- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.261
ayy tokaya bak yerim ben onu
canım 30 da kısa yıkadım bende
çok koyu renkler yoktu hepsini birlikte attım
beyaz çoksa onları ayırabilirsin
kızlar teşekkür ederimarel için herkes ariel gibi dedi sinirim bozuldu yine de içimde kalmasın diye sizlerin de fikrini alayım dedim dün akşam da ayaz'a karar verdik en çok içimize sinen ayaz oldu inşallah yarın nufus kağıdını çıkarttırcak babası
İyi aksamlar kızlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. gecmise daha bakamadım, ins doğurucaklar hayırlısyla doğurmustur..
Ben bugün cok zor bi gün gecirdim..
Sabah aöf sınawına gittim. ama kalktım üzerimde bi sinir, uykusuzluk, mide bulantısı
Neyse kayınpederim arabayla götürdü sağolsun, eyüpteydi..
Ben sınawa girdim ilk 5. dakikasında bi fenalastım ama ölüyorum sandım..
Buz gibi ter, iğrenc bi mide bulantısı, böyle içten içten gelen bi bayılma hissi..
Dedim ha gayret gülcan bari 1 dersi yap. yokkkkk 10 soru yapabildim, hocayla göz göze geldik. Hemen kadının gözler pörtledi anladı tabii.
dedi iyimisin bembeyazsın, yok dedim bayılıcam sanırım, hemen öğretmenler odasına aldılar, bide ilk yarım saat cıkarmıyolar. telimde yanımda yok..
biraz dinlendim orda ama daha fena oldum en son dayanamadılar, bi öğrt. telinden kayınpederimi aradım, hemen geldi aldı beni..
geldik ewe ben bir kuss, bir kuss buz gibi oldum.
9.30 da bi yattım öğlen 1 de kalkmısım.. biraz daha iiydim ama bütün gün çift gördüm we midem ağzımda gezdim..
kafam hep dağınık, hersey bulanık..
eczanede tansiyonuma baktılar 10 a, 8 cıktı ama nabzın cok kötü dedi, cok hızlı atıyo dinlen dedi..
simdi biraz daha iiyim ama cok korktum yarınki sınawlarıma da girmiycem o yüzden..
artık eylüle kaldı..
benden haberler böyle kızlar biraz tatsızım anliycanız.. nolur birbirimize dua edelim..
ben bi gecmişi okuyayım.. hepinizi öpüyorum..
günaydın kızlar
rüya görüp uyandım
güya nişanım geliyor
ama ne lavaboyu kan götürüyor
çok kan kaybediyorum ya
çok kötü başım dönüyor
işte böyle sonra da uyandım
Kizlar 2haftadir giremiyorum,24 mayista 2hafta erken olarak bebisim dunyaya geldi.kandille dunyaya geldi oglum.inanilmaz anlatilamaz bir duyguymus annelik.normal dogum yaptim, dikislerim zorladi ama bugun kendimi cok iyi hissettim hemen girdim.kesinlikle mumkunse normal dogum yapin derim, allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin opuyorum guzel anneleri
kızlar merhaba uzun zaman oldu giremeyeli. çok zor günler atlattım hala hastanedeyim bebeğime annem bakıyor ama toparlanıyrum çok şükür bu günler de geçecek inş. doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel günler göstersin hepimize de.
İnş hayırlı haberlerini alırız dün gece rüyamda topikten 2 kişi doğuruyordu biri hmonglu diğerini hatırlamıyorum umarım sensindir ve rüya gerçek olur :))
hayırlı olsun canım darısı bize
Bu arada sızlanıp duruyordum hava sıcak diye bursada hava kapandı yağmur yağacak allahım ne büyüksün
kızlar merhaba.bugün öldüm öldüm dirildim.mezun oldugum lisede brunch gibi bişey vardı.neyse kalktık gittik okul çok buyuk kampüs gibi dıyım size.neyse benım kızla bı arkadaşın kızı 3 yaşında ıkısı de gözumuzun önunde oynuyolardı.2 dk falan gectı baktık yoklar.buralardadırlar dedık ama ara ara yok.tam yarım saat bağıra bağıra nerdeyse herkes nları aradı ama yok.yer yarıldı içine girdiler.
bı yandan ağlıyorum bı yandan koca karnımla yuruyorum koşuyorum kız yok.aklımdan öyle şeyler gectı kı bı daha hatırlamak bıle ıstemıyorum.en son bulundular lafını duydum yığılduım oldugum yere.sen ıkısı kalk ılkokul bınasına gıt 4.kata çık orda tuvalete gır kapıyı da kapat.bı ara çıkıpkafayı uzetmışlar da güvenlık esnada kameradfan göruyo bunları.
o bınaya kaç kışı gırdı seslendık yoklardı.annecim duymadın mı sesımız dıyorum saklambaç 0ynuyolarmış.karı koca dayak yemış gibiyz hala.mıllet sokaklarda arıyo ya çocugunu haberlerde göruruz aynıöyle sokaklara attım en son kendımı.allahım kımseyı evladıyla terbıye etmesin.
Ayaklarimda agri var ve bugun ilkez sistiler of.
slm kızlar
az once tbmtn ile konstum..
dun sezeryan ile oglu ozan ı kucagına almış
3140 gr dogmus.. biraz zor olmuş dogum sonrası..
ama cok şükür 2side iyilermiş
ewlerinde dinleniyolarmış..
1.06.2012 gününü verdi, doktorum prensesime kavuşmam için. tam bir haftam vardı zaman ilerlemiyordu. ama senin gelişinden ziyade doğumdan dolayı bir korku sarmıştı içime. şimdi çok kızıyorum kendime. Gelişini beklemeyi annemlerde sürdürmeye devam etmiştim. psikolojim kat ve kat fazla bozulmuştu. hala inanamıyor yakıştıramıyordum kendime anneliği birde malum şu sancılı doğum olayı epey korkutmuştu beni. prensesim doğmadan babasına benzediğinin sinyalini vermişti bize. illa birisinin itiklemesi gerekirdi babasına bişey yaptırmak için, kızımda öyleydi illa zorlicaktık gelmesi için. ve o gün yaklaşıyordu. gün 31.05.2011 perşembe olmuştu. duygularım beni epey korkutmuş iyice içime kapanmış sessizleşmiştim. kimseyle konuşmuyordum baban aldı beni ve evimize götürdü. akşam oldu baban çok heycanlıydı malüm ben tüm duygularımı içime saklamıştım. babana donuk bir iyigeceler demiş yatmıştım yatağıma. ve ogün geldi kızım gün 01.06.2012 cuma erkenden kalktık tüm hazırlıklarımızı arabamıza yerleştirdik ben tüm o geçen haftanın aksine çok neşeli bugün doğum olmicakmışım gibi herzamanki ben gibi davranmaya çalışıodum. kimse korkumu anlamasıın diye. hastaneye gelmiştik kontrollerimiz oldu ve doktorun yatışı vermişti bile. ilkte önlüğümü giydirdiler daha sonra vajinaya hap yerleştirdiler ve nstye girdim. daha sonra odama geçmiştim ve serumu taktılar ve yine nstyi bağladılar. sancılar çok hafifti 4 saat boyunca bu sancıların biraz ağırlaşmışını çektim ve alttan kontrol ettiklerinde sadece 1 cm açılmam olduğuna karar verdiler. herkes çok heycanlanmıştı sezeryan diye ısrar ediyorlardı doktorlarda açılmamın çok zor olacağını hatta çok saatlerce sancı verilebilme ihtimalini söylemişti ve bende artık tamam dedim ve o an. sedyeye aldılar meleğim benim odamdam hazır sedyeye yatılı şekilde çıkardılar tüm sevdiklerim karşımdaydı hepsi gözümün içine bakıyordu hepsi seni bekliyordu meleğim. babam beni götürürlerken eşimle beraber durdurup sarıldılar bana sevdiklerini tekrarlardılar ve ameliyathanedeydim. sevenlerde kapının önünde. o soğuk odaya soğuk kanlı birşekilde girmiştim. herkes koşturuyor bende onları izliyordum sonra iğneyle uyuuttular beni. heryeden zeynep zeynep zeynep sesleri geliyordu ama cevap veremiyordum ama farkındaydım odamdaydım ve hemşireler üstümü giydiriyordu. sonra ablam girdi odama zeynep zeynep zeynep sesleniyordu ama gözümü açıp cevap veremiyordum. sonra eşim geldi gözümü yeni açmıştım gözleri yaşlıydı meleğim baban kıpkırmızı olmuştu. kameraya çekmişti seni ve bana göstermeye çalışıyordu gözlerimi araladım ve seni seçmeye çalışıyordum. ve sen prensesim hemşireler kontrollerini yaparken kıvranıyordun orda. ilk sorduğm soru sağlıklımı oldu. sağlıklı dediler şükür allahıma dedim. ve sen odaya geldin meleğim. ne çirkin gelmiştin gözüme hiç hayallerimdeki gibi değil dedim ben öyle dedim anneciğim. ne sarışındın nede gözlerin renkli gibi duruyordu. tam tersine simsiyah saçlı beyaz tenli bir bebektin. şaşkınlık olsa gerek veyada acemilik işte benimki. sonra sana baktıkça güzelliğini dahada farkeder oldum. bana muhtaçlığını, parçam oluşunu. bennki hiç ummazdım meleğim bir nefes alamadın diye gözlerimi senden hiç gece boyunca ayıramayacağımı, ah meleğim sen annene dünyanın birde başka yerden bakışını gösterdin ama en güzelini en şahanesini anneliği gösterdin meleğim. sadece 48 saatte anladım bunu meleğim anneciğin hep seninle sen ona muhtaçsın ama şunu unutma meleğim ben sana artık dahada muhtacım.
Gunaydin herkese...
Penticim dogum hikayeni aglaya aglaya okudum, cok sevindim kizina kavusmana. Allah anali babali buyutsun. Bir ara fotografini da eklersen super olur
Cardelenss, canim hayirli olsun yeni elti. Bu hafta dinlen bari, haftaya zorlu bir maraton basliyor
Bugun bizim de doktor kontrolumuz var, bakalim kizim ne alemde? Birkac gundur belim cok agriyor ama rahat yatamadigimdan, bicimsiz durusumdandir diye dusunuyorum. Cati muayenesi olucam, insallah sonrasinda kanama falan olmaz.
hmanoglu
canım nerdesin kaç gündür yazmıyorsun
Günaydın Kızlar, nasılsınız ?
Ne güzel yaa hep doğum haberleri gelior, ben de doğurmak için birsürü yol deniyorum ama yok yok :)
Paris olayı da bizde işe yaramadı, hala sancı falan yok.39 hafta bitti , daha ne bekliyor oğlum bilmem.Çarşamba yeniden randevumuz var, inşallah sezeryan demez doktorumuz...
Biz odasını hazırlamakta epey geciktik, daha bu haftasonu geldi oğluşun dolabı , diyorum ki oğlum bak odan da hazır ne beliyosun :)
slm canım rüyamda doğurmuştun ama rüya yalan oldu sanırım
selam anneler nasılsınız?doğuran arkadaslarımın gözü aydın ,doğumu bekleyenlere de Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
kızlar oğluşum doğalı iki hafta oldu ama hala nufus cuzdanı çıkamadı çünkü hala isme karar veremedikne isim bulsak herkes bişey dedi.keşke hamileyken karar verseydim :44:Arel koymaya karar vermiştik ama herkes ne biçim isism öyle diyince vazgeçtik şimdi de Ayaz olmasına karar verdik:44: burda çok şey paylaştık oyüzden size de sorayım dedim sizce Arel mi yoksa Ayaz mı daha güzel?
zemka biran önce çıkarın kimliği çocuk askere gitcek kimlik yok
haklısın valla anne baba kararsız olunca çocuk hem isimsiz hem de kimliksiz kaldı bende düğününden önce çıkartcaz kısmetse diyordum soranlara
şimdi gelelim bana kızlarrr
cumartesi gecesi dişim çok fena ağrıdı yine ve kociş beni acil dişçiye götürdü.
ama dişçideki çocuk 38 haftalık hamileyim deyince bişi yapmaktan korktu ve sadece ilaç kouyp üstüne doldurdu.
şimdi de ağrımıyo, ağrımazken de kendi dişçime gidip çektirmek istemiyorum
pazar günü de sabah sınava götürdü beni kociş, sonra eve geldik üstümüzü değiştirip tekrar çıktık dışarı..
oğlumun odasının halısı yoktu, neyseki hallettik o işi, verdik siparişini halının..
sonra karşıya geçtik, haşimişcan dan park yatağının yatağını aldık. o işi de halletmiş olduk yani.
ordan cevizlibağ da yeşil kundura var. oraya geçtik. kociş kendine 2 tane ayakkabı aldı. ben de bi tane terlik aldım evde giymeye.
sonra ordan topkapıya geldik, babamın kabrini ziyarete..doğumdan önce son bi kez gitmek istedim, sağolsun kocacık da götürdü işte..
ordan marmara forumda bauhaus var, oraya geldik. bnm ki yine ordan bürosuna kendinden sıkmalı viledalardan aldı..
ordan çıktık, annemlere geldik. yemekti, çaydı, dondurmaydı falan derken..
ordan da kalktık, tekrar geldik bizim bu tarafa. kociş dedi annemlere de uğrayalım.
e oraya da gittik, ordan da kalktık eve geldik işte artıkın
gece de nasıl uyuduğumu bilemedim tabi ki
ben bugünlerde iyiyim yine çok şükür...
öyle sancıydı, alttan alattan ağrıydı falan olmuyo.
sadece yatakta dönerken zorlanıyorum azcık o kadar, e o da olsun ama değil mi
neyse kendime maşaallah diyeyimm
bu arada bnm oğluşum planlarıma göre bu hafta gelmesin, belki önümüzdeki hafta perşembe -cuma gelebilir...
bugün de sabahtan ortalığı topladım, bi süpürge silme, azcık da toz derken yoruldum valla.
çamaşır attım bi de, yine ütü çıktı yani
biraz oturayım da kalkıp hastane çantamı hazırlicam artık bugün..
sonra yemek yapıcam ve sonra da bebek kurabiyelerini yapıcam ki yarına süslemeye hazır olsun diye...
hmonglu valla bizimkilerin gelmeye niyeti yok sanırım rahat geldi içerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?