- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.041
benimde aklıma soktunuz çantayı iyimi hemde sırt çantası isterken uffff naaapsamki :44:
kızlar iyi geceler ... yarın yine temizlik varkendinize ii bakın
iyi geceler güzel anneler :)
ne çok uykusuz toplaşmışız :) kalabalık epey topik. 2-3 saatlik geçmişe bakamadım var mı yeni bi havadis?
çanta almadıysan hiç düşünme
zaten çok ucuz 35 tl bişey
kargoyla 40tlye geliyor
kızlar bir de ben termos aldım da
termos kılıfım yok
sizler aldınız mı kılıf?
nerden alabilirim acaba nerden bulurum?
benimki de pinpon topundan basket topuna kadar terfi etti
iyi geceler hoşgeldin
bir arkadaştan daha normal doğum haberi geldi
nickni unuttum ama
iyi geceler
yarın bizde de temizlik var
ama kocam yapacak
rica ederim ne demekben aldım çantayı sayenizde :) ama almamıştım ben tam istediğim gibi bişiydi. çok teşekkürler.
teşekkürler canım
evet gittigidiyordan verdim siparişi
şaka gibi ama notluklar 1,20 tl çerçeveler de 1,40 tl
acayip ucuza aldım
Dusduru diger arkadasin nicki.ne güzel gözü aydın, normal doğumlar da başladı. çok sevindirici :)
gerçi hayırlısı neyse o olsun.
başka modeller de var canım bak istersenkızlar bende daha canta almadım da, sırt cantası işimi görürmü ki ????
utopya termosu nerden aldın canım ?
kocam çok iyidir temizlik konusundasağolsun kocam hiç anlamaz anacım yapıyoo ben geziniyorum ama sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi ve 1 hafta daha sürer temizlik
senin rüyan iyiymiş vallaBen de gecen gece Kenan İmirzalioglunu gordum ruyamda, maserattisine binmistik
Sabah kocama soyledim uyanir uyanmaz cok bozuldu
Gerçekten çok hesaplıymış canım,malzemeleri alıp kendimizi yormaya değmezmiş.Ben de ordan sipariş vericem ama doğumdan sonra vericem,tarih yazsın istiyorum çünkü.Mevlütte dağıtıcam,mevlütü de bayramdan hemen sonra yapıcam,bebek biraz toparlansın diye.
rica ederim ne demek
benim de içime sindi de
ben önceden zaten bir çanta almıştım
şimdi ikincisi gereksiz geliyor ama almak da istiyorum
hangi renginden aldın sen?
çanta almadıysan hiç düşünme
zaten çok ucuz 35 tl bişey
kargoyla 40tlye geliyor
iyi geceler
yarın bizde de temizlik var
ama kocam yapacak
iyi geceler canımkızlar iyi geceler ... yarın yine temizlik varkendinize ii bakın
zaten artık birbirimizi sırtımızdaki çantadan tanıcaz az kaldıBenim gözümde kırmızısında kaldı valla:) Alıp almama konusunda kararsızım,ben karar verene kadar tükenir zaten
aldım işte ama sırt çantası değil neyse sabah kalkıym hala almak istiyosam alırımayyyyyyyy göbişimin kaşıntısından ölücem yine kanıycak diye korkuyorum çok acıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?