2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selamm güzel topiğimin güzel annelerii
bizim haziran annelerinin çoğu mayısta doğurduu
şimdide doğumlar durdu
bdt i en geç ben varım sanırsam topiğin son annesi olucam burda gelene gidene hoşgeldin güle güle ağırlaması yapıcam öyle gözüküyoor

ayy kızlar TUANA ve ASELS merak ettım bırının sancısı vardı dun bırının nısanı gelmıstı ayyy dogurmusmudurlar acaba

kızlar teşekkür ederim arel için herkes ariel gibi dedi sinirim bozulduyine de içimde kalmasın diye sizlerin de fikrini alayım dedim dün akşam da ayaz'a karar verdik en çok içimize sinen ayaz oldu inşallah yarın nufus kağıdını çıkarttırcak babası

ben cok sewerim ayaz ismini.. bencede ayaz koy canım..

çok geçmiş olsun cnmmm..
hafta sonu bnm de sınavlarım vardı ama bi sıkıntı yaşamadım çok şükür..
tlfonda yanımdaydı bnm, çantayı aradılar ama farketmediler
kociş de kapıda bekledi beni doğurursam falan die.. ölece atlattık işte..
ama sana tekrar geçmiş olsun, nasılsa sınavların telafisi var.
sana bişey olmasın

günaydın kızlar
rüya görüp uyandım
güya nişanım geliyor
ama ne lavaboyu kan götürüyor
çok kan kaybediyorum ya
çok kötü başım dönüyor
işte böyle sonra da uyandım

kan görünce rüya bozulur derler ama
hayırdır inşş diyelim

hayırlı olsun bebeğimiz cnmm.. güzel günlerde büyüsün inşşş

bu arada tavukluk cnm sen de doğum yapmışsın, hayırlı olsun

amin cnm saol, sen de atlatırsın inşşş bir an önce rahatsızlığını....

aaaa hayırdır inşş cnmmm.
ama daha doğurmadım cnmm, hiç niyetimde yok valla

ayyy insan aklını oynatır valla, neyse ki bulunmuş yaramazlarr...
çok zor annelik-babalık yaaa.. gözünün önünden ayırmamak lazım ama her daim nasıl başlarında olabiliriz ki
neyse cnm bunla geçmiş olsunn

Ayaklarimda agri var ve bugun ilkez sistiler of.

bnm de son 3-4 gündür ayaklarım ve ellerim az şiş..
3-4 gündür yüzüklerimi takamıyorum artık

slm kızlar

az once tbmtn ile konstum..
dun sezeryan ile oglu ozan ı kucagına almış
3140 gr dogmus.. biraz zor olmuş dogum sonrası..
ama cok şükür 2side iyilermiş
ewlerinde dinleniyolarmış..

ozan bebek hoşgelmişşş

çok duygulandım ama bennnn...
Allah analı abalı büyütsün cnmm..

nilgün mrbbbbb..
daha doğurmadın değil mi?
söyle dr a çatı muayenesi diye çok karıştırıp da doğumu başlatmasın

hmanoglu
canım nerdesin kaç gündür yazmıyorsun

valla sokaklardayım cnm nerede olucam yaa...
ama burdayım bugün

çok güzel olmuş odanız cnmm, sağlıklı günlerde yatsın bebik odasında inşşşş

slm canım rüyamda doğurmuştun ama rüya yalan oldu sanırım

işte tersine çıkarmış ya rüyalarr..
seninki de o hesap olmuşş

cnm bnce de ayaz, zaten çoğunluk öyle demiş..
arel okul ismi ya aynı zamanda, ne biliim miniğe ayaz daha uygun sanki

haklısın valla anne baba kararsız olunca çocuk hem isimsiz hem de kimliksiz kaldı bende düğününden önce çıkartcaz kısmetse diyordum soranlara

ben hamile olduğumu öğrendim ilk erkek dediler cinsiyete o zaten ta çıkmaya başladığımız zamandan beri belliydi beşiktaşlı olarak kartal olacak dedik.. taki 5.5 aylıkken kız olduğunu öğreninceye dek eşim resmen yıkıldı sonrada ben azra olacak dedim ve şuan herkez bebek yerine azranın odası, azranın yeleği vs.. ismini ezberlemiş durumda

slm kızlar.
ancak geçmişi bitirip yazabildim. doktordan geldik. ne sancım var ne açılmam var. suyu idare eder dedi. kilosuna da3800 dedi. 200 gr farkedebilir yani 3600-4000 arası dedi. perşembe tekrar gitcem. kilosu artarsa sezaryen diyebilir diye korkuyorum. 40ı doldurduktan sonra bir hafta bekleriz istersen dedi. ama kilosu çok olursa sıkıntı olabilir dedi. neden gelmiyo oğluşum ya ben sezaryenden çok korkuyorum. bana klasa beklerim ama sıkıntılı derse ne yapcam. uffff doğsun artık sıkıldım ben de.

zemka bence de ayazzzzzz.
penti doğum hikayen çok güzel. ben de ağlayarak okudum. allah analı babalı büyütsün bebişini darısı başımıza inşallah.
naila bizim iş yerinde bi arkadaş 40+5 de doğum yaptı. 40. hafta dolduktan sonra doktor rapor verdi 10 gün. bu rapor normal rapor hakkından düşülmüyomuş yani geç doğsa da ne doğum iznimizden ne de 40 günlük rapor hakkımızdan düşülmüyor. ama ben kamuda çalışıyorum. özelde nasıl bilmiyorum.

şimdi gelelim bana kızlarrr
cumartesi gecesi dişim çok fena ağrıdı yine ve kociş beni acil dişçiye götürdü.
ama dişçideki çocuk 38 haftalık hamileyim deyince bişi yapmaktan korktu ve sadece ilaç kouyp üstüne doldurdu.
şimdi de ağrımıyo, ağrımazken de kendi dişçime gidip çektirmek istemiyorum

pazar günü de sabah sınava götürdü beni kociş, sonra eve geldik üstümüzü değiştirip tekrar çıktık dışarı..
oğlumun odasının halısı yoktu, neyseki hallettik o işi, verdik siparişini halının..
sonra karşıya geçtik, haşimişcan dan park yatağının yatağını aldık. o işi de halletmiş olduk yani.
ordan cevizlibağ da yeşil kundura var. oraya geçtik. kociş kendine 2 tane ayakkabı aldı. ben de bi tane terlik aldım evde giymeye.
sonra ordan topkapıya geldik, babamın kabrini ziyarete..doğumdan önce son bi kez gitmek istedim, sağolsun kocacık da götürdü işte..
ordan marmara forumda bauhaus var, oraya geldik. bnm ki yine ordan bürosuna kendinden sıkmalı viledalardan aldı..
ordan çıktık, annemlere geldik. yemekti, çaydı, dondurmaydı falan derken..
ordan da kalktık, tekrar geldik bizim bu tarafa. kociş dedi annemlere de uğrayalım.
e oraya da gittik, ordan da kalktık eve geldik işte artıkın

gece de nasıl uyuduğumu bilemedim tabi ki
ben bugünlerde iyiyim yine çok şükür...

öyle sancıydı, alttan alattan ağrıydı falan olmuyo.
sadece yatakta dönerken zorlanıyorum azcık o kadar, e o da olsun ama değil mi
neyse kendime maşaallah diyeyimm

bu arada bnm oğluşum planlarıma göre bu hafta gelmesin, belki önümüzdeki hafta perşembe -cuma gelebilir...

bugün de sabahtan ortalığı topladım, bi süpürge silme, azcık da toz derken yoruldum valla.
çamaşır attım bi de, yine ütü çıktı yani

biraz oturayım da kalkıp hastane çantamı hazırlicam artık bugün..
sonra yemek yapıcam ve sonra da bebek kurabiyelerini yapıcam ki yarına süslemeye hazır olsun diye...

slmmmm kızlar
hafta sonu karşıdaydım ataşehir de kızkardeşimde...o yüzden giremedim...neler yaptınız doğumlar var mı???
benim paşa dünden beri pek hareketli
hiç yerinde durmuyor...çok hareketli olması da iyi değil diyorlar ya...hayırlısı neyse...
bugün 17:00 de kontrolümüz var...göreceğiz yavrumu inşallah...
beklenen doğum tarihine 10 gün kaldı bu arada :18:

Maşallah sana valla ben gün içinde bu kadar gezsem ertesi gün kesin doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…