2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doğum yaptıktan sonra bu günlerimi ararmıyım bilmiyorum ama artık sıkıldım diyebilirim. beni gören eş dost ve aile fertlerinin *sen daha doğurmadınmı* demelerinden de sıkıldım. senin kızda artık nazlımı inatçımı sana mı çekti babasına mı demelerinden de sıkıldım. uyandığım her yeni günde doğum stresini düşünmekten de sıkıldım........ liste böyle uzayıp gidiyor.. bakalım hayırlısı bugün de ses seda yok kızımda içimde rahat sanırsam bugünlerde çok hareketli. tuvalete de sık gitmeye başladım. tuvaletle kanka oldukta diyebilirim.

evet cnm sende bende napcaz boyle cuma kontrolum var ıste benım kanala gırdıyse 1 hafta daha beklerız gırmesdıyse sezeryan gunu verırım dedı
vallahı nabalım elımız mahkum

günaydın kızlar herkese
herkes uykusuzluk çekiyor ama bende şu sıralar acayip bir uyku hali var nedendir bilmem
geceleri de uyuyorum gündüz de 11de falan kalkıyorum
şimdi de gözümden uyku akıyor valla
ablam ve yeğenimle zaman geçirdik bolca, bugün evdeyim artık
kocam da kızıyor otur artık bi yerinde
yolda doğuracan sen kesin diyor
bu hafta baya hareketli geçti
doktor dinlenmemi söylemişti
umarım suyum azalmamıştır

zemka hoşgeldin sende
ben de ayaz ismini beğendim

bence AYAZ

canım ben de rüyamda seni gördüm,yani tabi seni tanımıyorum ama elifwolky diyorum,senmişsin yüzünü pek görmedim.ikimizde hastane idik ve doğum için gitmiştik

bdtler aynı canım belki aynı gün doğururz hadi hayırlısı bu rüyaların artık bir anlamı olmalı

bencede ayaz

kızlar benim kız sözde ayın başında doğcaktı fakat hala doğmadı ben izine cıkalıda 8 haftayı doldurdum şirket raporu yenile diye tutturdu doktorumda "ben o rapora doğuma kadar diye yazdım şirketin böyle bişey isteyemez kimsenin çocuğu karnında bir iki yıl kalmıyo en fazla 42. haftada doğar beklesinler onlar istiyo diye zorla doğurtcak halimiz yok "dedi geçti ben şimdi napsam ki yaa başına böle bişey gelen var mı? acaba

32 haftada ayrıldıysan raporunun daha bitmemiş olması lazım ve zaten o rapora tarih yazmıyorlar bitiş tarihi boş kalıyor doğuma giderken yanında götürüyorsun orda doktor dolduruyor sonra tekrar iş yerine veriyorsun o tarihten sonrada doğum sonrası iznin oluyor... senin şirketinde bir anormalik var canım doktorun ii sölemiş

aslında hergün mutlaka okuyorum takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum cnm, teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

su iyi olsa da malesef 41 den sonrasını beklemiyorlar ben de seninle aynı durumdayım çok korkuyorum sezeryan yapacak diye, işin kötüsü 40.haftaya girdim hala çatı kontrolü yapmadı, normal diye gidicem bi anda sezeryana alacak psikolojik olarak çökeceğim diye korkuyorum

canım senin durumu yasıyan birileri yüzde yüz vardır 41 de 42 de doğuran ama senin daha sata göre bile dolmamıs şirkette çatlamasın. ama yasal izinde 8 hafta :44::44::44: benimde cok kafam karıştı. sonuc itibariyle bu halde işe gidecek halin yok hiç olmadı doktorun normal rapor verir çünkü raporlarda doğuma kadar yazmıyor ki işte yasal izninin 5 haftasını, 3 haftasını aktarıyor yazıyor yani benimki öyleydi. sadece doğum sonrasında hafta ve gün yazıyor bideişe başlayacağın tarih benimki 28 agustosta bitiyor mesela:44::44:

canım bende ayırdım renkleri 30 derecede narin yıkama ek durulama kırışık azaltma ve hızlı program da yıkadım ufacık şeyler makine dolmuyor ilk yıkayıp astıgımda çok komik çok hoş gelmişti çamaşırlık da gözüme :)

cok tesekkür ederim canım cewabın icin. bende öyle yapiyim bari..
daha asmadım ama makineye atarken bile cok tatlı geldiler gözüme

elifwoly sanada tesekkürler tatlımm
bende bebek programı yok en iyisi 30 derecede, 40 dk hassasta yıkamak..

bende hep narinde yıkıyorum, açık koyu diye ayırıyorum gerçi çoğu açık renk amaaaa

canım 30 da kısa yıkadım bende
çok koyu renkler yoktu hepsini birlikte attım
beyaz çoksa onları ayırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…