2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hurma meselesini intten okumuştum
bacak hareketini de annem sürekli yap diyor
bide yere eğilmek yerine çömelirken bacaklarını
açarak çömel

neyse kızlar ben dışarı çıkayım yufka falan alayım görüşrüz

cnm senın hastane cok uzakmışşş yaaa gıdıp gelmek zor olmuyormu?valla benım hast 15 dk suruyor ama bugun gelene kadar öldum resmen sarsıntıdan o yuzden allah yardımcın olsun

maşaallah cnm saglıcakla kucagına alırsın inşaallah sıra sıra gelecegiz peşinden inşaallah

senin izninin başlamış olması lazım
sen şimdi 37+2sin
37+0da izne ayrılırsın
git doktorundan iste raporunu

ferdacım işte ben de o yüzden muallakta kaldım...evet 37+2 görünüyorum ama...dr.umun 32. hafta raporumu verdiği tarihe göre bugün 36+2 oluyorum yani haftaya salı günü raporumu alacak görünüyorum...
önemli olan tarihler değil mi ben ona göre davranayım...raporu teslim alacaklar nereden bilecekler benim ne kadarlık hamile olduğumu
32 lik rapordan 5 hafta sonra 37 liği almak yeterlidir sanırım...
çok mu karışık anlattım ya :44:

hımmmmmm.öyle sitesine bakınca vayyy beee demiştim ama orası da diğer devlet hastanelerinden farksızmış...gerek yok o zaman şekerim...

hurma meselesini intten okumuştum
bacak hareketini de annem sürekli yap diyor
bide yere eğilmek yerine çömelirken bacaklarını
açarak çömel

neyse kızlar ben dışarı çıkayım yufka falan alayım görüşrüz

ben şurasını anlamadım
sen çalışmak mı istiyorsun ayrılmak mı

sanırım kampanya süresi dolmuş
hayır canım bugün başladı
limango kidse gir
tiwicity markası

kızlar bu arada bişey sorucam
sanırım göbeğim çatlamış benim biraz
ama elimle değince bişey hissetmiyorum dışarda hafif kızarıklık var
geçenlerde de böyle bişey oldu çatladım sandım geçmiş sonra
sanırım kıyafet iz yapmış o zaman
soracağım şey acaba çatlak olunca elinle dışarıdan hissedilir mi?

benim çatlaklarım hissediliyo ama şu an ilk zaman hissedilmiyodu ama doktorum seninkiler çok derin yırtılmış dedi belkide ondan hissediliyodur canım

Tam hastane çantasını hazırlamaya girişmiştim ki
Arkadaşlar aradı
Yarın misafir var kızlar
Toz aldım yoruldum çok
Bir size bakayım dedim
Allahım yardım et bana !

canım benim ilk kızımda görümcemle aramda 21 gün vardı 1 hafta sonra kayınvalidem görümcemin yanına gitti şehir dışına.Allah bana o kadar sabır selamet verdiki ben ertesi gün ayağa kalktım kendi işimi kendim yaptım.görümcem 40 gün kalkamadı kayınvalidem yaptı her işini.
kalp temizliği önemli zaten anne olunca insan ister istemez tecrübe alıyor.sakın ümitsizliğe kapılma.ben kayınvalidemi görümcemi pek severim ayrıca.hiç kırgın da değilim.bende olsam kızıma giderim aynı durumda.
benim doktorum çıkan sonuçlar bire bir aynı olmaz demişti.
kibrit kutusunu düşün demişti.ne açıdan alırsan o ölçüyü görüyorsun o da yanıltıyor insanı.o yüzden ben ultyrason ölçümlerini hiç dikkate almıyorum.
Kızlar birşey sorucam
Hastane çantanıza gecelikleri, pijamaları nasıl koydunuz?
Buruşturucam o kadar ütüledim
ben daha koymadım hastane çantamı hazırlamadım
aynen cnm ya bende anlamadım dolgu diş nedeen ağırur bnmde 3 gundur ağrıyo karanfil yağı dsürüyorum bi sure rahat edıyorum...
diş ağrısı zor ben çektirince rahatladım

canım ben fotoğrafcı işine girmedim.çok pahalı.bide sezeryan olunca ne bileyim kızımdada yapmadım..

kızlar bende perişandım izin aldım gittim kayınvalideme iki saat uyudum.sonrada arkadaşlar geldiler zeytinyağlı dolmalarımı sardık mevlüt için.görümcemin aldığı çikiletalarda gelmişler.

Canım sen doğru dur Allah senin yardımcın olur. Bütün sıkıntılarını atlatır güzel günler yaşarsın inş. Ve emin ol senin yaşadığın tarzda sorunları yaşayan o kadar çok kişi var ki... Anlıyorum seni. Üzülme sen bebişin size bolluk bereket şans getirir inş...

Kızlar birşey sorucam
Hastane çantanıza gecelikleri, pijamaları nasıl koydunuz?
Buruşturucam o kadar ütüledim

Canım güzelce katlayıp çantama koydum katladığımız için kat izleri olacak ama yapacak birşey yok...

Arkadaşlar aradı
Yarın misafir var kızlar
Toz aldım yoruldum çok
Bir size bakayım dedim
Allahım yardım et bana !

ben çok sinirleniyorum ya son haftalarda geliyoruz mu denir.benim bildiğim çay suyunu koyduk hadi siz gelin denir.
kabul etmeseydin keşke neden enerjini boşa harcıyosun canım ya yazık günah değilmi sana.
ben artık misafir işini kapattım az enerjim varsa temizliğe yoğunlaşıyorum

benim çatlaklarım hissediliyo ama şu an ilk zaman hissedilmiyodu ama doktorum seninkiler çok derin yırtılmış dedi belkide ondan hissediliyodur canım
sağolasın
ama şimdi baktım yine geçmiş
sanırım iz olmuş yine

Arkadaşlar aradı
Yarın misafir var kızlar
Toz aldım yoruldum çok
Bir size bakayım dedim
Allahım yardım et bana !

niye geliyorlarmış?
çok ilginçler valla yaa
benim okulum burnumun dibinde
hergün okuldan 2-3 arkadaş arar nasılsın iyi misin diye
gelin diyorum yok sen dinlen iyiymişsin işte sesini duyduk falan diyorlar
rahatsız etmemek için

ben şurasını anlamadım
sen çalışmak mı istiyorsun ayrılmak mı

canım ben evde bunalırım...kendimi biliyorum erken lohusa sendromuna girer daha da çıkamam sizler de diyorsunuz ya evdekiler sıkılmaya başladık diye...o sebeple diyorum ki ne kadar geç alırsam o kadar kardır...

Sormayın ya.
Özledik falan diyorlar birşey diyemedim bende
Gelsinler bakalım

Bebek odası falan görücekler herhalde
Öyle anladım ben
Acayip dağınık oda zaten
Amann nabıyım ya
Bir toz alıcam zaten yeter

hiç bişe yapma o zaman bi sütlü tatlı yap yeter hiç yorma kendini yapamadım fazla bişe bu ara çok ağırlaştım dersin.
anlayana

canım ben evde bunalırım...kendimi biliyorum erken lohusa sendromuna girer daha da çıkamam sizler de diyorsunuz ya evdekiler sıkılmaya başladık diye...o sebeple diyorum ki ne kadar geç alırsam o kadar kardır...

yani ayrılmak istemiyorsan 32ye göre alabilirsin 37 raporunu
ama ayrılayım diyorsan yasal hakkın gelmiş hemen gidip ayrılabilrsin
sıkılma konusunda haklısın ben sıkılıyorum evde
ama ilk 2 hafta falan çok güzel geçmişti güzelce dinlendim
şimdilerde başladım sıkılmaya
bana kalsa doğumuna kaldı 2 hafta
al iznini dinlen biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…