2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam annişlerr,
ilk maaşallah bebişine çok tatlı.
Ütopya çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
folikasit gözün aydın güle güle büyüt bebeğini

hoşgeldin taze annemiz maşallah hiç bişi kalmamış :) nasılsın bakalım minnak napıyo..

merhaba güzel anneler :)

bugün anca bakabiliyorum topiğe :)

ilk - cerser - bebişlere rağmen bizi yalnız bırakmayıp tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler :) inşallah biz de öyle olabiliriz.
folikacid - gözünaydın, bebişini kucağına almışsın sen de. darısı başımıza :) sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah.

utopya - cok geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşirsin.

ne mutlu sana :)
onu da werirsin inş

ikimizde çok iyiyiz çok sükür, uyuyor şimdi mışıl mısıl. sürekli emiyor, sonra gazını çıkarıyoruz sonra uyuyor şimdilik hayatı bunlardan ibaret

canım zaten minişlerin asli görevi emmek , gaz çıkarmak ve altına yapmak :)) sonrada mışıl mışıl uyusunlar

ütopya geçmiş olsun canım benimde annem gizli kalpten vefat etmişti.bizim içinde o risk var sürekli kontrolde olmak en sağlıklısı.
cerser ilk ve diğer arkadaş(adını hatırlayamadım ) hoşgeldiniz miniklerinizi güle güle büyütün.
bende eşimle tartıştım yalap şap yapıyor yapacağını böyle yapacaksan yapma temizliği dedim bıraktırdım.kadın alıcam onunla uğraşacağıma.şimdi gitti yatıyor.

ayy bu erkeklere artık sadece gülüyorumben de her hafta o offladıkça kızıyorum,bu hafta bir şey demedi ama bir kapı siliyor ahhh ahh diyor

benim ki batsa da görmez.o oofladıkça sinirden çatlıyorum,yine de buna da şükür.

canım geçmiş olsun,Allah derman versin az kaldı bebeişin gelmesine hayırlısı ile geçsin şu günler:26:

akıntı durumunuzu merak ediyorum bende alt taraf hep ıslak ve sarımsı bir renk..
ve hep rahimden aşağı bişi ittiriyor gibi bir durum söz konusu aramızda bu durumu yaşayan var mı?

akıntı durumunuzu merak ediyorum bende alt taraf hep ıslak ve sarımsı bir renk..
ve hep rahimden aşağı bişi ittiriyor gibi bir durum söz konusu aramızda bu durumu yaşayan var mı?

canım senin bebeğin doğum kanalına girmişti dimi dr öyle mi demişti sana? sanki öyle hatırlıyorum
belki akıntı ile ilgisi vardır dicem ama
bende yeni dün geldm dr.dan doğum kanalına girmemiş daha ama dedğin akıntılardan yaşıyorum
hafif bir idrar yolları enf.um vardı ondan sanıyorum birde son zamanlarda oluyormuş böyle galibaaa...

maşallah canım :) emzirirken 2 kiloda çoktaaan gider. emzirmek anne içinde çok faydalıymış, inşallah hepimizin bol bol sütleri gelir, sezeryandan sonra biraz gecikiyor süt diyorlar senin öyle oldumu cerser? bide göbeğini sarmaya başladınmı?

kızlar dr.um normal doğum için son bir haftan dedi bu hafta normal doğurdum doğurdum bebiş tombiş oldğu için haftayaa kalırsa biraz daha büyüyeceği içinnn normal şansım kalmayacak dua edin bana artık bebeğim rahat yerini bıraksın ve gelsin artıkkk bu seferki sabırsızllıktan değil ama normal için son bir haftan diyince içime bir hüzün çöktü resmen... hep kendii normale odaklamıştım çatı darlğmda çıkmadı ama kızım çok büyümüş teyzelerii yaaa ne yapacağım bilmiyorum bu hafta olsun inşallah

son haftaların problemiymiş bunlar akıntı ile ilgili araştırma yapıyorum internetten..bebek doğum kanalına girdiği için basınç hissi verirmiş

evet o basıncı bazen fazlasıyla hissediyorum akıntıda epeydir var bende senin tarif ettiğin gibi, doktora sormuştum kötü koku yoksa sorun yok, rahimin ürettiği normal bir akıntı demişti.

hafif sarımtırak,gün boyu ıslak evde isem günde 3-4 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum..

aynen tatlım öleyim bende..her wc ye girişimde tuvalet kağıdı yerleştiriyorum bıktım çamaşır değişimden..

evet uzun zamandır doğum kanalındaydı geçenlerde sormuşsun bacak bacak üstüne atabiliyormusun diye atamıyorum çok zor yani karnım aşağı indi zaten.

maşaallah ne kadar büyümüş bebiş?benimkide bayağı büyük adet tarihinden 1 ay önce gidiyor ama dr bekletiyor normal doğum düşünmüyorum korkuyorum çünkü ama aniden başıma gelirse suyum falan gelirse sezeyan olmam çekerim o durumu ama sezeryan tarihine kadar gelmzse normal doğum olsun diye uğraşmıyorum.3650 gr 52 cm bnm kız daha 3 haftası var nerden baksan gidişatı merak ediyorum kilolu olursa alırız demedi henüz

Hemen hemen 2 haftadir bendede var akinti. Biraz sarimsi gibi
Ama normalmis hamileligin sonunda
Ben birazcik uyudum,ama iyice sersemlestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…