- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- 66
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.981
acaba dogumdan snra mide yanmalarım bulantılarım geçecek mi?
acaba dogumum nasıl geçecek? acaba sütüm hemen gelecek mi?
diye uzayan sorular:)
meraba haziran anneleri ben mart annesiyim cok şükür evladım kucagımda:)
sizlere iyi dileklerde bulunmak için geldm:)
sizlere nacizane tavsiyem dogumdan snra ilk 3 gün sütünüz gelmeyebilir,
normal dogumluları bilmem ama ben sezaryenliyim ve ilk 3 gün sütüm okadar az geldiki,
ve ben dogumdan önce bizede böyle akıl verenler oldugu için hiç yılmadım,
hiç 'ahh yazıkk senin sütün yok bu yavrucak aç kaldııı' diyenlere aldırış dahi etmedim,
bebeğimin varlıgıyla deliler gibi sevinerek moralimi en üst seviyede tuttum ve 4. gün
sonsuz şükür rabbime sütüm geldi:) bol bol hurma yiyin dogumdan snra,
kuru inciri kaynatıp suyunu için posasınıda yiyin, tahin helvasına şmdiden başlayın,
bollll bolll su için komposto için, bulgur pilavı yiyin,
memeleriniz cokk acıyacak lansinoh krem kullandm ben her emzirmeden snra mtlaka sürdüm,
emzirme atleti mtlaka alın, kendinizi cokkk sıcak tutun bilhassa ayaklarınızı:)
hepinize hayırlı dogumlar diliorum :)
ben de öyleyim canım
annemle aynı apartmandayız
bazen kaç gün gitmiyorum
gittiğimde de çok fazla ısrar etmiş oluyorr
sanırım artık hiçbir yerde rahat edemiyoruz
Ben 2 haftadır falan bu durumdayım
Benimde sağ bacağım şişiyor çok canım
benım de ılk kızım 40+4 de doğdu.kontrole gıttıgımde suyun azalmış bugun alalım senı dedı dktorum.eşim hala beklesek normal doğururdun sen dıyo ama ınsan öyle bı anda rıske atmayı göze alıp da yok ben beklıycem dıyemıyo.kuzu kuzu dınlıyosun doktorunu.
benim içinde yürümek artı işkence gibi oldu...
bugün ekmek alma bahanesi ile dolaşayım dedim ama sağ bacağımı resmen sürürkleyerek eve getirdim
Kizlar dun normal dogumla elif kizima kavustum.sizlerede dua ettim.darisi dogurmayanlara...
Kizlar dun normal dogumla elif kizima kavustum.sizlerede dua ettim.darisi dogurmayanlara...
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
ben bi halt ettim kızlar ya adım adım doğumda yaşananları okuym dedim sayfa sonundaki sezeryan videosunada bakıym dedim korkuyodum daha bi kabus oldu:26:
inş hayırlı haberler alırsın canımkızlar sabah yazamayabilirim kahvaltıdan sonra kocişlee dr.a gidicez fındğımı görcem nst ye gircezz ve çatı muayenem olacak önceleri gergindim ama gerginlğm kalmadı muayeneden korkmuyorum şimdilik yada kendimi korkmamaya odakladım :111: normal doğum mümkünmü yarın belli olacak eğer mümkün değilse sezeryan tarihi kararlaştracağız içimdeki en yoğun duygu meleğime kavuşmama az kalmasından dolayı sevin heyecan ve tabiki sabırsızlıkk :111: güzel bir haber daha yarın kontrolden sonra annemler memleketten gelmiş olacak onları karşılayacağızzz yarın benim için yoğun bir gün olacak çok heyecanlıyım bugünde son olarak bir paris turu yaptık kapanışı yaptık sanırım :111: yani galiba yaptıkşimdilik son haberlerim bunlar annemlar babamlar falan gelecek yakında ewimiz çok kalabalık olacak eskisi kadar sık giremezsem unutmayın beni tamammı
hadi herkese iyi geceler öpüyorum sizlerii hoşçakalın aeo....
maşallah sana da kızına da ne güzel bir duygudur oKizlar dun normal dogumla elif kizima kavustum.sizlerede dua ettim.darisi dogurmayanlara...
neden hep sağ bacağımız ağrıyor:26::26:sanırım tüm hamişler aynı durumda :26:
ben bi halt ettim kızlar ya adım adım doğumda yaşananları okuym dedim sayfa sonundaki sezeryan videosunada bakıym dedim korkuyodum daha bi kabus oldu:26:
neden hep sağ bacağımız ağrıyor:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?