- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.101
slm kızlar
az once tbmtn ile konstum..
dun sezeryan ile oglu ozan ı kucagına almış
3140 gr dogmus.. biraz zor olmuş dogum sonrası..
ama cok şükür 2side iyilermiş
ewlerinde dinleniyolarmış..
kızlar az önce tuvalete gittim adet başlangıcı gibi kahverengi bişeyler geldi sanırım benim yavru yola çıkıyorRABBİM yardım etsin cümlemize
slm kızlar
kızlar slm
bugün bizim 40 haftamız doldu
takvimimiz kapandı
beklenen doğum tarihi bugün dü
saat 14 den beri 5 dk bir girip yaklaşık 1 dk süren sancılar var
ama dayanılmayacak gb değil
alt tarafta hafif hafif
psikolojik mi?
doğuruyormuyum?
yoksa kanala mı giriyoo....
ayyy dıkıldım artık kızlar ben hamilelik yetti bence
Kizlar 2haftadir giremiyorum,24 mayista 2hafta erken olarak bebisim dunyaya geldi.kandille dunyaya geldi oglum.inanilmaz anlatilamaz bir duyguymus annelik.normal dogum yaptim, dikislerim zorladi ama bugun kendimi cok iyi hissettim hemen girdim.kesinlikle mumkunse normal dogum yapin derim, allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin opuyorum guzel anneleri
canım doğum listesini sen düzenledin galiba bilgilerim hep eksik kalmış yazayım da eklersin. 28 mayısta ankarada sezeryan doğum yaptım. bdt 23 hazirandı. oğlum utku tamer 47 cm. 2650 gr olarak dünyaya geldi.
slm kızlar
kızlar merhaba uzun zaman oldu giremeyeli. çok zor günler atlattım hala hastanedeyim bebeğime annem bakıyor ama toparlanıyrum çok şükür bu günler de geçecek inş. doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel günler göstersin hepimize de.
slmmmmm kızlar bnde yuruyemıorum artık sancım çok oluo ytrkende adet sancısı gıbı agrılrım oluyo ve ıkı uç gnfur koyu sarı akıntım sumuk gelıo peltek gıbı mukus gıbı yakn herhalde bnmde karnm okadar dustu kı şeym gözkmuo okadar ynı
slmmmmm kızlar bnde yuruyemıorum artık sancım çok oluo ytrkende adet sancısı gıbı agrılrım oluyo ve ıkı uç gnfur koyu sarı akıntım sumuk gelıo peltek gıbı mukus gıbı yakn herhalde bnmde karnm okadar dustu kı şeym gözkmuo okadar ynı
Kızlar bebişim acayip baskı yapmaya başladı, yürürken çok zorlanmaya başladım, eşim bana fark atıyor ben gerilerde kalıyorum, az önce yer sofrasında yemek yedikten sonra eşim olmasa yerimden kalkamayacaktım neler oluyor bana, karnımda patlayacakmış gibi şişti daha doğuma 24 günüm var ama sabredmeyecek heralde.
Bana gene bir alışveriş manyaklığı geldi
bendede var ama yürümeye gezmeye dermanım hiç yok
canım şu ana kadar doğum yapanlarda sezeryan patlaması olmuş ama kesinlikle normal doğumu zorlayın. sezeryan sonrası çok zor benim 1 hafta oldu bugün biraz daha iyiyim. çok geç düzeliyo. ama normal yapanlar ertesi gün ayakta valla. allah hayırlı doğumlar nasip etsin....
Çooook sıkıldımmm, hadi geleceksen gel oğluşum yaaa.. her gelen sancı doğum sancısı mı diye saate bakmaktan kafayı yiyeceğim.. Bir de karnım bacaklarıma yapışıyor yaa, otururken acayip ağırlık hissediyorum.. Dün gece uyku muyku hak getire. en fazla 2-3 saat uyudumn herhalde.. uykum kaçıyor. zaten yatakta dönmek kabus.. Kocişi daha fazla rahatsız etmeyeyim diye sabahın 5:30'unda ayaktaydım.. Şu anda da uykum yok.. üfffsss.... Bu beklemek ne zor işmiş :44:
sorma canım ya
dün gece benimde sanki uykum geldi
yatağa gittim
dön dön maymun oldum
bu gece tamamen uyuklamadan girmem yatağa
vizonnnn nasılsın annelik nasıl gidiyor bebiş nasıl?
aşağıda ismini görünce yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?