- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.441
Selam annişlerr,
ilk maaşallah bebişine çok tatlı.
Ütopya çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
folikasit gözün aydın güle güle büyüt bebeğini
kızlar gecmişi çok dikkatli okuyamadığımdan hatırlayamıyorum ama dün birisi kiloları sormustu. 72 kilo ile doğuma girdim bugün 9. gün ve sabah tartıldım 63.5 idim zaten 61 ile hamile kalmıstım kısacası 2-2.5 kilom kaldı
hoşgeldin taze annemiz maşallah hiç bişi kalmamış :) nasılsın bakalım minnak napıyo..
kızlar gecmişi çok dikkatli okuyamadığımdan hatırlayamıyorum ama dün birisi kiloları sormustu. 72 kilo ile doğuma girdim bugün 9. gün ve sabah tartıldım 63.5 idim zaten 61 ile hamile kalmıstım kısacası 2-2.5 kilom kaldı
ne mutlu sana :)
onu da werirsin inş
ikimizde çok iyiyiz çok sükür, uyuyor şimdi mışıl mısıl. sürekli emiyor, sonra gazını çıkarıyoruz sonra uyuyor şimdilik hayatı bunlardan ibaret
Ay hic sevmez,deli olurum.
Az offlasin diye ufak seylere yardim edince bana kiziyor
Az once bitti isi.Dayanamadim kizdim,offlayacaksan bidaha yapma.Elinde sonunda yapilcakti oglun dogunca yapardim artik dedim.
Dedigii ise,sen etrafimda dolaniyorsun stress oluyorum
Halbuki sevmedigini biliyorum.Simdi camasir yikamaya gitti
Bende karpuz keyfi yapiyorum evde
Ama deli oluyorum evde böyle is olunca,cunku o offlamasi cildirtiyor beni
Ayy canımmm bi offlayarak iş yapan koca da ben de varSinir oluyorum oflamasına,hele ev süpürürken beni deli ediyor,bi oda süpürüyor makinayı kapatıp dinleniyor tabi arada da bi ton söyleniyor,sonra diğer odaya geçiyor,inan var ya beni onun offlamaları daha çok yoruyor.. Kendim yapsam bu kadar yorulmam ama bana da yaptırmıyor,10 günde bi ev süpürüyor,ev iyice batacak ki beyimiz temizlik yapsın.lavabo banyo falan temizlemez,onları ben yapıyorum.Neyse buna da şükür.. Bazen diyorum ki eninde sonunda bu temizlik yapılcak,bari söylenmeden yap ki ne sen yorul ne de beni yor,haksızmıyım amaa
acilden geldik bizde 4 saattir ordayiz
kalbim felaket sikisiyordu bir de befes alamiyordum
annem kalp krizzinden olunce ve benzer sikayetleri olunca sart oldu gitmek
ekg cekildi sonuc pek parlak degilmis
hemen takibe aldilar bidunya test yaptilar
simdilik skinti yok deyip taburcu ettiler
hala cok agrim var ve nefes alamiyorum
agri kesici de verdiler orda ama hic etkisi olmadi
yoga hareketi demissiniz ama sanirim bu bildigimiz tutulma agrisi degilmis
zaten hayatimda ilk kez bukadar kotu oldu bu agrilar
umarim gecer
artik nefes almak bile istemiyorum agrilardan
akıntı durumunuzu merak ediyorum bende alt taraf hep ıslak ve sarımsı bir renk..
ve hep rahimden aşağı bişi ittiriyor gibi bir durum söz konusu aramızda bu durumu yaşayan var mı?
ben varım,rahimden aşağı bişi ittiryor gibi de oluyor..ama benim için biraz erken mi ne:44:
akıntı durumunuzu merak ediyorum bende alt taraf hep ıslak ve sarımsı bir renk..
ve hep rahimden aşağı bişi ittiriyor gibi bir durum söz konusu aramızda bu durumu yaşayan var mı?
bendede durum seninkinin tıpkısı normaldir sanırım.
bu işin erkeni yok canım bak listemize 36+4 te doğum yapmış coğu peki akıntın nasıl var mı bişi
son haftaların problemiymiş bunlar akıntı ile ilgili araştırma yapıyorum internetten..bebek doğum kanalına girdiği için basınç hissi verirmiş
hafif sarımtırak,gün boyu ıslak evde isem günde 3-4 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum..
canım senin bebeğin doğum kanalına girmişti dimi dr öyle mi demişti sana? sanki öyle hatırlıyorum
belki akıntı ile ilgisi vardır dicem ama
bende yeni dün geldm dr.dan doğum kanalına girmemiş daha ama dedğin akıntılardan yaşıyorum
hafif bir idrar yolları enf.um vardı ondan sanıyorum birde son zamanlarda oluyormuş böyle galibaaa...
kızlar dr.um normal doğum için son bir haftan dedi bu hafta normal doğurdum doğurdum bebiş tombiş oldğu için haftayaa kalırsa biraz daha büyüyeceği içinnnnormal şansım kalmayacak dua edin bana artık bebeğim rahat yerini bıraksın ve gelsin artıkkk bu seferki sabırsızllıktan değil ama normal için son bir haftan diyince içime bir hüzün çöktü resmen... hep kendii normale odaklamıştım çatı darlğmda çıkmadı ama kızım çok büyümüş teyzelerii yaaa ne yapacağım bilmiyorum bu hafta olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?