- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.361
32 haftamda erken doğum riski nedeni ile izne ayırdı doktor ama daha tık yok
Yıllık izinlerin, rapor falan alamıyomusun?
Ben de aynı, 32. haftamda erken doğum riskiyle izni başlattı dr. Hala tık yok. Gerçi herkes çalışmadığın için diyor ama emin değilim.
Ben bir aksilik olmazsa rapor, yıllık izin, ücretsiz izin 6 ayı tamamlamak istiyorum.
Ben de aynı, 32. haftamda erken doğum riskiyle izni başlattı dr. Hala tık yok. Gerçi herkes çalışmadığın için diyor ama emin değilim.
Ben bir aksilik olmazsa rapor, yıllık izin, ücretsiz izin 6 ayı tamamlamak istiyorum.
özel sektör olduğu için sonrasında işten çıkarırlarmı korkusu var bende rapor filan almayı düşünüyorum ama maddi konularda var tek maaş şuan için bile zor oluyor
Ben de 32 de ayrıldım.
Çok stresli bir yerde çalıştığım için
Korktum tansiyonum falan çıkar bebeğe birşey olur diye
Bende en kötü ücretsizle 6 ayı tamamlıcam
Haziran olması kztü oldu
Önümüzdeki seneyi katamadık
aynen benim işimde yorucu ve stresliydi ii oldu bölesi
İlk iki hafta sıkıldı
Şu an çok iyiyim evde
Yan gel yat
allahtan annem geldi iş güç derken sıkılmaya vaktim kalmadı..
Yoksa evde gerçekten zaman geçmek bilmiyor..
aynen benim işimde yorucu ve stresliydi ii oldu bölesi
ben de pişman değilim açıkçası, zaman zaman sıkılıyorum ama keyifli yanları da var. en azından stresten uzaklaşıp bebişlermizi rahat ettirdik.
benim de aslında özel şirket ama kurumsal biryer olduğu için işten çıkarma yapamazlar. Ama daha önce çalıştığım yerlerde karşılaşmıştım böyle durumlarla. malesef olabiliyor. Gerçi mahkemeye versen geri dönme hakkını veriyor iş mahkemeleri ama uğraşmak lazım.
Artık annelerimize güç kuvvet olsun diyelim napalım :)
Sirbistani tutturdum, italya sinifta kaldi. Turkiye hayalkirikligi oldu:-(
Off yaa, moralim bozuldu.
bu oylamalardan nefret ediyorum çoğu hak edene gitmedi. herkes birbirine veriyor.
Ulkelerarasi altin gunu gibi. Rusyaya oy cikmasi cok komik diyordum, 2.oldu.
kızlar selam dün geceden beri pembe renkli akıntım vardı.nişan böyle bişi mi ki acaba diye düşündüm anneme söyledim öyle olmuyor dedi.iyi dedim daha doğurmuyorum.sonra sabaha kadar uyuyamadım ee nişan değilse ne bu kötü bişey mi oluyo acaba diye sabahı zor ettim.sonra sabah doktorumu aradım gel bakalım dedi.ilk defa alttan muayene oldum çok acımadı ama çok kastım kendimi engelleyemedim
mantarım varmış normalmişim bi problem yokmuş. nst ye de bağladılar o arada bi kızcağız kürtaj olmuştu bebeği karnında ölmüş ağlıyordu ben de kötü oldum başka biri de normal doğuma girdi 5 dk da falan doğurdu heralde ona da acaip sevindim.
dışarda annesiyle kız kardeşi dua okuyodu kapının önünde .onlara sordum hastaneye geldikten 2 saat sonra doğurmuş ama evde de ağrı çekmiş o ne kadar sürdü diye soramadım o ara beni nst ye aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?