• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

arkadaşlar geçmişe bakamıycam.akşam eşim kızımı ve benı denız kenarında çok güzel bir yere yemeğe götürdü.3 kişilik bır aile olarak son yemeğimizi yedık.yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkınızı helal edın...

allah yardımcın olsun canım sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini inşallah

arkadaşlar geçmişe bakamıycam.akşam eşim kızımı ve benı denız kenarında çok güzel bir yere yemeğe götürdü.3 kişilik bır aile olarak son yemeğimizi yedık.yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkınızı helal edın...

canım çok güzel düşünmüş eşin.hayırlı haberlerini bekliyoruz.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

ne düşünceli bir eş, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.

ne düşünceli bir eş, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.

Allah yardımcın olsun, sağlıkla gelsin bebeğin, sende hemen toparlan inşallah.

:52::52::52::52:kızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
canım ne güzel ALLAH yardımcın olsun

tuana ve betülperi almışlar bebeklerini kucaklarına onlara da maşallah

canım kolay bir doğum olsun inş
yarın meleğin kollarında olacak inş

başka doğum yapacak arkadaşların da Rabbim yardımcıları olsun

sabah doktora gidicez anstezi kontrolü var nasıl bişi bilemiyorum artık..doğum yapacak olan arkadaşlar şimdiden hayrlı olsun allah yokluğunu göstermesin.kendinize dikkat edin:3::3:

cok sıkıldım :( artık bebişi kucağıma almak istiyorum. hamileliğin en zor ve çekiilmez hali son ay :) her gun sanki doğuracakmısım gıbı evı temız tutma isteği olur. sureklı atak da :( sureklı yorgun :( bir telaş bir telaş bizde bir ordayız bir burda ev bos kalmıyor yada bız annemlere v.s. gıdıyoruz. bizde yarın kontrole gideceğiz bakalım. topiktede cogu gırmıyor dogumlar cogalmıs anlasılan.Allah'ım hayırlı günler , kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Amin.

ilk gunyadın benden olsun.kuzuuğum içerde bızım yatakta uyuyor.ben hiç uyuamadım:(( zombı gıbıyım. yarım saat içinde çıkıcaz evden.hepiniz dularımdasınız...

bakıorumda d gabbana cnm sende benım gıbı uyuyamamıssın:) dun akşam 10 dk bır sancılarım geldı vede cocuk sankı dısarı cıkcak gıbı baska baskı Allah ım suandada belım kopuyor bunlar normal dogum belırtısı mı ustelık mıdem bulanıyor kusuyor kusuyorum aksam gıtmedım dr a nede olsa yarın yatısım olcak dedım ıyı mı yaptım bılemedım?
suan cektıgım sancıların mıslını cekıcek olsam bıle tırsaklıgım kalmadı sadece bebısımı dusunur oldum Allah ım bugun doguma gırecek olanlara vede bana kolaylıklar ver sen bıze verdıgın o mınıcık canları bagısla sag saglım kucagıma almak nasıp et
oğluşumla koklasmak ıcıme cekmek onu emzzırmek dusuncesı bıle heyecanımı arttırmaya yetıyor fena duygusallaştım bugun duygu yogunlugu bu olsa gerek

ilk gunyadın benden olsun.kuzuuğum içerde bızım yatakta uyuyor.ben hiç uyuamadım:(( zombı gıbıyım. yarım saat içinde çıkıcaz evden.hepiniz dularımdasınız...

bende sımdı cay suyu koydum bı bardak cayla bı ıkı bıskuvı yıyıp cıkarız bızde Allah ım kolaylıklar versın cnm gel beraber cay ıcelım dermısımmmmm:)))

naila cımmm sımdı gördum ayyy ne guzel 4 cm acılmıs ve bugun sende doguma alıcakmıssın hadı hayırlısı emınım bu aksam sende uyuyamamıssındır Allah dogumda kolaylıklar versın yarın ne cok doguma gıden varmısss cok guzel haberler yaa

Kizlaaarrr gunaydin,
Heyecandan uyuyamamissiniz kiyamam yaaa.
Rabbim saglikla bebislerinizi elinize almayi nasip etsin ins.
Dualarimiz bugun doguma gidicek olan tum arkadaslarimizla.
Guzel haberlerinizi aliriz en kisa zmnda ins.
Gozumuz kulagimiz topikte:)
Allah'a emanet olun bebislerinizle.....

günaydın hanımlar:3:6:30 gibi uyandım ve aklımda hep bugün doğum yapacaklar,d-gabbana geliyor..duygulanıp duruyorum niyeyse:)ben de bugün 9da dr gideceğim,çatı muayenesi ve nts umarım ii haberlerle gelirim.bebişim kanala girmiştim,normal doğuma müsaitimdir..Allahım şu mübarek 3 aylarda hakkımızda hayırlısını versin.

kızlar günaydın herkese
bugün doğum yapacak herkeseeee allahım kolay kurtarsın diyorum en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz inşallah...
(bende kavuşurum inşallhhh en yakın zamanda )

Back
X