2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım cok sagol ya hepside bayılarak yediğim şeyler yerim walla
Rabbim meleğini sana bağışlasın, güzel ömür nasip eylesinnn..

kızlar sabah yazamayabilirim kahvaltıdan sonra kocişlee dr.a gidicez fındğımı görcem nst ye gircezz ve çatı muayenem olacak önceleri gergindim ama gerginlğm kalmadı muayeneden korkmuyorum şimdilik yada kendimi korkmamaya odakladım :111: normal doğum mümkünmü yarın belli olacak eğer mümkün değilse sezeryan tarihi kararlaştracağız içimdeki en yoğun duygu meleğime kavuşmama az kalmasından dolayı sevin heyecan ve tabiki sabırsızlıkk :111: güzel bir haber daha yarın kontrolden sonra annemler memleketten gelmiş olacak onları karşılayacağızzz yarın benim için yoğun bir gün olacak çok heyecanlıyım bugünde son olarak bir paris turu yaptık kapanışı yaptık sanırım :111: yani galiba yaptık şimdilik son haberlerim bunlar annemlar babamlar falan gelecek yakında ewimiz çok kalabalık olacak eskisi kadar sık giremezsem unutmayın beni tamammı
hadi herkese iyi geceler öpüyorum sizlerii hoşçakalın aeo....

benim eşim panik atak hergün başımın etini yiyiyor sezeryan yaptıralım die günümüz saatimiz belli olsun bebişi gidip alalım gelelim diyor
öyle bi durum da zaten sırf onun baskısı yeter bana başkasına gerek yok
inş 40+ lara kalmam yaa... bu hafta inş doğum kanalına girer bebiş

Kizlar dun normal dogumla elif kizima kavustum.sizlerede dua ettim.darisi dogurmayanlara...

Canımmm maşallah 2. normal doğum senden geldi,Allah analı babalı büyütsün inş. Müsait olduğun zamanda doğum hikayeni bekliyoruz mutlaka.Bu arada kızımın adaşıymış,biz de Elif koyacağız inş.Bu hafta bi Elif daha doğdu,2.senin kızın,3. muhtemelen umaygülayın olur,4.benim inş:)

Kizlar dun normal dogumla elif kizima kavustum.sizlerede dua ettim.darisi dogurmayanlara...

Allah analı babalı güzel günler de büyütmeyi nasip etsin
gözünüz aydın darısı bizim başımıza
canım seninle günlerimiz aynıydı bütün 3 haziarn tarihliler doğurdu galiba bi ben hariç

ben bi halt ettim kızlar ya adım adım doğumda yaşananları okuym dedim sayfa sonundaki sezeryan videosunada bakıym dedim korkuyodum daha bi kabus oldu:26:

selam kızlar
yattım ama hiç uykum yok
kalktım geldim ben de eşim uyusun diye
neyseki kalabalığız ne güzel

gözün aydın canım
kocaman maşallah diyoruz
doğum hikayenden bahsetsene müsaitsen

gözünüz aydın darısı başımıza inş.

ben bi halt ettim kızlar ya adım adım doğumda yaşananları okuym dedim sayfa sonundaki sezeryan videosunada bakıym dedim korkuyodum daha bi kabus oldu:26:

o sezeryan izleyen we ödü patlayan akıllılardan biri de benim canım..
keske izlemeseydin..
normal doğum izledim o kadar korkmadım yeminle :18:

:44::44: inş hayırlı haberler alırsın canım
annenler için de şimdiden gözün aydın
unuturmuyuz hiç
maşallah sana da kızına da ne güzel bir duygudur o
sanırım tüm hamişler aynı durumda :26:
neden hep sağ bacağımız ağrıyor:26::26:

Son düzenleme:
kızlar bakın bebek şekerimizi ekleyim
notluk ve çerçeve şeklinde
şunlar notluklardan 2 tane örnek, değişik modelleri de var ama bunları kendime aldım

şu da çerçeve modelimizden bir tane örnek, toplam 4 çeşidi var

hepsinin de boyutları beklediğimden büyükmüş, çok göz doyurucu çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…