2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Çok geçmiş olsun. umarım uzun sürmez canını sıkmamaya çalış stres herşeyi daha kötü yapıyor.

akıntı durumunuzu merak ediyorum bende alt taraf hep ıslak ve sarımsı bir renk..
ve hep rahimden aşağı bişi ittiriyor gibi bir durum söz konusu aramızda bu durumu yaşayan var mı?

Benimde çok oluyor canım. İç çamaşırı ve ped değiştirmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Özellikle yürüdüğümde bir baskı hissediyorum gerçi 36. haftam bugün bitecek doğum kanalına girdi mi bilemiyorum açıkçası... Perşembe kontrolüm var bakalım kızım ne alemde :))

hafif sarımtırak,gün boyu ıslak evde isem günde 3-4 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum..

Merhaba
Öncelikle hepinize en kolayından ve problemsiz doğumlar ve sağlıklı bebekler diliyorum.

Sadece bu dönemlerinizde değil, her zaman için gerek günlük ped lerinizde gerek periyodik dönemlerinizde, kendinizi her zamankinden daha rahat ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak bir ped kullanmak gerçekten çok önemli. Çünkü hava geçirgenliği olmayan bir ped, yüzeyi pamuksu da olsa bakteri üremek için en iyi ortamdır. Ve kadınlarda görülen her tür kadın hastalıklarının büyük bir kısmının kullandığımız ped ler veya kullandığımız çamaşırlardan kaynaklandığı bilinmekte. Her yaşta ve her durumda her kadın için bir şekilde hep bir sıkıntılı durum oluyor işte ne yazık ki, bizlerin uğraşları hiç bitmiyor gerçekten. Ah diyorum bazen, şu erkekler ne şanslı canlılarrrrr

Winalite kullanmanızı tavsiye edebilirim. Hijyenik ve hem rahat edersiniz, hem temiz...

cok sukur daha iyiyim
en azindan daha rahat nefes aliyorum
bir saat de uyudum gozum acildi biraz
kocam bebek gibi bakiyor bana allah razi olsun ondan
bugun ilk sulu yemek denemesini de yapti cok guzel oldu

cok sukur daha iyiyim
en azindan daha rahat nefes aliyorum
bir saat de uyudum gozum acildi biraz
kocam bebek gibi bakiyor bana allah razi olsun ondan
bugun ilk sulu yemek denemesini de yapti cok guzel oldu

canım geçmiş olsun sevindim iyi olmana ve bakacak süper bir kocaya sahip olmanasanşlısın

selamlar
ütopyacım çok geçmiş olsun canım
kendine dikkat et.inş kısa sürede düzelirsin
folikacid güle güle büyüt bebişini Allah uzun ömür versin.
cardelens akıntı sormuşsun bende çok az ve beyaz
arada bir akıntım oluyor.
ilk tavsiyeler için teşekkürler bi kaç tane daha
hamile külodu alayım bende.

bizde bugün dışarıdaydık gezdik dolaştık geldik
yorulmuşum azıcık fazla yürüyüp ayakta
kalınca belim ağrıyor.

merhaba arkadaşlar,
birkaç sayfa öncesinde doğum sonrası kilolar konusunu okudum. malum bebiş var artık çok sık giremiyorum ama ben doğuma 66,5 kg ile girmiştim. eve geldiğimde 60 kg idim.
şimdi 58 kiloyum. 55,5 kg ile hamile kalmıştım. ama doktorum kontrolde kilo vermemem gerektiğini yoksa sütümün azalacağını söyledi
bu arada sezeryandan sonra süt hemen gelmiyor, bende 1 gün sonra az gelmişti. bebeğim 3050 kg doğmuştu ama hastaneden çıkarken 2830 kg'a düştü. bu arada sarılık için de sık sık emzirmek gerekiyor ama süt yeterli değilse mama öneriyorlar ne yazık ki
ben promalt içecek, humana still tea ve bol sıvı komposto falan içiyorum. şu an bebeğim kilo alıyor maşallah.
hepinize hayırlı doğumlar...

unuttum bu arada doktorum operasyondan 2 gün sonra korse giyebileceğimi ve giymem gerektiğini söyledi. ben de gündüz evde giyiyorum, göbeğim epey toparladı gibi alakası var mıdır bilmem ama.

İyi akşamlar hanımlarrr :)..

Bugün akşama kadar arkadaşımla vakit geçirdim..uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacım vardı,7 saat beraberdik :)

Şimdide evde vakit geçiricem amaaa yarından itibaren anneciğiimmm olacak yanımda daha güzel vakit geçireceğiz inşalahhhhh :)

Bu arada son 2 iğnem kaldı,oğlumun hayat kaynağı olan iğnelere son vermek içimi biraz burkuyor ama çookk dikkat etmem lazım artık hareketlerine...

Geçmişi okudum şöyle hepimiz ha safhada heyecan ne hoşş :)

iyi akşam haziran annelerii, bir kaç gündür topiğe bakamadım sayfa çok birikmiş okuyamıycam var mı doğum yapan ya da herhangi bir gelişme..?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ya
Çok üzüldüm
Neyseki sonra gördüm ki
Biraz iyiceymişsin
Dikkat et kendine

kızlar slm bugün bütün gün kocişle dışardaydık
hava güzel olunca gezdik dolaştık yeni geldik
ayaklarım çokk şişti morardı
buarada son hafta olduğundan mı acaba bebişin hareketleri çok azaldı
gerçi artık iice büyüdüler yerleri azaldı ondandır herhalde...
kaldı 1 haftamız ama benim paşa hala doğum kanalına girmedi
baya bekleticek bizi anlaşılan

ferdacım canım çokkk geçmiş olsun aman dikkat et kendine ne güzel kocişin yardıöcı oluyor
ilkcim tavsiyelerin için sağ ol bir kaç iç çamaşırı daha ekleyelim o zaman aklına geldikçe sen yaz bize

folikacid Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza

Selam kızlar..

Biz bugün resmen bittikkkkkkkkkkkkk.. Polonezköye pikniğe gittik
Aslında ben hiçbir işe elimi sürmedim ama suan dayak yemiş gibiyim..

Bütün gün hamak keyfi yaptım we hamile oldgm icin de hersey önüme geldi
dusumu yaptım rahatladım gecmişi okuyup yatağa giricem masallah 20 sayfa birikmiş

bu arada şeyimin kemikleri öyle bi ağrıyoki resmen koparıylar sanki
bid sancılarım oluyo ama geciyo. yalnız o kemik ağrım gecmek bilmiyo
insallah normaldir :44: :44:

Dün aynısı bende vardı
Geçti benim ama kemik hakkaten çok ağrıyordu
Seninde geçer inşallah

hayırlı akşamlar arkadaşlar
doğuran annelere hayırlı olsun ALLAH ım hayırlı evlat eylesin inşallah bebeklerinizi
hasta olan arkadaşlarıma ALLAH tan acil şifalar diliyorum

27 haziran gel artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…