda diyorum ki anne baba zor günde destek değilse ne anlamı var?
ve de sunu da anladım anneannem derdi ki, "el" derken dudak kapanmaz, "benim" derken kapanır. demek ki "el den gercekten yar olmuyor"gelin- kaynana sürtüşmesi boşuna nam salmıyor böyle olsun hiç istemezdim ben
Kızlar birşey sorucam
Hastane çantanıza gecelikleri, pijamaları nasıl koydunuz?
Buruşturucam o kadar ütüledim
Tam hastane çantasını hazırlamaya girişmiştim ki
Arkadaşlar aradı
Yarın misafir var kızlar
Toz aldım yoruldum çok
Bir size bakayım dedim
Allahım yardım et bana !
sağolasınbenim çatlaklarım hissediliyo ama şu an ilk zaman hissedilmiyodu ama doktorum seninkiler çok derin yırtılmış dedi belkide ondan hissediliyodur canım
Tam hastane çantasını hazırlamaya girişmiştim ki
Arkadaşlar aradı
Yarın misafir var kızlar
Toz aldım yoruldum çok
Bir size bakayım dedim
Allahım yardım et bana !
ben şurasını anlamadım
sen çalışmak mı istiyorsun ayrılmak mı
ben çok sinirleniyorum ya son haftalarda geliyoruz mu denir.benim bildiğim çay suyunu koyduk hadi siz gelin denir.
kabul etmeseydin keşke neden enerjini boşa harcıyosun canım ya yazık günah değilmi sana.
ben artık misafir işini kapattım az enerjim varsa temizliğe yoğunlaşıyorum
niye geliyorlarmış?
çok ilginçler valla yaa
benim okulum burnumun dibinde
hergün okuldan 2-3 arkadaş arar nasılsın iyi misin diye
gelin diyorum yok sen dinlen iyiymişsin işte sesini duyduk falan diyorlar
rahatsız etmemek için
hiç bişe yapma o zaman bi sütlü tatlı yap yeter hiç yorma kendini yapamadım fazla bişe bu ara çok ağırlaştım dersin.
anlayana
canım ben evde bunalırım...kendimi biliyorum erken lohusa sendromuna girer daha da çıkamam sizler de diyorsunuz ya evdekiler sıkılmaya başladık diye...o sebeple diyorum ki ne kadar geç alırsam o kadar kardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?