• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya kızlar bugun noldu bakın anlatayım
annemle ewde durmaktan cok sıkılmıstık bebişimizide alıp bi yarım saatlik yürüyüş yapalım dedik
cıktık ewden neyse bide markete ugradık bişiler aldık fln
kasada sıra bekliyoruz bikaç kişi bebeği gördü sewdiler iyi dileklerde bulundular
sonra bi kadın geldi kokoş 50 li yaşlarda
o da geldi yanımıza duydu konusmaları aaaa 40ı cıkmamıs bebeği nasıl gezdiriyosunuz böyleee dedi
bende ewimiz yakın bi hawa almaya cıktık dedim
kadın olmaz öyle sey al basması olur benmde bebegm vardı öldü bu yuzden demezmi:53::53:
bana bi anda KAL geldi resmen:53:
Allah ın izniyle bişey olmaz dedim..
kadın yine bişler söyleyerek gitti cewap vermeye tenezzul bile etmedim..
sinirden duymadım ne söylediğini sadce agzının oynadıgını gördüm:47:
ya kızlar söylermisiniz bu nedir!! bu ne patavatsızlık!! acayip sinirlerim zıpladı!!
olmaz olsun böyle insanlar!! Allah ım hepimizden uzak tutsun böylelerini!!!!!!!

tövbe estağfurullah,allahın verdiği canın uzunluğunu kısalığını o mu belirlermiş:47:ayy şu eski insanlar moral bozunca ellerine ne geçiyor acaba,hiç olgunluk yok bunlarda..benim de kayınvalidem yanımda,korkmuyorum doğumdan allah nasıl yazdıysa öyle olacak falan diyorum,,a a diyo korkutmak gibi olmasın işte ben şöyle doğum yaptım diye anlatmaya başladı:47:şurda 15-20 günüm kalmış ne diye aklıma karpuz kapuğu sokuyorsun be kadın.Allah böyle insanlardan uzak tutsun.bebişlerimize sağlık versin.

kızlar bana yok artık saçmalama da diyebilirsiniz ama bişey sorayım
bu hafta kaynımın düğünü var ve eşim gitmek istiyo,hatta benide götürmek istiyo,otobüsle altı saatlik mesafe,daha bdt ye var,zaten dr kontrolümde var gitmeden ama karar veremedim,bi yanım gitmek istiyo,bi yanım da otur oturduğun yerde diyo
bana bi fikir verin

ben olsam hiç teşebbüüs bile etmezdim.. gününe daha war ama 37. haftandasın sanırım, nolur nolmaz..
yollarda perişan olma sonra canımcım Allah korusun :20: :49:

neyse benim uyku yavaştan geldi,sütümüzü içip yatalım paşamla:emir_bebek:herkese ii geceler,inş. sabaha doğum haberleri ile uyanırız:26:hayırlı geceler:16:

düm dedım kı amaaaan 3 gun var kasma kızım kendını ye gıtsın.ama ınsan gunde 1 kılo alır mı yaaa.durdum durdum bomba gibi gidicem doğuma.

ya kızlar bugun noldu bakın anlatayım
annemle ewde durmaktan cok sıkılmıstık bebişimizide alıp bi yarım saatlik yürüyüş yapalım dedik
cıktık ewden neyse bide markete ugradık bişiler aldık fln
kasada sıra bekliyoruz bikaç kişi bebeği gördü sewdiler iyi dileklerde bulundular
sonra bi kadın geldi kokoş 50 li yaşlarda
o da geldi yanımıza duydu konusmaları aaaa 40ı cıkmamıs bebeği nasıl gezdiriyosunuz böyleee dedi
bende ewimiz yakın bi hawa almaya cıktık dedim
kadın olmaz öyle sey al basması olur benmde bebegm vardı öldü bu yuzden demezmi:53::53:
bana bi anda KAL geldi resmen:53:
Allah ın izniyle bişey olmaz dedim..
kadın yine bişler söyleyerek gitti cewap vermeye tenezzul bile etmedim..
sinirden duymadım ne söylediğini sadce agzının oynadıgını gördüm:47:
ya kızlar söylermisiniz bu nedir!! bu ne patavatsızlık!! acayip sinirlerim zıpladı!!
olmaz olsun böyle insanlar!! Allah ım hepimizden uzak tutsun böylelerini!!!!!!!

o nası cümle öyle ya, nasıl dili wardı da söyledi acaba :47:
yaslılıktan mı desemmmm, yoksa konusmasını bilmemezlikten cahillikten mi, yoksa art niyetten mi bilemedim !

düm dedım kı amaaaan 3 gun var kasma kızım kendını ye gıtsın.ama ınsan gunde 1 kılo alır mı yaaa.durdum durdum bomba gibi gidicem doğuma.

canım o kilo değildir..
son zamanlarda kan hacmi oluyo, wücut su da tutuyo ondandır..
doğumdan sonra şıppp diye gidicek hepsi, takma yağ değil :9: :8:

Ya kızlar demın hafıf bır su ve bıraz beyaz akıntı geldı. Daha once hıc olmamıstı. Akıntım bıle yoktu yanı. Ama cok fazla degıl sadece camasırımı ıslatacak kadar. Daha zamanım var suyum gelmemıstır degıl mı? Korktum yaa 2 gun daha sınavım var umarım devamı gelmez :50: Ne olur ıyı bıseyler soyleyın.

kardelen5233 en iyi sen ve dr un bilir ama, artık bu haftadan sonra doğum beklenebilir hepimiz için...
dr una sor bi.. bi de arabayla gidiceksen ayakları uzatır gidersin . gideceğin yer de merkezi bir yerse eğer çok acil bi durumda oranın hastanesine gidersiniz artık:1::1::1::1:

neyse kızlar ben yatar..
adam uyukluyo yanımda.
kurabikler pişti, yarın mavi mavi süslicem onları:27::27::27:

Ya kızlar demın hafıf bır su ve bıraz beyaz akıntı geldı. Daha once hıc olmamıstı. Akıntım bıle yoktu yanı. Ama cok fazla degıl sadece camasırımı ıslatacak kadar. Daha zamanım var suyum gelmemıstır degıl mı? Korktum yaa 2 gun daha sınavım var umarım devamı gelmez :50: Ne olur ıyı bıseyler soyleyın.

sanmam akıntıdır o.

canım benimde oluyo öyle hafif sulu akıntı ama benim hep wardı. renksiz we kokusuzsa sorun yok bence.
benimki bazen sarımsı da oluyo ama istersen yine de bi doktorunu ara sor dicem, gerci saat de gec oldu..
bekle bakalım biraz zaman ne göstericek ?

sancılar var mı düzenli mi mutlaka kontrol et + o su akıntı gibi diil meraklanma
ben de acaba mı diyordum ama Su gelince GERÇEKTEN hissediosun bişi patlamış gibi
zaten bi süre sonra şarıl şarıl oluyor,
dinlen bol bol son hazırlıklarını yap ve dr una git yarın bence
bazen sızıntı da olabiliyor ve bu hoş değil o bi bakar

canım benimde oluyo öyle hafif sulu akıntı ama benim hep wardı. renksiz we kokusuzsa sorun yok bence.
benimki bazen sarımsı da oluyo ama istersen yine de bi doktorunu ara sor dicem, gerci saat de gec oldu..
bekle bakalım biraz zaman ne göstericek ?

icimde de siyah camasir vardi beyazimsi gorunuyor ama sulu bi islaklik. kokuda yok. sanirim akinti falan. aklim cikacakti. sabaha kadar uyuyamam artik offf

Back
X