- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.941
Canımm mesela gereksizmiş dediğin ne oldu?. biz de ona göre alıp almamaya karar verelim?. Bu arada bebişini benim yerime kokulu kokulu öper misin
neler gereksiz oldu ki. ben de aldım bir sürü şey. hastane çantasının olmazsa olmazları neler. tecrübeli bir anne olarak sana soralım artık.
ben de yakaladım seni aklıma geleni soruyorum.
inş canımİnşallah canım yarın baya kontrolü olan var
Bakalım inşallah hepinizden iyi haberler bekliyoruz
Benim daha bir hafta var
Çok özledim çok
kızlar kaç günde bi doktor kontrolüne gidiyosunuz?
kızlar hasta bezi direk hastaneden verip onlar yerleştirdi hep, biberon kesinlikle tavsiye etmiyorlar hastanede 1 kez mama verdiler oda sırınga ile, evde verirsenizde cay kaşığıyla dedi çünkü onları bebek memeden içer gibi emiyor biberon alışkanlık yapıyormus. ilk başlar için göğüs pompası gereksiz hem süt okadar fazla değil hemde bebek zaten çok sık emiyor. 10 tane bebek bezi koymustum yetmedi eşim evden aldı altı açılınca mutlaka pisletiyor halada öyledolayısıyla daha kullanamadan yeni bez çöpe. ben gecelikte pijamada almıstım geceliğime kusunca pijama giydim ama kesinlikle gecelik daha rahat altımda alez vardı zaten üstümde pike hemşireler geceliği belime kadar sıyırdılar hep üstümü örttüm rahattı çünkü kanama kontrolü ve masaj yaptılar sık sık. emzik ben hiç almadım su ana kadarda gerek duymadım. kalkanla birlikte lansinoh hayat kurtarıcım oldu. çantanıza refakatçi içinde eşofman ve terlik alın kesinlikle. hastanede bebekler olduğu için inanılmaz sıcak kendiniz içinde bebiş içinde kalın seyler almayın sezeryandan sonra titreme geliyor ama oda gecici bişi. göğüs pedi de aynı şeklide amaçsızca çantamda gidip geldi. bebek havlusu gereksiz göbek düşene kadar kesinlikle yıkanmıyor hatta vucut sıcaklığı dengede kalsın diye çok çok iyi temizlemiyorlar bile.
şu anlık bu kadar acele yazdım bebeğim kalktı ben kaçayım iyi geceler
kızlar hasta bezi direk hastaneden verip onlar yerleştirdi hep, biberon kesinlikle tavsiye etmiyorlar hastanede 1 kez mama verdiler oda sırınga ile, evde verirsenizde cay kaşığıyla dedi çünkü onları bebek memeden içer gibi emiyor biberon alışkanlık yapıyormus. ilk başlar için göğüs pompası gereksiz hem süt okadar fazla değil hemde bebek zaten çok sık emiyor. 10 tane bebek bezi koymustum yetmedi eşim evden aldı altı açılınca mutlaka pisletiyor halada öyledolayısıyla daha kullanamadan yeni bez çöpe. ben gecelikte pijamada almıstım geceliğime kusunca pijama giydim ama kesinlikle gecelik daha rahat altımda alez vardı zaten üstümde pike hemşireler geceliği belime kadar sıyırdılar hep üstümü örttüm rahattı çünkü kanama kontrolü ve masaj yaptılar sık sık. emzik ben hiç almadım su ana kadarda gerek duymadım. kalkanla birlikte lansinoh hayat kurtarıcım oldu. çantanıza refakatçi içinde eşofman ve terlik alın kesinlikle. hastanede bebekler olduğu için inanılmaz sıcak kendiniz içinde bebiş içinde kalın seyler almayın sezeryandan sonra titreme geliyor ama oda gecici bişi. göğüs pedi de aynı şeklide amaçsızca çantamda gidip geldi. bebek havlusu gereksiz göbek düşene kadar kesinlikle yıkanmıyor hatta vucut sıcaklığı dengede kalsın diye çok çok iyi temizlemiyorlar bile.
şu anlık bu kadar acele yazdım bebeğim kalktı ben kaçayım iyi geceler
bende 15 de br gidiyorum salı benimde kontrolüm bakalım beni haftada bir almaya başlıycak mı
ben yatayım kızlar yarın giremeyebilirim hepinizi öpüyorum
kızlar kaç günde bi doktor kontrolüne gidiyosunuz?
kızlar ya dünden beri çok kötü mide yanmam var
kızlar ya dünden beri çok kötü mide yanmam var
Benim hiç olmadı canım ama süt iyi geliyor diyordu bazı arkadaşlar
Öyle hatırlıyorum
ara ara benim de oluyor canım ama ben artık ne yediğimde olduğunu çözdüm sende bi dikkat et bakalım
neymiş o merak ettim
kızlar ya benim bebiş hala doğum kanalına girmedi
nerdeyse 1 hafta kaldı
şu 4 parmak olayına baktım oda olmuyor :26:
yani göbüş hala yukarıda...
bugün komşum geldi emekli hemşire daha bebek inmemiş çok var doğuma diyor
son ana kadar aşaya inmezse sezeryan mı yapar acaba :44:
genel olarak hamurişi diyelim kimsenin canı çekmesiin
genel olarak hamurişi diyelim kimsenin canı çekmesiin
valla canım benim arkadaşın da öyleydi beklenen doğum tarihinden 12 gün sonra bugün normal doğum yaptı
Şimdi sevdiğim bütün hamurişleri aklıma geldi nolcak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?