2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

32 haftamda erken doğum riski nedeni ile izne ayırdı doktor ama daha tık yok

Ben de aynı, 32. haftamda erken doğum riskiyle izni başlattı dr. Hala tık yok. Gerçi herkes çalışmadığın için diyor ama emin değilim.
Ben bir aksilik olmazsa rapor, yıllık izin, ücretsiz izin 6 ayı tamamlamak istiyorum.

Yıllık izinlerin, rapor falan alamıyomusun?

özel sektör olduğu için sonrasında işten çıkarırlarmı korkusu var bende rapor filan almayı düşünüyorum ama maddi konularda var tek maaş şuan için bile zor oluyor

Ben de 32 de ayrıldım.
Çok stresli bir yerde çalıştığım için
Korktum tansiyonum falan çıkar bebeğe birşey olur diye
Bende en kötü ücretsizle 6 ayı tamamlıcam
Haziran olması kztü oldu
Önümüzdeki seneyi katamadık

özel sektör olduğu için sonrasında işten çıkarırlarmı korkusu var bende rapor filan almayı düşünüyorum ama maddi konularda var tek maaş şuan için bile zor oluyor

O zaman yapıcak bir şey yok.
Şartların ne gerektiriyorsa onu yapıcaksın tabii.
Üzme kendini
Bizimde annelerimiz hep çalışıyordu

aynen benim işimde yorucu ve stresliydi ii oldu bölesi

ben de pişman değilim açıkçası, zaman zaman sıkılıyorum ama keyifli yanları da var. en azından stresten uzaklaşıp bebişlermizi rahat ettirdik.
benim de aslında özel şirket ama kurumsal biryer olduğu için işten çıkarma yapamazlar. Ama daha önce çalıştığım yerlerde karşılaşmıştım böyle durumlarla. malesef olabiliyor. Gerçi mahkemeye versen geri dönme hakkını veriyor iş mahkemeleri ama uğraşmak lazım.

Artık annelerimize güç kuvvet olsun diyelim napalım :)

aynen canım bebeklerimiz ii olsunda benim iş yerimde kurumsal ama tehdit var

ama doğsun o güzel yüzünü göreyim yeter bana

teyzeleri biz bugün oğlumla çok yorulduk çok yürüdük. arkadaşlarımla buluşup okey, tavla, tabu elimize ne geçerse oynadık. :))) o yüzden bu gece uykum erken geldi sanki hepinize iyi geceler kızlar.. iyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle, görüşmek üzere..

Iyi geceler hanimlar Biz yeni yanliz kalabildik kizimla insanin geleninin olmasi Oxide bazen bunaltiyor hele kafeteryada ikram derdi gerdi beni
Neyse bizim elifimiz 3900 dogdu 53 cm kandil gunum13.22 de ama bugun 3480 idi normalmis Allah nasil ederse pzt evdeyiz esim Bir ebe buldu o Eve gelip dikislere ve bebegin gobegine vs. Bakacak evimin kokusunu ozledim haaaaaa birde yattigim yerden sizi okumayi Allah yardimciniz olsun bebisleriniz opuyoruz simdiden

kızlar selam dün geceden beri pembe renkli akıntım vardı.nişan böyle bişi mi ki acaba diye düşündüm anneme söyledim öyle olmuyor dedi.iyi dedim daha doğurmuyorum.sonra sabaha kadar uyuyamadım ee nişan değilse ne bu kötü bişey mi oluyo acaba diye sabahı zor ettim.sonra sabah doktorumu aradım gel bakalım dedi.ilk defa alttan muayene oldum çok acımadı ama çok kastım kendimi engelleyemedim
mantarım varmış normalmişim bi problem yokmuş. nst ye de bağladılar o arada bi kızcağız kürtaj olmuştu bebeği karnında ölmüş ağlıyordu ben de kötü oldum başka biri de normal doğuma girdi 5 dk da falan doğurdu heralde ona da acaip sevindim.
dışarda annesiyle kız kardeşi dua okuyodu kapının önünde .onlara sordum hastaneye geldikten 2 saat sonra doğurmuş ama evde de ağrı çekmiş o ne kadar sürdü diye soramadım o ara beni nst ye aldılar

tüm duyguları aynı günde yaşamışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…