2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar sirtim felaket
nefes alamiyorum yatamiyorum
tutulmadan fena bisey
naapsam bilemedim cok canim yaniyor
esim beni aglarken gorunce panik oldu nobetci eczane aradi
ilac vermemis dogal olarak
ama yaki vermis
onun da ustunde gebelikte kullanilma yaziyor
eczaci bisey olmaz demis
si hi duydunuzmu
napicam ben yaa cok caresiz kaldim cok kotuyumm

İyi geceler anneler.Geçmişi oku oku bitirdim sonunda.Bugün doğum yapan yokmuş.
Utopya bebek şekerlerin çok güzelmiş.
elifwolky üzme kendini erkeklerin geneli böyle.Birde biz fazla hassas oluyoruz.Öyle böyle idare etmek zorundayız.
Bugün günüm vardı.Yedik içtik sohbet ettik.Oturmaktan ayaklarım şişti.Keşke ne zaman doğuracağım belli olsa.Acaba bu gece suyum gelir mi ,acaba yarın doğururmuyum,ya nişan geldiyse diye düşünmekten fenalık geçireceğim.

kullanma derim canım eczacılar bu işi pek bilmiyor bende sağlık sektöründeyim evde zeytin yağı varsa onda sür ağrıyan yerine sonra sıcak tutacak birşeyle sar koca karı ilaca ama işe yarıyor ...

sağol canım keşke bu durumda biraz daha anlayışlı olsalar başka birşey istemiyorum sonuçta karnımdaki onunda bebeği..

kullanma derim canım eczacılar bu işi pek bilmiyor bende sağlık sektöründeyim evde zeytin yağı varsa onda sür ağrıyan yerine sonra sıcak tutacak birşeyle sar koca karı ilaca ama işe yarıyor ...

zeytinyagi napiyoki canim
fayda edecekse herseyi yaparim
cok canim yaniyor hic boyle olmadim daha once
yatinca nefesim kesiliyor yatamiyorum da
sabaha kadar oturucam (

sabaha kadar oturucam (

benimde sırt ağrılarım oluyordu kayınvalidem sürelim falan dedi ben tiksindim vıcık vıcık filan diye yaptırmadım ama daha sonra dayanılmayack şekilde olunca sürdük ve inan ağrım azaldı neye yarıyor bilmiyorum ama sanırım kas gevşetici rolü oynuyor bir dene istersen belki rahatlatır. Denemekte fayda var....

bende henüz yok canım inş. olmazda

inşallah canım ya, inşallah benimkilerde çatlak olmaz yani bende anlayamadım ne olduğunu çatlak gibide değil tam, neyse önümüzdeki günlerde belli olur ne olduğu zaten. Biz bol su içmeyi kremlenmeyi ihmal etmeyelim, genetikmiş gerçi bu durum ama biz yinede önlemleri almaya devam edelimde.

günaydın hanımlar,şikayetlerimiz gün geçttikçe artıyor sanırım..benim ki de gece coştu kıpır kıpırdı,maşşallah yeterki hareket etsin de,sanırım uyumayı özledimmmmm:)herkese ii pazarlar dililyorum

sabaha kadar oturucam (

Canim bunun bir tek ilaci var o da egzersiz. Sirt ve boyun agrilarina durus oturus bozukluklari neden oluyor. Bizim agirlik merkezimiz degistigi icin omirilige acayip bir yuk biniyor. Sana tavsiyem Neslihan İskit hocanin yoga dvdsi. D&R larda bulabilirsin. Ben bu kadinin yoga sinifina gidiyorum cmt gunleri, dersten sonra kus gibi hafifleyip cikiyorum. Hamile yogasinda hic bir zaman yeni baslayan ayirimi yok, butun hareketleri guvenle yapabilirsin.
Sirtini biraz esnetince agrilarin dinecek, bosuna merhem arama onlar bir ise yaramaz.

herkeslere günaydıınnnn
nasılsınızzz??
biz iyiyiz 21 mayısta doktor amcamıza gittik
paşacım 3200 gr 48 cm olmuşş
başaşağı dönmüş
yarın tekrar gidicez doktor amcamıza
nst ye bağlıycakmış bizi ve çatı muayenesi yapıcakmış
kesin doğum kilosu belli olucakmış
ve doğum şekli de
herşeyin hayırlısı olur inş.
bebişler katılmış aramıza ne güzel
darısı bizlerin başına
özledik sizleriii
herkes iyidir inş.
öptüüük kocamaaaaannnnn

Gunaydin herkese...
Suan siza yatakta baglaniyoruz.
Kocis yanimda uyuyor.
Aksamdan beri doguran var mi bakayim dedim de, yokmus...
Neyse sonra gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…