2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iki kere aradım meşgule aldı işi var sanırım yada doğumda ne bileyim birşey vardır işte
:) çok az sancım var psikolojik mi acaba

yok dünkü gelen iki bilyemsi jöle kıvamındaki toplarda kahve rengi damlalar vardı akıntı şeklinde değildi top topdu ama

bugün gelen sadece kahverengiydi akıntı şeklindeydi

doktoruma ulaşamadım
anneme sordum hep peçete koyuyorum peçeteyi gösterdim onaa
bu nışan değilsede bundan sonra gelebilir hazırlıklı ol dedi

ay inşallahhh

benım koçişte mıymıy da bende senın dedıgın gıbı babasına cekmıs ne olcak agırdan alıor kendını dıorum:))))))))))9

supermıss:))

hakkımızda hayırlısı cnm ıns bı an once bebıslerımıze saglıklı bı sekılde kavusuruz

massallah cnm bebısıne

maşşallah kılosu ıyı cnmcnm ıns sıkıntı olmadan normal dogum yaparsın dr da ıyı seyler solemıs gayet ıyı gıdıyor yanı maşşallah

yok dünkü gelen iki bilyemsi jöle kıvamındaki toplarda kahve rengi damlalar vardı akıntı şeklinde değildi top topdu ama

bugün gelen sadece kahverengiydi akıntı şeklindeydi

bence sen beklemeden dr git açılma olabilir benim 7 cnm açık vardı suyum yine gelmemişti ebe patlatmıştı ama 3 dk bi sancım vardı benim

doktoruma ulaşamadım
anneme sordum hep peçete koyuyorum peçeteyi gösterdim onaa
bu nışan değilsede bundan sonra gelebilir hazırlıklı ol dedi

ay inşallahhh

dr ne zaman gıtmıstın ?kıs bence bı dr görun belkı acıklıgın vardır ayy belkı doguma gırersın ayy heycanlandımm keske bendende nısan gelse ayy ışşşşşallah işşallah bu aksam gelır...

valla bende dort gözle beklıorum nısan gelmesını ama nerdeeeeeeeeee sureklı zıp zıp zıplıorum

büyük ihtimal nişan, 24 saat içinde gelebilir, hazırlıklı ol canım.
:) ay inş. normal doğum için bu son haftamdı zaten ayy bende heyecan yaptım

doktoraa cumartesi gitmiştik daha doğum kanalına girmemişti o zaman ancıda yoktu hatta bizimki nst nin y arısında uyudu

umaygulay bnce tarif ettiğin şey nişan cnm yaa akıntı oşekil olmazz

:18: inşallah canım

dr la görus tel de...eger bekle derse beklersın yok gel derse durma gıt cunku acıklıgın olabılır..

tansıyonun yuksek değilse korkma.ben gecen hafta kesıntısız 3 gun baş ağrısı çektım.

Kızlar ne farkettim
Dün akşam çoğunluk eşlerinden yakınıyordu
Herkes sinirden uyumuş herhalde
Gece kimse yokmuş :)

valla erkne yattım ben de doğru.demın de gıttım yatttım 1,5 saat uyumuşum.sırf vakıt gecsın dıye valla.

ay senle kaderımız bır:)) ama ben tuıp bağlatmaktan korkuyorum.bı arkadaşım bağlattı butun hormon dengesı alt ust oldu.

gözun aydın çok güzel çiçekler

kızlar şimdilik çıkıyorum görüşürüz yine naz canım sende bizi ihmal etme :) ne zamandır göremiyorduk seni özletme kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…