- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.001
kizlar akillibidikin slmi var
35+4mus bugun
hersey yolundaymis
persembe kontrolu varmis tekrar
35+4mus bugun
hersey yolundaymis
persembe kontrolu varmis tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar
biz doktordan geldik şimdi
oğluşum 3.350gr olmuş
kafası 2 hafta öndeydi nihayet 1 haftaya düştü
normal doğuma engel değilmiş
hala karnı 2 hafta geri
bu durum artık canımı iice sıkıyor![]()
ne yaptıysak düzelmedi
sancılar var ama
karnı küçük olduğu için yeterince baskı yapamıyormuş
kanala girememesinin sebebi buymuş:26:
kanala girmeyince çatı kontrolü yapmadı
hepsi birbiriyle bağlantılı ya...
haftaya salı tekrar gidicez ozaman 41. haftamızda olucaz:18:
hala girmemişse sezeryanla alıcaz dedi
yatıcak gb hazırlıklı gelin dedi
ama biz normal istiyoruz dedim
hiç bir sorun çıkmazsa suyu azalmazsa plesenta kreçlenmezse yada ayrılmazsa
gününden sonra +10 gün bekleyebiliriz dedi
hayırlısı artık...
bu kociş de başımın etini yiyiyor salı günü aldıralım aldık
beklemeyelim die oooofffff çok sıkıldım çokkk
chanel hakkında hayırlısı canım
sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz[/QUOT
benim bebeğimin de karnı küçüktü et suyu içmemi söyledi doktor.bizde işe yaradı
temizlik çok nankör hiç bitmiyor ben haftalardır bitiremedimkızlar ya bu evin işi neden hiç bitmiyor. perşembe temizlikçi vardı. pazar elektrik süpürgesi çıkardım, sildim süpürdüm. bugün ev yine hiç temizlenmemiş gibi. ufff sıkıldım. bi de çocukla nasıl yetişcez bunca işe.
maşallah maşallah ne güzel haberler böyleselamlar bizde kontrolden geliyoruz
önce nst ye girdim oğluş uyuyordu çikolata falan yedim
tam kıpırdamaya başladı ki doktorumuz öğle yemeğine çıkacağı
için beni ultrasona çağırdı suyum gayet iyi
bizim ki kafayı iyice gömmüş kanala giriyor yavaş yavaş dedi
çok fazla kilo almamışız
bpd 37+1
hc 36+3
ac 36+6
fl 34+4
kilomuz 2886 gr
boy 47 cm
şimdi evdeyim öğle arasından sonra tekrar
nst ye gireceğiz.
bizden haberler böyle
benimdfe göğüs altkarım ve göğüs içlerim çok kaşınıyor doktoruma sordum normal dedi.Selamlar arkadaşlar öncelikle bebişlerine kavuşmuş annelerimizi tebrik ediyorum darısı bizim başımıza. Ben bişey sormak istiyorum hamilelik kaşintisina yakalanan var mı aranızda ben nerdeyse iki haftadır bazen çok şiddetli biseklide kaşınıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum
kızlar 35+5 te 2250 gr.bebek az kilolu mu?dünden beri moralim çok bozuk![]()
temizlik çok nankör hiç bitmiyor ben haftalardır bitiremedim
maşallah maşallah ne güzel haberler böyle
benimdfe göğüs altkarım ve göğüs içlerim çok kaşınıyor doktoruma sordum normal dedi.
canım benim normal görünüyor Gebelik Haftalarna Gre Bebein Arl Kilo Almas Geliimi,Bebek Hesaplaycs bu sitede.
Kızlar bizde geldik doktordan
Haftaya per alalım diyor doktorum.2800 civarı çıktı kilosu.Tekrar haftaya bakarız dedi.Ben pts raporumu almaya gelicem çok az var 3 güne dinlenemem diyince o zaman ondan sonraki pts alırız dedi.Bilemiedim kafamda karışık ne yapsam![]()
Kızlar bizde geldik doktordan
Haftaya per alalım diyor doktorum.2800 civarı çıktı kilosu.Tekrar haftaya bakarız dedi.Ben pts raporumu almaya gelicem çok az var 3 güne dinlenemem diyince o zaman ondan sonraki pts alırız dedi.Bilemiedim kafamda karışık ne yapsam![]()
gözün aydın canım. maşallah bebişine de.sezeryan mı istiyordun sen. eet 3 gün çok az. biraz evde vakit geçirip eksikleri tamamlamak iyi oluyor. bi sıkıntı yoksa bebiş açısından haftaya kadar beklemek daha mantıklı bence.
kızlar 35+5 te 2250 gr.bebek az kilolu mu?dünden beri moralim çok bozuk![]()
offf sinir oldummm....
şu sitede hiç aradığım şeyi bulamıyorum, arama butonunu boşuna yapmışlarr
kızlar hani öznur un yaptığı bebek kurabiyeleri vardı ya, onun tarifini alıp da bi kenara yazan var mı???
bi türlü bulamadım topic te, nooolur acele cvp yoksa aramaktan çıldırıciiimmmm![]()
kızlar dün bilye kadar iki tane sarı top gibi jöle gibi bir şey gelmişt benden koyu sarı şimdide onlardan küçük kahverengi bir şey geldi ne ya pmalıyım
oncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve
beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su
bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum
sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum
sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın
170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık
cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım
bunu tansell verdi oda öznurdan almış canım![]()
kızlar dün bilye kadar iki tane sarı top gibi jöle gibi bir şey gelmişt benden koyu sarı şimdide onlardan küçük kahverengi bir şey geldi ne ya pmalıyım
sarımtırak bendede sürekli geliyo ama kahverengi olmadı hiç nişan mı ne diyolar o olmasın sakın sen gene hazırda bekle suyun felan gelebilir:18:![]()
Canımm doktorunu arayıp sorsan?. Ya da bi sağlık ocağına gidip hemşirelere sorsan?.
ballı suyu pişirip ağdalaştırdınızmı yapışgansı olmasıı içinn?
ben bir hemşiremi aryım dönerim size yine